- 22 Ocak 2008
- 716
- 1
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.501
dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj sonucu bize veda etti, bunun altından nasıl kalkacağımızı bilmiyoruz. eşim aynı acıyı birdaha kaldıramamm diye en az 1 sene istemiyor,, forumdaki arkadaşlar ailemle yaşadığım problemleride ilir , beni okadar üzdüler ,okadar sinirli bir süreç geçirdim ki,, bebeğimi kaybettim. daha kimsenin haberide yok . çook kötüyüm, ailemi görmekk bille istemiyorum.((( benim meleğimin suçu neydi ki ?
dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj sonucu bize veda etti, bunun altından nasıl kalkacağımızı bilmiyoruz. Eşim aynı acıyı birdaha kaldıramamm diye en az 1 sene istemiyor,, forumdaki arkadaşlar ailemle yaşadığım problemleride ilir , beni okadar üzdüler ,okadar sinirli bir süreç geçirdim ki,, bebeğimi kaybettim. Daha kimsenin haberide yok . çook kötüyüm, ailemi görmekk bille istemiyorum.((( benim meleğimin suçu neydi ki ?
dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj sonucu bize veda etti, bunun altından nasıl kalkacağımızı bilmiyoruz. eşim aynı acıyı birdaha kaldıramamm diye en az 1 sene istemiyor,, forumdaki arkadaşlar ailemle yaşadığım problemleride ilir , beni okadar üzdüler ,okadar sinirli bir süreç geçirdim ki,, bebeğimi kaybettim. daha kimsenin haberide yok . çook kötüyüm, ailemi görmekk bille istemiyorum.((( benim meleğimin suçu neydi ki ?
Slm kızlar, zaten hava kasvetli bide bu haberler üzdü beni doğrusu.
e2burner Rabbim yardımcınız olsun canım, sanırım bebekler sıkıntıyı kaldıramıyor(
Huris inşaAllah duyarsınız bebeğinizin kalp atışlarını...
Bu arada kızlar herkes duyduk diyor, ya biz niye duymadık, sadece kıpırtılarını gördük?
canım sıkıldı ya pufff
cnm bebek küçükken kalp atışlarını dinlemek sakıncalı...attığını görmek yeterli
Hııı anladım saol canım.
Kıpır kıpırdı bebiş :))
kızlar 2 gündür karın ağrım var sanki içimden ağrıyo alatamıyorum ama geceleri artıyo bu ağrım ya da yorulduğumda artıyo geçen gece sağ kasığım çok fenaydı inanın çamaşırım bile o kadar rahatsız etti ki..normal midir bu gelip giden karın ağrıları hiç kanamam falan yok Allah korusun ama korkuyorum yine de
ayyy :)) yok yok oğlum bekleyecek 2 ocağı anlaştık konuştuk biz oğlumlaslm kızlar günebkn tuna yeni yılın ilk bebeği olmasın sakın artık tv de izleriz sizi...
benim çarşamba randevum var tarama testi yapılacak tabi bide oğlumu görücem ve yeni resimlerini alıcam kuzumun
doğum dediğin şey beklemekmiş onu anladım, bekliyoruz bakalım kış geçecek bahar geçecek yaz gelecek ve oğluşum gelecek yani daha 2 mevsim beklenecek
yarını saymazsak 6 günün kalıyor
benimde 24 günü saymazsak 1 ayımız kalıyor
slm kızlar nasılsınız ben bu konuya yeni abone oldum
selam kızlar herkese hayırlı gebelikler.inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi.gerçi benim moralim çok bozuk.üçlü testte riskim çok yüksek çıktı amniosentez yapıcaz dedi doktor çok korkuyorum(