Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

içinizde amniosentez yaptıran var mı? riskli bir işlem ya ondan çok korkuyorum zaten bende mthfr var.hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum.haftada bir kalçamdan proluton yaptırıyorum.günde bir tane progestan alıyorum coraspin kullanıyorum.aslında doktorum çok iyi önce Allaha sonra ona çok güveniyorum.ben üç kez bebeğimi kaybettim bundan önce o yüzden hatta bebeğime kıymetli bebek diyor:) o yüzden gerçekten gerekli görmese yaptırmazdı zaten ona yaptırıcam yine de korkuyorum...
yazını okuyunca inan çok üzüldüm,inş amniyosentez sonucu güzel olur.zaten yeterince çekmişsin,umarım bukez herşey yolunda gider de rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip eder.bende tüpbebek tedavisiyle hamileyim ve çok korkuyoruz bi aksilik çıkacak diye,çok şimdiye kadar herşey yolunda.bende kan sulandırıcı,proluton ve progestan kullandım epey bi zaman.senin için dua edicem ,inş güzel haberlerle dönersin bize...

kimsecikler yok topikte,bütün üyeleri hamiş olunca herkes uyumuş galiba.artık bizde uyusak iyi olucak.bugün kontrolümüz vardı,çok şükür herşey yolunda.oğlum 1172 gr olmuş teyzeleri.ama canımız biraz sıkkın eşim rahatsızdı ve şekeri yüksek çıktı,başlangıcıymış.inş düşürebilir de ilerlemez.Rabbim herkese şifa versin.hepinizi öpüyoruz..:KK54::KK54::KK54:

kimsecikler yok topikte,bütün üyeleri hamiş olunca herkes uyumuş galiba.artık bizde uyusak iyi olucak.bugün kontrolümüz vardı,çok şükür herşey yolunda.oğlum 1172 gr olmuş teyzeleri.ama canımız biraz sıkkın eşim rahatsızdı ve şekeri yüksek çıktı,başlangıcıymış.inş düşürebilir de ilerlemez.Rabbim herkese şifa versin.hepinizi öpüyoruz..:KK54::KK54::KK54:

Masallah , hayırlısı ile gelir bebegin insallah...
Ben 30 haftalıgım ama geceleri uyuyamıyorum malesef

teşekkür ederim arkadaşlar, ben bundan büyük acı yaşamamışım meğerse, allahım en kısa sürede sağlıklı bebek doğurmayı nasip eder ve buraya tekrar yazarım , bebegım için üye olmuştum ama yaşayamadı. ilk kalp atışında nasılda ağlayıp , mutlu olmuştum...
allahım sabır versin bana ve eşime. hiç kimsenin ama hiç kimsenin bizim kadar canı yanmıyor.

canım inan bana çok üzüldüm,inş en kısa zamanda rabbim yüzünüzü tekrar güldürür.Allaha emanet ol canım..

maşallah cnm benim kızımda 11 gün önce 1600 gr dı acaba şimdi kaç olmuştur:KK31::KK31::KK31::KK31:

günaydıııın..sabah sabah yine ben kızlar.az önce itibariyle nişanım gelmiş bulunmakta...hemen dr u aradım tabi..yat ve su iç dedi..eğer kasılmaların düzene girer ve suyun gelirse hemen gel telaşlanmana gerek yok dedi..ama nişan geldikten sonra doğumun geciktiği pek görülmez dedi..oğlumm ocağı beklememye mi karar verdi yine nedr:KK1::KK1:ben yatayım bari gidip dr un dediği gibi..haberdar ederim sizi uyanınca inşallah...şimdilik ağrım sancım yok ama:26::26:

günaydıııın..sabah sabah yine ben kızlar.az önce itibariyle nişanım gelmiş bulunmakta...hemen dr u aradım tabi..yat ve su iç dedi..eğer kasılmaların düzene girer ve suyun gelirse hemen gel telaşlanmana gerek yok dedi..ama nişan geldikten sonra doğumun geciktiği pek görülmez dedi..oğlumm ocağı beklememye mi karar verdi yine nedr:KK1::KK1:ben yatayım bari gidip dr un dediği gibi..haberdar ederim sizi uyanınca inşallah...şimdilik ağrım sancım yok ama:26::26:

bi nefeste sağlıklı alırsınız kucağına bebeği inşallah.bide nişan nedemek ?:44:

maşallah maşallah :nazar: :nazar: :nazar: benim oğlum da 2 hafta önce 100 grdı bakalım ne kadar kilo almış, göbeğim bayağı çıktı kilo aldı galiba
hadi hayırlısı bekliyoruz güzel haberlerini, allahım yardımcın olsun

cnm hadi bakalım rabbim kurtarsın..valla senden daha heyecanlıyım:18::18::18:

nişan nasıl birşey ne kadar geldi???

kızlar çok mutluyum Allahıma binlerce kez şükürler olsun. bugun kendı doktoruma gittim üstten göremedi kalp atışını vajinadan baktı gördük nasıl güzel bişey ya inşallah böyle devam eder.herşeyi gayet normal dedi.:nazar:içim içime sığmadı ya rabbim cümlemizle birlikte sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma almayı da nasip etsin inşallah. hemen size de söyleyim dedim:):):)bu arada dün çok kötüydüm saatler geçmek bilmedi rabbim kimseye yaşatmasın.

kızlar çok mutluyum Allahıma binlerce kez şükürler olsun. bugun kendı doktoruma gittim üstten göremedi kalp atışını vajinadan baktı gördük nasıl güzel bişey ya inşallah böyle devam eder.herşeyi gayet normal dedi.:nazar:içim içime sığmadı ya rabbim cümlemizle birlikte sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma almayı da nasip etsin inşallah. hemen size de söyleyim dedim:):):)bu arada dün çok kötüydüm saatler geçmek bilmedi rabbim kimseye yaşatmasın.

hamilelik sürecinde beni en çok heyecanlandıran ve duygulandıran bebeğimin kalp atışını görmek olmştu...hayırlı olsun cnm:emir_bebek::emir_bebek:

bi nefeste sağlıklı alırsınız kucağına bebeği inşallah.bide nişan nedemek ?:44:
amin canım inşallah...nişan doğum öncesi gelen kanlı sümüksü bi akıntı canım
maşallah maşallah :nazar: :nazar: :nazar: benim oğlum da 2 hafta önce 100 grdı bakalım ne kadar kilo almış, göbeğim bayağı çıktı kilo aldı galiba

hadi hayırlısı bekliyoruz güzel haberlerini, allahım yardımcın olsun
amiiin canım inşallah
cnm hadi bakalım rabbim kurtarsın..valla senden daha heyecanlıyım:18::18::18:

nişan nasıl birşey ne kadar geldi???
sağol canım amin..oğlum kararsız biliyosun yine bana şaka yapmış olabilir mi acaba:KK1::KK1:nişanı gönderip kendisi ocakta mı gelecek ki:)
nişan şöyle bişey canım..kanlı sümüksü bi akıntı geliyor..az bişey oluyor çamaşırında görüyosun ama.bebeğin dış etkenlerden korunmasını sağlayan tıkaç diyebiliriz.
bebek küvetini giderli mi aldınız???yoksa gidersiz mi?
gidersiz aldım ben

kizlar nolur bi cvp verin ya benim ovulasyon zmnim bitti ve iki gundur kuruluk var hic akinti gelmiyo bu ne demek oluyo acaba :26::26:

amin canım inşallah...nişan doğum öncesi gelen kanlı sümüksü bi akıntı canım

amiiin canım inşallah

sağol canım amin..oğlum kararsız biliyosun yine bana şaka yapmış olabilir mi acaba:KK1::KK1:nişanı gönderip kendisi ocakta mı gelecek ki:)
nişan şöyle bişey canım..kanlı sümüksü bi akıntı geliyor..az bişey oluyor çamaşırında görüyosun ama.bebeğin dış etkenlerden korunmasını sağlayan tıkaç diyebiliriz.

gidersiz aldım ben

bende gidersiz alayım...senn oğlun önceden haber gönderiyor bi eksik bırakmayın diye:KK1::KK1::KK1:

X