Imkansız biliyorum fakat lütfen yardım eder misiniz?

bu arada bu kadar entrika çevireceğime babamdan tonla dayak yerdim daha iyi..
hala şunu soruyorum sana sevdiğim adam dediğin adam hiç seni istemeye geldi mi Allah'ın emriyle... ya da Allah'ın emrini uygulamak zor mu geldi...:26:
vermezse de taş değil ya bu adam(baban) elbet bi gün anlardı birbirnizi sevdiğinizi, kusura bakmayın ama kolay yol hep vardır, önemli olan zoru seçmek , onu kaldırabilmek..
evlenen herkes dört dörtlük evlenmiyor, ben de çok sıkıntı çektim ama eğer arkanda dağ gibi güvendiğin bi adam varsa o zorluklar bile aşılır biliyo musun...
o sevdiğin adam utanmalı seni bu kadar dert içinde bıraktığı için, neyse ...... Hakkında hayırlısı

Son düzenleme:
bende birsey yazmistim ama gozden kacti sanirim...

ben teker teker bakmaya çalışıyorum arkdaşlar yorumlarınıza yoksa kafayı yiyorum. iş yerindeyim patron var rahat olamıyorum. yazdıklarımı bile o gelince göndermeden kapatıyorum kusuruma bakmayın. sıra sıra gitmeye kalışıyorum.

evet ben bizim ilişkimizin imkansız olduğunu bildiğim halde yine oldum. ona diyordum biz imansızız diye. benim için imkansız yok ben her an gider konuşurum babanla. öldürecekse de oöldürsün diyordu halen daha diyor. çok çok döver söver sonra kızısın sen onun bi zaman sonra o da kabullenecek senin baban bişey yapamaz diyordu. babam bizim hakkımızda daha arkdaş dost gibiydik inanın o zaman kardeş dost gibiydik. mahallede onu sevip elde edemeyen biri vardı. o bizim samimiliğimizi sezdi ve ortalığı inletti kötü kötü sözler savurdu. sonra biz duygusal anlamda daha çok yaklaşmaya biribirimizde huzuru aramaya başladık. babam beni bıçaklıyordu o dedikodulardan sonra. babamı ne şekilde doldurursan doldur her yöne dolan insan. annemi sucu yokken kaç defa döven insan. bu zamana kadar hiçlaf getirmemiştim ben. fakat oldu işte. onca sorunlarımda hep o yanımda oldu destek oldu ailemle birlikte biz de huzuru birbirimizde bulduk.

benim istediğim cevap bu değil, annen iyileştikten sonra niye hala saklama gereği duydunuz söylemediniz ya Allah aşkına susayım diyorum olmuyor yasak ilişki yaşayıp bebeği öldürmek mi yoksa tüm bunları yaparken korkmadığın babanın sözde korkusu mu???
HANGİSİ DAHA KORKUNÇ???

babanızın bu konuda zerre hatası yok.. ana baba bu korumacıdır. karsındaki insanda bir baba kendi kızının bu durumunu onaylar mı hiç sordun mu kendisine. madem seni çok seviyor madem seni yarı yolda bırakmaz madem babandanda bu kadar çok nefret ediyorsunuz niye almadı seni nikahına? çocugumuz olursa izin verirler mantıgına girecegine gizliden evlenelim mantıgına neden girmediniz?

Bence seninde o kişiyle ilgili tereddütlerin var.

Yoksa 34 yaşındaki adamla beraber olup bebeği aldıracak cesaretini olan kızın ailesine sırt çevirip kaçabilecek kadar cesareti vardır diye düşünüyorum.

Beni yalnış anlama lütfen ama ihtimallere göre hayata şekil vermek büyük hata.

benim onda hiç bir tereddütüp yok. ben kaçarım giderim uzaklarafakat babam anneme benden sonra kötülük yapar yuvayı bozar öldürür die korkuyorum.

ailem bizi kardeş gibi görüyor dışarıda dolaşırken akrabalar görüyor babama fesatlık yapıp kızın böyle böyle sen kavatsın bilmemnesin diyo sonra babam da gaza gelip beni ve annemi bıçaklamaya kalktı aallahtan kurtardılar. bunu söyleyenler kendi kızları kaçtı diye kızlarına kötü diyorlardı ama sonra babam girdi araya da düzeltti iyilikle yanaşsalardı şimdi biz ne hata yapacaktık ne de gülnah sadece mutlu olmak istedik ve evlenmek istedik.. o yüzden babam kabul etmez. kabullenemez.. kafayı yiyorum ben kimsenin kötülüğünü isteyecek bi insan değilim. neden bunlar başıma geldi bilmiyorum.. olsun bu da kaderimmiş.

bunların basına gelme sebebi içinizde ki nefs başka bişi deil. Okudugum kadarıyla siz hiç kendinizi suçlu görmüyorsunuz hep etrafınızdaki klişiler suçlu..

Adamla iki yıl sevgili olup yatıp kalkıyorsun, hamile kalıncaya kadar da babayı takmıyorsun. Hamile kalınca baktın işin gırgırı bitti sorumluluk alman gerek hemen topu babaya atıyosun baba öcü oluyor. Bence senin işine öyle geliyor...

sen de haklısın ne diyim...

bundan beterini duymam dediğim her gün kk sayesinde yeni bir şok yaşıyorum.
hangisine üzüleyim,hangisine şaşırayım bilemedim..

23 yaşında gencecik bir kız,gitmiş dul 2 çocuklu bir adama aşık olmuş(boşanma sebebini çokkkk merak ediyorum)
34 yaşında artık aklı başında,hayatta emin adımlar atması gereken yaşta olan bir adam çocuklarının geleceğini düşünmek yerine körpecik bir kızla gezip tozup,cinsellik yaşamaya kalkmış..

bu adamcağız o kadar olgun ve zeki ki,kızın ailesiyle konuşmak derdini anlatmak yerine,onu hamile bırakıp evlenme hayalleri kurmuş!!!

madem aklın karışık,babandan korkuyorsun,seksini yapıyorsunda neden hamile kalıyorsun..

tek diyeceğim şey ne olu bu konu sahte olsun.

boşanma sebebi asla ben değilim. içinde olmayınca sıkıntının içeriğini anlamak zor. herkes ön yargılı konuşabilir. tek sözüm yok. ben sizden yardım almaya geldim. yaptıklarımın cesazını yüzüme vurun diye değil. ben bunları zaten b iliyorum. ve çekiyorum da.. ailemle konuşmayı hep istedi o halen daha istiyor da. hep bir umut vardı içiimizde belki biri destek olur bize die ama o destek olacak dediğimiz insanlar arkamızdan kuyumuzu kazdı. kendi öz halam halamın oğlu kızı bana sinsi sinsi yaklaştılar bana başka babama başka konuştular. onun kızı da 2 kere boşanmış adama kaçtı. kızları için demedikleri kalmadı orsb. bilmemn sonra babam laf olmasın die düğünü bile yaptırmaya aralarını yapmaya yardımcı oldu. sonra da bana gelip aranızda bişe varsa söyle olabilir çok doğaldır falan filan sonra babama gidip doldurup doldurup saldılar. onlarda bizim için iyilikle uğraşsalardı belki babam bi zaman sonra yatışıp yola gelecekti . ama yapmadılar artık benim

Bu hayata kımseyı kınamaya gelmıyor ısde kınamıycaksında; hayatında yanlıs üstüne yanlıs yapmısın babana bır türlü cesaret edıp söleyememıssın ama beraber oluyorsun bır erkekle hamılede kalabılıorsunn anlamıyorum hem o güzeller güzelı melegın canınna nasıl kıya bıldın vıcdanın nasıl el verdı bu konuda sana dıycek bır lafım yokkk
ben 4 senedır urasıyorum rabbıme dualar edıyorum bana annelıgı tatdırsın dıye ve senın gıbıler anelıgı tatıyor ama kıymetını bılemıyor
suan ıcımı okadar acıtdınkı anlatamam alamakdan helak oldummm

rabbım hakında hayırlısını nasıp etsın

Bu hayata kımseyı kınamaya gelmıyor ısde kınamıycaksında; hayatında yanlıs üstüne yanlıs yapmısın babana bır türlü cesaret edıp söleyememıssın ama beraber oluyorsun bır erkekle hamılede kalabılıorsunn anlamıyorum hem o güzeller güzelı melegın canınna nasıl kıya bıldın vıcdanın nasıl el verdı bu konuda sana dıycek bır lafım yokkk
ben 4 senedır urasıyorum rabbıme dualar edıyorum bana annelıgı tatdırsın dıye ve senın gıbıler anelıgı tatıyor ama kıymetını bılemıyor
suan ıcımı okadar acıtdınkı anlatamam alamakdan helak oldummm

rabbım hakında hayırlısını nasıp etsın

herşey dile kolay. söylemesi çok basittir. benim için ne söylemesi ne de açıklaması ne de düşünmesi çok basit... insan her dakika ağlar mı? benim çektiğim acıyı kimse çekemez çünkü herkese kolay gelir. Çocuk gördükçe öyle bakıyorum belki daha bebeğim olmayacak. olsa bile benim yaram kapanmayacak. bu şekilde ya tımarhaneyi boylarım ya da mezarı... benim ne yaşama hevesim var ne de bi umudum kaldı artık. bu şekilde daha fazla dayanamam...

Eksik anlatiyorsun daha once tanidik dememistin. Ben de anlamadim madem bosanmis babasi neden bu kadar sinirli diye. Simdi anliyorum muhtemelen sizin cok yakininizdan biri, belki de bir akrabaniz bunu bile tam soylemiyorsun. Aslinda sorunun ve cozumun ne oldugunu cok iyi biliyorsun ama isine gelmiyor. Gittigin yol, yol degil. Keyfin icin bir cocuk aldirma luxune de sen sahip degilsin. Ben uyaririm sen yine kafana estigi gibi yaparsin. Kolay gelsin.

eksik değil ablacım. müsait oldukça yazıyorum. iş yerindeyim şuan. ondan dolayı ben konuyu söyledim. konuştukça daha çok açılırım diye yazdığımı gönderdim. ailem tanıyor akraba değil. bizim mahalleye taşınmıştı. sonra sonra samimi olduk. ailem onu kardeşleri gibi gördü o da aileme bana çok değer verdi. bütün ailecek sıkıntılarımızda yanımızda oldu. böylece ilerledi. evet ayrılmamz en doğrusu ama. işime gelmiyor değil nasl alıştıracam kendimi nasıl çıkıcam bu işin içinden. bir anda böyle ayrılmak çok mu kolay. tabiki ailemi atamam. ben kendimi hiç düşünmediğimden böyle oldu. halen daha ben kendimi düşünmüyorum. tabiki ailemin yanında olucam onları bırakıp gidinnce mutlu olucam sanki. aslaaa. annem hasta halen atlatmış değil sıkıntı yapmaması gerekiyor. göğüs kanseri. başka taraflara atlayabilir diye sıkıntı vermek istemiyorum.

Evlenmiş boşanmış çocuğu olan kişilerle evlenilmiyor mu. Nerden çıktı bu boşsnmışlara önyargı. Yalnış anlamayın erkek arkadaşınızla cinsel birliktelik yaşıyorsunuz bebek yapıp aldırıyosunuz iş evlenmeye gelince adam boşanmış çocuklu34 ysşında oluyo bu duruma önyargılı davranacak bir babaya bunu Yapabilmek Büyük cesaret ister aynı cesareti babanıza evlenmek istediğinizi söylemekte gösterebileceğinize şüphem yok.

biz evlenmeyi cani gönülden istiyorum. ben yaşı başı çocuğu boşanmışlığı sorun etmiyorum ki... ooff oof kimse anlamıyo

bu konu ya sahte yada ben kafayı sıyırmak üzereyim...
bu ne demektir yaa, 2 senedir korunuyorduk ama bebek yaparsak babam kabul eder diye düşündük...bende nasıl olsa çocuğum olmaz diye önemsemedim korunmadık,,,,, eee sonra ana bak sen hamile kalıvermişim....eeee peki sonra??? bi deneyelim nasıl olsa tutmaz dedik....kalıvermişim işte...
sonra peki??? biz en iyisi aldıralım bunun yolu bu değil babam ikna olmaz nasıl olsa aldıralım gitsin dedik......... :KK53:
allahım sen büyüksün tek kelime yazmayacam artık bu konuya...bu kadar düz mantık düşünen biri deneme yanılma yöntemiyle bebek yapıyor sonra aldırıyor....allah sana akıl fikir versin...o sevgilin olacak adam müsveddesine de acıyorum sadece...ama acımayı hakettiği için değil, adam olamadığı için acıyorum...karısı boşanmakla haklıymış...o mantıkta bi adamla evli kalmak için mangal yürekli olmak lazım...

boşver abla sen ne yorum yap ne düşün ne bişey de.. bizim derdimiz bize yetiyo tamam artık... derman olun die yazdım. daha beter yaptınız beni. ben sanki bilmiyor muyum? bunları düşünmeyi... oooff yok çıkar yol yok... allahım al canımı yarabbim...

biz evlenmeyi cani gönülden istiyorum. ben yaşı başı çocuğu boşanmışlığı sorun etmiyorum ki... ooff oof kimse anlamıyo

İnsanlar hata yapabilir,hatasiz insan yoktur,peki evlenmeyi cani gonulden istiyorsunuz o zaman birakin erkek arkadasiniz babanizla konussun yada bir aile buyugu konussun ne zamana kadar saklamayi dusunuyorsunuz.
Erkek arkadasinizin cocuklari kimde kaliyor annede mi babamada mi kaliyor,cocuklariyla araniz nasil iyimi,diyelim ki evlendiniz evlendiginiz takdirde evinizde cocuklara ozel bir oda hazirliyacakmisiniz sonucta karsinizdak insan cocugu olan bir bey belki siz evlendikten sonra cocuklar babalari ile yasamak isteyecek,butun bu sorumluluklari alabilcekmisiniz.

Siz henüz 23 yaşındasınız, hayatın çok başında ve birlikte olduğunuz adamdan çok daha tecrübesizsiniz, 34 yaşında 2 çocuklu başından evlilik geçmiş bir adam, gerçekten sevdiği kıza üstelik ailesinide tanıdığı bir kıza asla elini süremez, incitmeye bile korkardı, siz istediğiniz kadar birlikte olmayı isteyin, o sizi saf bir sevgiyle seviyor olsaydı el sürmeye kıyamazdı.
Tecrübeli, olgun bir adamın yapması gereken ailenin karşısına çıkıp kızı örf ve adetlere göre istemektir, aile vermek istemeyebilir, erkek tarafı defalarca da olsa kız evinin kapısını aşındırmalı, bir adam böyle yaparsa işte ben ona mert, delikanlı, sevgisinin arkasında duran biriymiş, helal olsun derim.

Olan olmuş artık, ne desek boş:KK43: ama asla ailenize sırtınızı dönmeyin, aşkı bulursunuz fakat ailenizi bir daha bulma şansınız yok.

Hakkınızda hayırlısı olsun...

evet çok haklısınız... fakat o çok denemek istedi.Ben engel oldum. zamanı değil zamanı değil die. şimdi de konuşmaktan yana fakat bunca olanlardan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Ailemden çok kendime yanlış yaptım ben kendimi hiç bir zaman düşünmedim. hep kahrettim. ailemi incitmemek için de evlenmedim kaçmadım. ailemi de bırakmak istemiyorum. çok yara aldım ben çok. hatalarım yok demiyorum. fakat ben kimsenin kötülüğünü isteyen biri olmadım olmam da... bundan sonra benim ne yaşama tutunmak için hevesim kaldı ne de bi beklentim... bi ailem var.. hep gıbta ile baktım mutlu aileleri görünce çocukları ile birlikte ne kadar özeniyorum onlara... her an ağlar mı bi insan... bundan sonra ben mutlu olmam olamam olmak da istemiyorum....

benim istediğim cevap bu değil, annen iyileştikten sonra niye hala saklama gereği duydunuz söylemediniz ya Allah aşkına susayım diyorum olmuyor yasak ilişki yaşayıp bebeği öldürmek mi yoksa tüm bunları yaparken korkmadığın babanın sözde korkusu mu???
HANGİSİ DAHA KORKUNÇ???

annem iyileşti fakat üzüldüğü zaman diğer taraflara sıçrama imkanı var. annem göğüsünü aldırdı. diğerinde de olabilir diye şüpheleniyor doktorlar..

aynen katılıyorum :KK9::KK9::KK9:
herkes mutlu olacağından emin şekilde evlenir....konu sahibinin bu cümlesi çok saçma bi cümle...
hani bi laf varya, kör ölür badem gözlü olur diye...aynen bu hesap...
herşey bi yana madem bu kadar aşıksın gözün kör olmuş, bari tedbirini al be kızım...
babanı hiçe sayacak kadar zıt bir insanı sevmeyi becerecek yaştaysan, babana rest çekebilmeyi biliyorsan bu yaşta, tedbir almayı da bilecektin..zavallı yavrucak..ahh ahh bebek sahibi olamayanlar okumasın bunları valla topa tutarlar seni...

haklısınız... benim annem babam da severek evlendi fakat annemin suçu yokken hep annemi döverdi.. küçüklüğümden beri hep kkardeşlerinin lafına uyup anneme bahane bulurdu. tuvalete gidemese annemden bilirdi o derece. yine aynı gerçi.. yani biliyorum evliliğin toz pembe olmadığını... intarlar böyle oluyormuş demek ki.... beni allahımdan başka kimse anlamaz... bu da allahımın bir cezası ve imtihanı.... neden mi? zina yaptığım için. yok ya ben ölmeliyim katledilmeliyim aslında...

bundan sonraki hayatını düşündüğümde,

[lıst]
[*]ileride biriyle evlendiğinde en ufak bir anlaşmazlık yaşasanız bu severek ayrıldığın adam gelecek aklına
[*]bundan sonra hiçbir erkeğin karşısına tertemiz melek gibi çıkamayacaksın, sevgiliyken birlikte olduğun hatta bebeği aldırdığın için
[*]babayı aileyi yok sayıp evlenmek mi, günahsız bir bebeğin canını almak mı dersen, baban birgün seni affederdi ama bebeği tekrar geri döndüremezsin :KK43:
[/lıst]

sevdiğin adamı tüm olumsuzluklara rağmen bırakma derim, sen evinin kapısını kapattıktan sonra başbaşa kalacaksınız, dışarıda konuşanlar nasıl olsa bir gün unutulacak.

allah senden razı olsun benim içimi anlattın... Safransari allah inan ki senden razı olsun.. Biz onunla seviyoruz birbirimizi çok dedi aldırma diye. Dinlemedim allah korkusu daha çoktu aslında ama benim yüzümden annemin yanmasnı kardeşimn yanmasını istemedim... Benim bir daha zaten hayatıma biri giremez ben izin vermem buna.. Yapamam çünkü onu da başkasıyla düşünemem... Evet hayatı onunla yaşayacam... Ooff ne yapacağımı bilemiyorum.. Haayaatıım bitti benim son noktaydı bu..

Telefondan girdigim icin ben beceremedim de.. Bana ozel mesaj atar misin konusmak istedigim seyler var.

Durumuna distan bakinca, sen istedigin kadar sevgiden vs bahset, aynen söyle:

-Hayatinin en güzel yaslarindasin, 23 yasinda gencecik bir kadinsin
-Iki senedir gizli bir kari-koca iliskisi yasiyorsun
- adam senden 11 yas büyük, bosanmis ve iki cocuk babasi birisi
- evlilik disi hamile kalip, cocugunu aldirmisin
- olup bitenlerden ailenin haberi yok

Sen ne dersen de, adamin sana inanilmaz zarari olmus. Senden alacagini almis, yasiyacagini yasamis ve cekmis gitmis.
Ve onca seye ragmen babani sucluyorsun, ilin adaminada babani suclatabiliyorsun. Gerci ayrildik simdi demissin, peki simdi senin yaralarini kim saracak?
Kendini kandirmaman gerekiyor. Eger dedigin kadar cok sevseydin ve karsindaki seni sevseydi, ozaman bir yolunu bulur, aileni ikna eder ve evlenirdiniz. Ikna edemeyincede bagrina tas basip otururdun evinde.
Siz resmen gönlünüzü eglenirmissiniz, olan masum dogmamis bir cocuga olmus.
Hem hadi sen babandan korktun, karsindaki adam 34 yasinda, o gecip konussaydi babanla?
Senin kürtaj olmani bekleyipte babani suclayicagina, gecseydi babanin karsisina, allahin emriyle isteseydi, baban vermek istemeyincede anlatsaydiniz durumu.
Tamam belki ailenle baglarin kopardi, ama zaten bu duruma sen getirmisin, herseyi yasamissin adamla, anladigim kadariyla bir pismanlikda yok. Eeee ne olacak simdi.

Peki bak, gercekten kinamak istemiyorum.
Su an anliyamazsin, ama senin o cok sevdigin adam yakinda baska bir kizla cikmaya baslayinca anlarsin, nasilda birakabiliyormus seni, nasilda kendine bir düzen kurabiliyormus.
Su an bu mümkün degil, saglikli düsünemiyorsun.
Bundan sonra daha dengen olan erkeklere bak. Hata üstüne hata yapma sakin.
Evlenemeyecegin insanla hic cikma.
Baktin tanistigin adam dul, babanda böyle damat kabul etmez, sende evden kacmaya niyetin yok, ozaman hic yaklasma.
Cok büyük günahlar bunlar, birde bunalima girmissin zaten, bakire olmadigini ögrenen bazi türk erkekleride seni kullanmaya calisir, bu yüzden sakin söyleme, iyice emin olmayana kadar karsindakinin iyi niyetinden...Allah yardimcin olsun.

sözlerinde yorumlarında haklısın. fakat o beni bırakmadı şimdi de olsa nikah kıyalım diyor. ailemin babamın karşısına çıkmaya hep cesareti vardı. ben engel oldum.. babam çok kötü biri. bu durumu olgunlukla karşılamaz onu bırak aileme kendine bize zarar verir katliam olur. bundan sonraki hayatım mechul ben yaşayan ölü gibiyim.. artık laflardan sözlerden olanlardan usandım. sadece annem ve kardeşim var. babam ne kadar kötü de olsa babam canım yanar ona bişy olursa.. ama ben bu dünyanı kendim için yaşamıyorum hep kendime zararım dokunuyor. bundan sonra yaşamak bitti benim için.. allahıma sarılacam allahım beni affetsin.. istemeyerek evladını aldırmak çok zor birşey...ooff gerçekten benim tımarhaneye gitmem gerek. içinden çıkamıyorum. onlarlara katlanamıyrum.. bilmiyorum sonum ne olacak heralde sonum geldi benim.. allah bilir gerçi. ama ben artık yaşamaktan yoruldum... :KK43:

X