Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj sonucu bize veda etti, bunun altından nasıl kalkacağımızı bilmiyoruz. eşim aynı acıyı birdaha kaldıramamm diye en az 1 sene istemiyor,, forumdaki arkadaşlar ailemle yaşadığım problemleride ilir , beni okadar üzdüler ,okadar sinirli bir süreç geçirdim ki,, bebeğimi kaybettim. daha kimsenin haberide yok . çook kötüyüm, ailemi görmekk bille istemiyorum. :KK43:((( benim meleğimin suçu neydi ki ?

allah sabır versin :KK43:

kızlar 2 gündür karın ağrım var sanki içimden ağrıyo alatamıyorum ama geceleri artıyo bu ağrım ya da yorulduğumda artıyo geçen gece sağ kasığım çok fenaydı inanın çamaşırım bile o kadar rahatsız etti ki..normal midir bu gelip giden karın ağrıları hiç kanamam falan yok Allah korusun ama korkuyorum yine de

slm kızlar günebkn tuna yeni yılın ilk bebeği olmasın sakın artık tv de izleriz sizi...
benim çarşamba randevum var tarama testi yapılacak tabi bide oğlumu görücem ve yeni resimlerini alıcam kuzumun
doğum dediğin şey beklemekmiş onu anladım, bekliyoruz bakalım kış geçecek bahar geçecek yaz gelecek ve oğluşum gelecek yani daha 2 mevsim beklenecek

dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj sonucu bize veda etti, bunun altından nasıl kalkacağımızı bilmiyoruz. Eşim aynı acıyı birdaha kaldıramamm diye en az 1 sene istemiyor,, forumdaki arkadaşlar ailemle yaşadığım problemleride ilir , beni okadar üzdüler ,okadar sinirli bir süreç geçirdim ki,, bebeğimi kaybettim. Daha kimsenin haberide yok . çook kötüyüm, ailemi görmekk bille istemiyorum. :KK43:((( benim meleğimin suçu neydi ki ?

allah sabır versin:KK43: çok üzücü evet ama kendini toparlaman lazım sana ve eşine yazık yine olur bak o yüzden biran evvel toparlan

Slm kızlar, zaten hava kasvetli bide bu haberler üzdü beni doğrusu.

e2burner Rabbim yardımcınız olsun canım, sanırım bebekler sıkıntıyı kaldıramıyor :KK43:(

Huris inşaAllah duyarsınız bebeğinizin kalp atışlarını...

Bu arada kızlar herkes duyduk diyor, ya biz niye duymadık, sadece kıpırtılarını gördük?

dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj sonucu bize veda etti, bunun altından nasıl kalkacağımızı bilmiyoruz. eşim aynı acıyı birdaha kaldıramamm diye en az 1 sene istemiyor,, forumdaki arkadaşlar ailemle yaşadığım problemleride ilir , beni okadar üzdüler ,okadar sinirli bir süreç geçirdim ki,, bebeğimi kaybettim. daha kimsenin haberide yok . çook kötüyüm, ailemi görmekk bille istemiyorum. :KK43:((( benim meleğimin suçu neydi ki ?

cümle bile kuramıyorum cnm rabbim sabır versin...

Slm kızlar, zaten hava kasvetli bide bu haberler üzdü beni doğrusu.

e2burner Rabbim yardımcınız olsun canım, sanırım bebekler sıkıntıyı kaldıramıyor :KK43:(

Huris inşaAllah duyarsınız bebeğinizin kalp atışlarını...

Bu arada kızlar herkes duyduk diyor, ya biz niye duymadık, sadece kıpırtılarını gördük?

cnm bebek küçükken kalp atışlarını dinlemek sakıncalı...attığını görmek yeterli

merhaba canim ya,

Basin sagolsun, ne diyecegimi bilemiyorum. Rabbim sabirlar versin, insallah bu günleride atlatacaksin ve sag salim bir bebegin olacak. Lütfen kendini birakma, her serde bir hayir vardir.

kızlar 2 gündür karın ağrım var sanki içimden ağrıyo alatamıyorum ama geceleri artıyo bu ağrım ya da yorulduğumda artıyo geçen gece sağ kasığım çok fenaydı inanın çamaşırım bile o kadar rahatsız etti ki..normal midir bu gelip giden karın ağrıları hiç kanamam falan yok Allah korusun ama korkuyorum yine de

canim, o karin agrilarini bende yasadim - kanaman olmadigi sürece karin agrilari normal. Rahim genisliyor diye oluyor dedi doktor.. kendine dikkat et, yorma kendini. Dinlenmene bak, fazla hareket etme. Insallah agrilarin hafifler tez zamanda... benimde ilk baslarda öyle oluyordu ama sükür 3 aydan sonra gecti canim...

Sevgiler selamlar:emir_bebek::nazar:

teşekkür ederim cnm yattım uymuşum iki saat o biraz iyi geldi sanki yarın kontrole gitcem bakalım nolcak umarım iyi haberlerle geliriz:)

Hamilelik başlangıcında kullanmanız için önerim olacak.bir arkadaşım beyoğlunda bir eczaneden premama diye bir krem aldı. doktoru ithal bir ürün yazmasına rağmen arkadaşım bunu kullandı. hayret edersiniz en ufak bir çatlağı olmadn doğumunu yaptı.

slm kızlar günebkn tuna yeni yılın ilk bebeği olmasın sakın artık tv de izleriz sizi...
benim çarşamba randevum var tarama testi yapılacak tabi bide oğlumu görücem ve yeni resimlerini alıcam kuzumun
doğum dediğin şey beklemekmiş onu anladım, bekliyoruz bakalım kış geçecek bahar geçecek yaz gelecek ve oğluşum gelecek yani daha 2 mevsim beklenecek
ayyy :)) yok yok oğlum bekleyecek 2 ocağı anlaştık konuştuk biz oğlumla
yarını saymazsak 6 günün kalıyor:KK6::KK6::KK6::KK6:

benimde 24 günü saymazsak 1 ayımız kalıyor:KK1::KK1::KK1::KK1:

yarını ve doğuracağım günü saymazsak 5 gün:KK1::KK1:haftaya bugün oğlum kucağımda olacak Rabbim nasip ederse:nazar::nazar:
seninde az kaldı şaka maka valla

selam kızlar herkese hayırlı gebelikler.inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi.gerçi benim moralim çok bozuk.üçlü testte riskim çok yüksek çıktı amniosentez yapıcaz dedi doktor çok korkuyorum:KK43:(

selam kızlar herkese hayırlı gebelikler.inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi.gerçi benim moralim çok bozuk.üçlü testte riskim çok yüksek çıktı amniosentez yapıcaz dedi doktor çok korkuyorum:KK43:(

selam canım..amin inşallah..bozma moralini..Rabbim yavrunu sağlıkla kucaklamanı nasip etsin

içinizde amniosentez yaptıran var mı? riskli bir işlem ya ondan çok korkuyorum zaten bende mthfr var.hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum.haftada bir kalçamdan proluton yaptırıyorum.günde bir tane progestan alıyorum coraspin kullanıyorum.aslında doktorum çok iyi önce Allaha sonra ona çok güveniyorum.ben üç kez bebeğimi kaybettim bundan önce o yüzden hatta bebeğime kıymetli bebek diyor:) o yüzden gerçekten gerekli görmese yaptırmazdı zaten ona yaptırıcam yine de korkuyorum...

teşekkür ederim arkadaşlar, ben bundan büyük acı yaşamamışım meğerse, allahım en kısa sürede sağlıklı bebek doğurmayı nasip eder ve buraya tekrar yazarım , bebegım için üye olmuştum ama yaşayamadı. ilk kalp atışında nasılda ağlayıp , mutlu olmuştum...
allahım sabır versin bana ve eşime. hiç kimsenin ama hiç kimsenin bizim kadar canı yanmıyor.

X