ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
kimler gelmishosgeldin ogulbali.ozletdirdin kendinikismet olursa bende tutmak istiyorum bu ramazan.eger bu ay kalirsak zaten bebisler fazla buyuk olmuyor.yani fazla seye ihtiyac olmuyor.am ben kizimda cok agir gecirdim.kusmam vardi.bu sefer olmaz insallah.oruclarimi tutarim.
insallah surmeli acilis ederilk hamisimiz olur

kizlar sersem gibiyimmm dun hali yikadik

esim ben ablam kuzenim haset olduk valla kocamda olmasaydi ben yerimden kalkamazdim

adetime 10 gun var ve ben cok merak ediyorum misafirimiz gelmismidir ki:44:

test alip yapsam cok mu erken olur

esim ben ablam kuzenim haset olduk valla kocamda olmasaydi ben yerimden kalkamazdim

boşuna ypamak canım çıkmaz henüz bence boşuna üzülürsun

bence sakın öyl ebirşey yapmayın kızlar yazık onca saat bu sıcaklarda susuz yığılır kalırsınız allah korusun
evet ilk aylar bebişler anneden alıyor ne varsa ama annede kendine bakıcakki bebişte sağlıklı olsun
kaç saat var susuz içinizde bir canla olucak iş değil bence
benim hamileliğimde ramazana denk gelmişti riske atmadım kendimi tutmadım ben hem çalşıyordum hemde bebek içinde iyi değil

benim de bulantılarım çok olmuştu görcez bakalım belki Allah kolaylık verir olmassa ayıla bayıla tutamayız zaten
kızlar ya bugün çalışmalara devam edicez daha adetime 15 gün var şansımız var değil mi:26::26:

bende burayı çok özledim şimdilik bizim bebek fikrimizden kimsenin haberi yok o yüzden kimseye söyleyemediğim için burada herşeyi paylaşmak çok güzel.....fikirlerimizi sevinçlerimizi herşeyi paylaşmak güzel....

valla allah erkeklere daha çok güç vermiş yaradılış olarak böyle işlerde yardım etmeleri çok iyi oluyor Allah razı olsun benim eşimde ağır yaz temizliklerinde yardım eder hamileyken de yapıyordu iyi oluyor
inşallah gelmiştir canım miniğin peki birşeyler hissediyor musun ben emindim sanki oğlumda insan hissediyor....

canim bende kimseyle paylasmadim.gelsinler herkese beraber surpriz yapariz insallah

inşallah....herkesi bu sürece sokmaya gerek yok değil mi ne zaman olucağı belli değil olsun da herkese süpriz olsun inşallah...

Gecen Ramazan ikinci bebisime hamileydim tutmadim gunler cok uzun du
Bu sene ramazani gecireyim diyorum hos daha kocamdan istek gelmedi bebis konusunda

Bebis coook istiyorum ama koam ne zaman ikna olacak ne zaman isteyecek diye beklemekten sikildim bunaldim
Bir zaman verse bana cok guzel olacak

hissediyorum hamileyim tabi yanılabilirimde çok görmeyin

şuanda sol kassıgım ara ara sancıyo miğdem bulanır gibi daha çok kazınıyo

yarın test yapcam kızlar çok istediğimden değil hani meraktan

bebişim ne kadar geç gelirse kızım için o kadar iyi

çift çizği çıkmazsa çıkmasn dünyanın sonu değil ya

bu arada sizler nasılsınız damlacım nasıl geçti hafta sonun ve diğer hanımlar

biz dün halı yıkadık ya eşim cnm benim bana kıyamadı hiç sen kaldırma sen çekme (çek çekle suyunu o çekti hep) ayaklarına terlik giy oyyy aşkım benim

neyse sizden ne haber

motivasyon tamam sürmeli canım benim tabi ya çift çizgi çıkmazsa çıkmasın hayırlısı Allah'tan
hafta sonu koşturmaca geçti kardeşimin mezuniyeti için gittik orduya gitmişken samsundaki akrabalara gittik üç gün içinde dünya kadar yer gezdik arabada otura otura oturacak yer kalmadı ya kafam sarhoş gibi oldu
bu gece de güyaa bebek çalışması vardı ama sağolsun kocacım bi sebep buluyo tartışmak için yine başka birşey için ama kızdırdı bayağı tartıştık bu kafayla bu gönülle kalkıp bebek çalışması da olucak hali yok
bu gidişle ümitlerim iyice kırılıyo

oyle tatlim hayirlisini diliyorum
oyy ben o yolculugu tobeler olsun cekememm birde bu sicakta.. sen iyi dayanmissin cocukla hoss cocugun zarari olmamis ya
yorgunsundur cnm biraz dinlenin oyle baslayin
esin neden istemiyor ya genelde erkekler cok ister kadinlar istemez fakat devir degisti artik kocalar bebek istemiyo
ayyy benim migdem kaziniyooooo sanki acikmisim gibi bi his var ama daha cok olmadi yiyeli

neysem ben yatar cok yorgunum iyi bi uykuya ihtiyacim var sipam uyutursa tabi
hadin iyi geceler lolipoplar

eminecim testini yap bakalım yarın bize de sonucu söyle ama daha adetine on gün var negatif çıkma ihtimali yüksek olsun yinede yap ben bu ay hiç hamile olamıycam diye hissediyorum baştan da öyle hissediyordum gerçekten hiç yolunda gitmiyo bebek işleri
püfffff

iyi geceler tatlım bende namazımı kılıp yatayım başka yapıcak bişey yok((
öpüyorum senide kızçeni de:))
hayırlı geceler.........

selamne var ne yok .surmeli kiz hadi bakalim.hayirli haberler ver bize...........

selam çinare hoşgeldin işte bizden ne olsun bi tersliktir gidiyo bırak bebeği birlikte bile olmaıyoruz yok yolculuk yok tartışma derken vardır Rabbimin bi hayırı napakk
güzel haberi emineden bekliyoruz
senden naber
(bu arada gidiyodum ben yatmaya ama kolay kolay bırakamıyom siziiii:))

bu arad ben ates olcuyorum.qaliba bu gun yarin yumurliycamcalismam lazim:26::26::26:

ne güzel ne güzel inşallah sen de ver güzel haberi yahuu

hepimizden gelsin o guzel haber insallah.ilk ay tutma sansi cok azdir.ama ben hic ilac falan kullanmadim.pzv.korundum..bakalim ayin sonu ne olucak.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…