- 19 Şubat 2013
- 81
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
34 yaşında , başından evlilik geçmiş bir adamın aileni evliliğie razı etmek için hamile kalmandan medet umması ne garip.
Gerçekten sorumluluk sahibi, sevgisine güvenen bir adam olsa , çıkardı babanın karşısına ,
Kızınızı seviyorum, mutlu olacağımıza inanıyorum deyip izin isterdi.
Bu sevgi için mücadele ederdi.
Ne size nede doğmamış bir bebeğe kıymazdı yada medet ummazdı.
Sizi ve ailenizi mecbur bırakmaya çalışmazdı.
babamın annemi kardeşimi bizi bir delilik yapıp öldürmesinden sonra da kendisine sıkmasından korkuyorum. babam bunu yapabilir diye düşünüyorum. tahammül edemez buna. tanıdığı için onu bi yiğeni kardeşi olarak görmüştü. ama kader işte sevdik biribirimizi. evlenmek istedik sadece kötü bişey istemedik ki.. çocuklu olması boşanmış olması benim için önemli değil. onun da sevmeye hakkı var. onları sorun etmeyi çoktan geçtik artık.
bari korunsaydın be kuzum ya o çocuğun vebalini nasıl taşıyacaksın....
O evliyken mi tanistiniz? Bosanma sebebi neydi?
canım ben sana cevp yazdım ya ben yaşadıklarımı gizlemiyorum sadece sizden çözüm istiyorum benim çektiğim acı zaten yeter bana. ben buradan insancıl cevap istiyorum sitemkar değil. biz ilişkiye başladığımızda o zaten ayrılmıştı. ben yıkmadım onun yuvasını. hatta bzim ilişti dosluk böyle başladı. çok dil döktüm ailesi için ama yok.. kader..
Ailen mi kabul etmiyor evlenmenizi?
Yaşın da pek kücük be güzelim :S
1-Sana abla tavsiyesi : şu hayatta kimseyi kınama yoksa kınanacak hale düşersin.
2-Sonuçta beraber olduğun biri evli değil.Boşanmış birisi.Bunda garip olan ters olan birşey yok.
Hiç evlenmemiş biri hiç evlenmemiş biriyle evlenebilir diye bir kaide yok.
Evlenmemiş biri boşanmış biriyle de pekala mutlu olabilir.
3-Mesele 2.çocuk.Sen bu iki çocuk ile yapabilecek misn ?
Onların annesi olamazsın.Ama ablası olabilir misin?
Bunu kaldıracak mı 23 yaşındaki bünyen
4-Tamam biriyle flört etmeye başladın.
Ailen razı gelmiyor dul ve çocuklu olduğu için.
Hadi sen düşünemedin.O karşındaki zır cahil de mi akıl edemedi de hamile kalırsan izin verirler dedi.
Çok mu türk filmi izliyorsunuz anlamadım ki!
Beraber oldun burası bizi alakadar etmez.Ama neden hamile kaldın?
Üstüne üstlük gidip aldırdın.
Hata olduğu te baştan belliydi.Madem arkasında duramayacaksın neden hamile kaldın.
5-2Yıldır beraberiz diyorsun.Ailen kati suretle karşıysa ne diye hala görüşüyorsun.
2.Ye hamile kalıp da onu da mı aldıracaksın.
Bu işin sonu yok.Başı belli olmayanın sonu nasıl belli olsun.
Normal adam akıllı çıkıp babanın karşısına konuşsaydı.İsteseydi evlenmek istediğini söyleseydi.
Baban gene hayır dyorsa o zaman düşünseydiniz.
Ama çocuk yapalım izin koparalım mantığı da bir o kadar çocukça özür dilerim.
Cozum senin ayrilman tamam mi. Babani taniyor madem, sende taniyorsun babani ya aileni sececeksin ya onu. Ikisi bir arada olmaz. Bence aileni sec. O adam musveddesine de hic birsey demiyorum ve ben o bosandiktan sonra tanistiginiza da inanmiyorum. O her zaman hayatindaydi ve karisi varken sana goz koydu. Neyse ben sustum... Allah kolaylik versin cocuk aldirmissin var mi otesi.
yanlış üstüne yanlış dolu bir hayat. daha yasın 23 34 yasında adamm ve 2 çocuğu var birde. hadi bu adamla oldun okey. ee arkadasım birde birlikte olmusssun yuh ! ee buda okey bunun üzerine birde bebek yaap çok güsel buda yetmesin birde bebeği aldır zewkin için bir cana kıy... çok güseeell ! sonrada babaya at tüm suçu korkuodum ondan oldu diye korksan bunlara kalkışmazdın... şimdi ne oldu ? hakkında hayırlısı olsun..
Kötü bir durum ama olmuşla ölüme çare yok demişler. Her şeyi ölçüp, biçip ona göre yaşamak lazım
Birlikte olmuşsun olmamışsın bizi enterese etmez ama bari korunun. Günahsız sabilere kıymayın
bebeği aldırmadan önce babana boşnmış bir adamı sevdiğini söyledin mi? evlenmek istiyo diye ağzını aradın mı?
yoksa korkundan hiçbir şey söylemeden mi aldırdın?
evet aslında çözüm ayrı kalmamız bende ailemi atamadığım için göze alamıyorum evliliği. yoksa en başında evlemecektik. yanlız benim burada yalan söyleme gibi bi lüksüm yok. burada herşeyimi söylüyorum ki bana yardım olun diye. evli iken bana asla göz koymadı. boşandıktan sonra biz birlikte olduk.