- 22 Mart 2011
- 505
- 3
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.541
cnm bende anlamadım yaa açıklığın var nişanın da geldi galiba normal doğuracaksın sen
Bende yeni ögrendım kızlar hamıle oldugumu :)) yanlız bu hesaplamalrı tuaf geldı bana yaaa..
Mesala dedıkı hemşire
enson adetınız 22 kasım dedım ..tamam dedı 5 haftalık hamılesınız .nasıl yanı
insan adet olurken hamılemı kalırya ???
Anlamadım kızlar
bilemedim..dr 3-4 cm açıklık olursa hemen alırız dedi..perşembe kontrol var ya..
normal imkansız benim canım ya(çatı çok dar ya sıkışır oğlum Allah korusun..
ne zaman gelir ki oğlum?? nişan düğün her bişey geldi
valla öyle cnm oğluşun baya nazlı olucak gibi görünüyor:13::13::13:
evet canım ..herkes benden haber bekliyor..sabah kimi aradıysam sancın mı var doğuyomusun diye açtı telefonu
dr bile canım sancılandın mı diyor alo bile demeden kadın:)
hafif hafif karnım ağrıyor birde kasıklarım acımaya başladı
oğlum ne zaman geliyosun yavrucuğum hadi bi cevap ver anneye
iyi yaa tuna doğdu mu doğacak mı diye beklemekten aralık ayını bitirdikyoksa zaman geçmiyordu:44::44::44:
dimi ama..oğlum sırf biz eğlenelim diye atraksiyonlar yapıyo:) ceeee diyo geri gidiyo
dur bakalım sen bi doğur bakalım bizim kız neler yapıcak:18::18::18:kim bilir ha doğurdum doğuruyorum diye ne şekillere gireceğim
valla bizimkiler oynuyorlar bizimle resmen..senin kızda benimki gibi cee der der kaçarsa
evanur ne güzel bi gitti doğurdu geldi darısı bize
dimi ama..oğlum sırf biz eğlenelim diye atraksiyonlar yapıyo:) ceeee diyo geri gidiyo
ayyyy geçmiş olsun berbat olmalı..çubuk kraker falan iyi gelir diyolar ama doğrumudur bilmemcnm mide bulantısı inanılmaz arttı ilacında faydası yok artık...bulantıyı geçirmek için sürekli birşeyler atıştırıyorum
dizi film gibi oldu tunamızın gelişi her sabaha bilgisayarı açınca önce buraya geliyorum acaba günebkn doğurdu mu diye bakıyorum, artık tunacım uzatmaları oynuyosun farkındasın herhalde
amin..onun kız uğraştırmadı anneyi
insallah darisi sizlere az kaldi bnde son zamanlarda tirsmis durumdaydim acaba nasil olacak diye birde rahimde de basinclarda baslamisti son uc ay oyunca ayyy diyordum simdiden boyleyse dogumda nasil olacak diye korkuyordum bir yanimda heyecanliydi insallah bnm gibi hic aci cekmedn olur insallah bu arada dun kirkimiz cikti insallah bu vakitden sonra duzelir persembe gunude fitik icin dr gidecez boyutuna bakacak simdilik solunda gozukuyor ama sagindada varmi bilinmiyor dua edin erken dogum olmadi yoksa gercekden zor kucuk bebekle ugrasmak emzirmek geceleri sabaha kadar gohusumde artik dayanamacam esime dedim pompa al camdan biborana pomplayip geceleri bir kereye mahsus oyle verecem hem tam anlamiyla doyar hemde bnde rahat olurum bazen yirmi dort saat boyunca iki saat uyuyorum uyumuyorum ben iyi olacam ki bebegimede iyi bakacam bugun alamaya gitti gunduz oyle boyle idare ederim ama geceleri cok zor gece uykusu hic bir seye benzemiyor
hamilelik sürecinde beni en çok heyecanlandıran ve duygulandıran bebeğimin kalp atışını görmek olmştu...hayırlı olsun cnm