Imkansız biliyorum fakat lütfen yardım eder misiniz?

insan hayatına her şey olabilir tabiki.ama birazda düşünerek hareket etmek gerekmez mi?5 dakikalık bi zevk için cana kıymak.allahım yaşatmasın kimseye.keşke çocuk için korunsaydın bari...

34 yaşında , başından evlilik geçmiş bir adamın aileni evliliğie razı etmek için hamile kalmandan medet umması ne garip.
Gerçekten sorumluluk sahibi, sevgisine güvenen bir adam olsa , çıkardı babanın karşısına ,
Kızınızı seviyorum, mutlu olacağımıza inanıyorum deyip izin isterdi.
Bu sevgi için mücadele ederdi.
Ne size nede doğmamış bir bebeğe kıymazdı yada medet ummazdı.
Sizi ve ailenizi mecbur bırakmaya çalışmazdı.

bence burada adamın bu genç kızımıza kıyması yada doğmamış bebeklerine kıyması gibi bir durum yok, okuduğumuz kadarıyla kızcağız da istemiş birlikte olmayı. bu adamı suçlayamıyorum, kadının da biraz dirayetli düşünceli olması gerekiyor. evlenmeden önce birliktelik artık toplumumuzda tabu olmaktan çıktı ama korunma yöntemlerini öğrensek bari.

bu tür konularda artık sizler de alışmışsınızdır hep bilindik senaryo, erkek rahat rahat istediği gibi takılıp gidiyor.

kadınlarımız artık biraz daha dirayetli, öngörülü, düşünceli olmalı. o bebeği karnında taşıyacak kişi kadın. kimse o adama hesap sormayacak evlenmeye kalksalar. adamın ailesi daha bile mutlu olacak oğlumuz gencecik körpecik birini buldu diye. ama kadının ailesi sonuna kadar karşı çıkacak hem gizli gizli bu kadar ilerlemiş bir ilişkiye hem de adamın görmüş geçirmiş olmasın rağmen kızın babasıyla konuşmamasına hem de yeni boşanmış iki çocuklu adamın kızlarıyla vakit geçirmesine...

erkeklerin tuzu her daim kurudur. bu yüzden diyorum hep kadınlarımız daha daha akıllı olmalı artık. erkekler 1 çekiyorsa kadınlar 1000 çekiyor. böyle bir durum artık aşikarken, artık sonuna kadar sevgili köylü olmayın. biraz kendinizi, ailenizi, kendi çevrenizi de düşünün.

kadın eğer kendini düşünmezse elbet erkek de kadını hiç düşünmez, çok ölüyorum bitiyorum der ama gram umurunda bile olmaz, ayrılırlar bir hafta hadi bilemedin bir ay sonra yeni birini bulurlar. kadın da çektikleriyle üzülür kalır acısı dinmez gitmez....

Bence seninde o kişiyle ilgili tereddütlerin var.

Yoksa 34 yaşındaki adamla beraber olup bebeği aldıracak cesaretini olan kızın ailesine sırt çevirip kaçabilecek kadar cesareti vardır diye düşünüyorum.

Beni yalnış anlama lütfen ama ihtimallere göre hayata şekil vermek büyük hata.

bundan beterini duymam dediğim her gün kk sayesinde yeni bir şok yaşıyorum.
hangisine üzüleyim,hangisine şaşırayım bilemedim..

23 yaşında gencecik bir kız,gitmiş dul 2 çocuklu bir adama aşık olmuş(boşanma sebebini çokkkk merak ediyorum)
34 yaşında artık aklı başında,hayatta emin adımlar atması gereken yaşta olan bir adam çocuklarının geleceğini düşünmek yerine körpecik bir kızla gezip tozup,cinsellik yaşamaya kalkmış..

bu adamcağız o kadar olgun ve zeki ki,kızın ailesiyle konuşmak derdini anlatmak yerine,onu hamile bırakıp evlenme hayalleri kurmuş!!!

madem aklın karışık,babandan korkuyorsun,seksini yapıyorsunda neden hamile kalıyorsun..

tek diyeceğim şey ne olu bu konu sahte olsun.

açtığınız konuları takip etseniz, sorularınıza cevap verseniz iyiydi yani.

Son düzenleme:
baban seni öldürecek değildi ya,gerçekten onu seviyorsan cesaret edip tepkisini göze alıp söyleyecektin.sevgilin babana değil sana kızmalı bence.babandan korkup bebeğimize bile kıyabiliyorsun diye.öyleki şimdi de babana söyleyemiyorsun sevgilinden ayrılabiliyorsun.ayrılmayı isteyen o değilse artık konuş ailenle göze al herşeyi.

babamın annemi kardeşimi bizi bir delilik yapıp öldürmesinden sonra da kendisine sıkmasından korkuyorum. babam bunu yapabilir diye düşünüyorum. tahammül edemez buna. tanıdığı için onu bi yiğeni kardeşi olarak görmüştü. ama kader işte sevdik biribirimizi. evlenmek istedik sadece kötü bişey istemedik ki.. çocuklu olması boşanmış olması benim için önemli değil. onun da sevmeye hakkı var. onları sorun etmeyi çoktan geçtik artık.

Cevap vermiyor ama baska bir yerde su yorumu yazmis. Bu sahis babasinin arkadasi/tanidigi ondan cok korkuyor babasindan. Bende saf saf yaziyorum. Artik hic birsey demiyorum.

Son düzenleme:
bari korunsaydın be kuzum ya o çocuğun vebalini nasıl taşıyacaksın....

aah cnm benim 2 yıldan beri korunuyorduk o da beni zor duruma sokmak istemiyordu. artık evlenme sebebi olsn die bebek istedi. ben de çocuğum olmaz diye düşünürdüm. ayaklarımı kendimi çok üşüten biriyim çorap giymem falan ama 1 ay korunmadık böyle oldu. çocuklara içim gidiyor. bu kararı istemeyerek verdim. belki günah her adımım ama allah biliyor bizim gönüllerimiz nikahlı. ilk çocuğumu aldırmak istemezdim onun acısı çk kötü yaşamayan bilmez. her an insan duygulanıp ağlar mı? :KK43: aahh ahhh onun acısı vebali çıkmaz hiç içimden..

O evliyken mi tanistiniz? Bosanma sebebi neydi?

canım ben sana cevp yazdım ya ben yaşadıklarımı gizlemiyorum sadece sizden çözüm istiyorum benim çektiğim acı zaten yeter bana. ben buradan insancıl cevap istiyorum sitemkar değil. biz ilişkiye başladığımızda o zaten ayrılmıştı. ben yıkmadım onun yuvasını. hatta bzim ilişti dosluk böyle başladı. çok dil döktüm ailesi için ama yok.. kader..

canım ben sana cevp yazdım ya ben yaşadıklarımı gizlemiyorum sadece sizden çözüm istiyorum benim çektiğim acı zaten yeter bana. ben buradan insancıl cevap istiyorum sitemkar değil. biz ilişkiye başladığımızda o zaten ayrılmıştı. ben yıkmadım onun yuvasını. hatta bzim ilişti dosluk böyle başladı. çok dil döktüm ailesi için ama yok.. kader..

Cozum senin ayrilman tamam mi. Babani taniyor madem, sende taniyorsun babani ya aileni sececeksin ya onu. Ikisi bir arada olmaz. Bence aileni sec. O adam musveddesine de hic birsey demiyorum ve ben o bosandiktan sonra tanistiginiza da inanmiyorum. O her zaman hayatindaydi ve karisi varken sana goz koydu. Neyse ben sustum... Allah kolaylik versin cocuk aldirmissin var mi otesi.

Ailen mi kabul etmiyor evlenmenizi?

Yaşın da pek kücük be güzelim :S

ailem bizi kardeş gibi görüyor dışarıda dolaşırken akrabalar görüyor babama fesatlık yapıp kızın böyle böyle sen kavatsın bilmemnesin diyo sonra babam da gaza gelip beni ve annemi bıçaklamaya kalktı aallahtan kurtardılar. bunu söyleyenler kendi kızları kaçtı diye kızlarına kötü diyorlardı ama sonra babam girdi araya da düzeltti iyilikle yanaşsalardı şimdi biz ne hata yapacaktık ne de gülnah sadece mutlu olmak istedik ve evlenmek istedik.. o yüzden babam kabul etmez. kabullenemez.. kafayı yiyorum ben kimsenin kötülüğünü isteyecek bi insan değilim. neden bunlar başıma geldi bilmiyorum.. olsun bu da kaderimmiş.

Adamla iki yıl sevgili olup yatıp kalkıyorsun, hamile kalıncaya kadar da babayı takmıyorsun. Hamile kalınca baktın işin gırgırı bitti sorumluluk alman gerek hemen topu babaya atıyosun baba öcü oluyor. Bence senin işine öyle geliyor...

1-Sana abla tavsiyesi : şu hayatta kimseyi kınama yoksa kınanacak hale düşersin.

2-Sonuçta beraber olduğun biri evli değil.Boşanmış birisi.Bunda garip olan ters olan birşey yok.
Hiç evlenmemiş biri hiç evlenmemiş biriyle evlenebilir diye bir kaide yok.
Evlenmemiş biri boşanmış biriyle de pekala mutlu olabilir.

3-Mesele 2.çocuk.Sen bu iki çocuk ile yapabilecek misn ?
Onların annesi olamazsın.Ama ablası olabilir misin?
Bunu kaldıracak mı 23 yaşındaki bünyen

4-Tamam biriyle flört etmeye başladın.
Ailen razı gelmiyor dul ve çocuklu olduğu için.
Hadi sen düşünemedin.O karşındaki zır cahil de mi akıl edemedi de hamile kalırsan izin verirler dedi.
Çok mu türk filmi izliyorsunuz anlamadım ki!
Beraber oldun burası bizi alakadar etmez.Ama neden hamile kaldın?
Üstüne üstlük gidip aldırdın.
Hata olduğu te baştan belliydi.Madem arkasında duramayacaksın neden hamile kaldın.

5-2Yıldır beraberiz diyorsun.Ailen kati suretle karşıysa ne diye hala görüşüyorsun.
2.Ye hamile kalıp da onu da mı aldıracaksın.
Bu işin sonu yok.Başı belli olmayanın sonu nasıl belli olsun.
Normal adam akıllı çıkıp babanın karşısına konuşsaydı.İsteseydi evlenmek istediğini söyleseydi.
Baban gene hayır dyorsa o zaman düşünseydiniz.
Ama çocuk yapalım izin koparalım mantığı da bir o kadar çocukça özür dilerim.

ablacım çok haklısın. inan bişey diyemiyorum çünkü ben de mantığımla düşündüğüm zaman kendime hiç ama hiç değer vermiyorum nefret ediyorum. ama abla yaşayınca inan ki çok farklı. benim yüzümden boşanmadı o . boşandıktan sonra dost olduk sonra ilerledi yavaş yavaş.. keşke böyle olmaysadı. tek suçlu o değil. ben de suçluyum. aslında suçun büyüğü bende. evet hata olduğu en başta belliydi haklısın. fakat o babamın karşısına geçip söyleyecekti bana olan duyguları fakat o sıralar annem hastaydı ameliyat oldu. konular dallanıp budaklanmasın diye ben durdum. aslında babamın ne yapacak korkusundan cesaret edemedim. onun şimdi bile cesareti var vuracak olsa konuşurum diyo ama ben de yok işte :KK43:

Cozum senin ayrilman tamam mi. Babani taniyor madem, sende taniyorsun babani ya aileni sececeksin ya onu. Ikisi bir arada olmaz. Bence aileni sec. O adam musveddesine de hic birsey demiyorum ve ben o bosandiktan sonra tanistiginiza da inanmiyorum. O her zaman hayatindaydi ve karisi varken sana goz koydu. Neyse ben sustum... Allah kolaylik versin cocuk aldirmissin var mi otesi.

evet aslında çözüm ayrı kalmamız bende ailemi atamadığım için göze alamıyorum evliliği. yoksa en başında evlemecektik. yanlız benim burada yalan söyleme gibi bi lüksüm yok. burada herşeyimi söylüyorum ki bana yardım olun diye. evli iken bana asla göz koymadı. boşandıktan sonra biz birlikte olduk.

yanlış üstüne yanlış dolu bir hayat. daha yasın 23 34 yasında adamm ve 2 çocuğu var birde. hadi bu adamla oldun okey. ee arkadasım birde birlikte olmusssun yuh ! ee buda okey bunun üzerine birde bebek yaap çok güsel buda yetmesin birde bebeği aldır zewkin için bir cana kıy... çok güseeell ! sonrada babaya at tüm suçu korkuodum ondan oldu diye korksan bunlara kalkışmazdın... şimdi ne oldu ? hakkında hayırlısı olsun..

haklısın abla ne diyim. ben de senin gibi düşündüm ama insan yaşamadıktan sonra bilemiyo...

Kötü bir durum ama olmuşla ölüme çare yok demişler. Her şeyi ölçüp, biçip ona göre yaşamak lazım
Birlikte olmuşsun olmamışsın bizi enterese etmez ama bari korunun. Günahsız sabilere kıymayın

haklısın :KK43: ben bu acıyı bir daha çocuğum olsa mutlu olsam bile yaşayacam..

evet aslında çözüm ayrı kalmamız bende ailemi atamadığım için göze alamıyorum evliliği. yoksa en başında evlemecektik. yanlız benim burada yalan söyleme gibi bi lüksüm yok. burada herşeyimi söylüyorum ki bana yardım olun diye. evli iken bana asla göz koymadı. boşandıktan sonra biz birlikte olduk.

Eksik anlatiyorsun daha once tanidik dememistin. Ben de anlamadim madem bosanmis babasi neden bu kadar sinirli diye. Simdi anliyorum muhtemelen sizin cok yakininizdan biri, belki de bir akrabaniz bunu bile tam soylemiyorsun. Aslinda sorunun ve cozumun ne oldugunu cok iyi biliyorsun ama isine gelmiyor. Gittigin yol, yol degil. Keyfin icin bir cocuk aldirma luxune de sen sahip degilsin. Ben uyaririm sen yine kafana estigi gibi yaparsin. Kolay gelsin.

Siz henüz 23 yaşındasınız, hayatın çok başında ve birlikte olduğunuz adamdan çok daha tecrübesizsiniz, 34 yaşında 2 çocuklu başından evlilik geçmiş bir adam, gerçekten sevdiği kıza üstelik ailesinide tanıdığı bir kıza asla elini süremez, incitmeye bile korkardı, siz istediğiniz kadar birlikte olmayı isteyin, o sizi saf bir sevgiyle seviyor olsaydı el sürmeye kıyamazdı.
Tecrübeli, olgun bir adamın yapması gereken ailenin karşısına çıkıp kızı örf ve adetlere göre istemektir, aile vermek istemeyebilir, erkek tarafı defalarca da olsa kız evinin kapısını aşındırmalı, bir adam böyle yaparsa işte ben ona mert, delikanlı, sevgisinin arkasında duran biriymiş, helal olsun derim.

Olan olmuş artık, ne desek boş:KK43: ama asla ailenize sırtınızı dönmeyin, aşkı bulursunuz fakat ailenizi bir daha bulma şansınız yok.

Hakkınızda hayırlısı olsun...

X