- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.481
artık 8. aydasın canım karnının inmesi doğal.dediğin gibi belki de nehir hanım dönmüştür..sen benim karnımı bi görsen merdiven çıkarken bacaklarıma değiyoröyle valla günler yaklaştıkça daha da artıyor gibi geliyor bana...bu arada göbeğim baya bi aşağıya indi acaba kızım döndü mü diyorum:44::44::44:
iyiyim canım.sancılar ara ara geliyor yine..bekleyecek sanırım oğlum dediğin gibi.az kaldı sadece 1 haftam var çok şükür.canim merhaba,
nasilsin iyimisin? Sancilar ne alemde, saka maka tuna bey zamanini dolduracak insallah.. demek sancilar cok agrili, dedigin gibi düzenli gelseler daha da agrili olacak... insallah canim sag salim agrisiz bir dogum yaparsin. Darisida ondan sonra bizlere insallah... kendine dikkat et canim, sevgiler
tebrikler canim, hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin insallah.
canim merhaba,
nasilsin iyimisin? Minik Asya´ya gecmis olsun, iyi ki simdi fark edilmis ve tedavisi var, yoksa ileride daha büyük problem falan olabilirdi.. Rabbim acil sifalar versin findiga.. dualarimiz seninle insallah.
hayirli olsun canim sanada
uff hiç uykum gelmiyor
bu aralar ben uyuyabiliyorum..daha doğrusu 3 gündür falan ..sancım gelince uyanıyorum sonra bitkin düşüp uyuyorum
Son düzenleme: