kizlar sersem gibiyimmm dun hali yikadik
esim ben ablam kuzenim haset olduk valla kocamda olmasaydi ben yerimden kalkamazdim
adetime 10 gun var ve ben cok merak ediyorum misafirimiz gelmismidir ki:44:
test alip yapsam cok mu erken olur
hoşbulduk canım benim inşallah
yaa kızlar kafama takılan birşey var eğer ki bu ay bizim bebişler tutunursa annelerine
ramazanda ne yapcezz:):)
ben dayanabilirsem tutmayı düşünüyorum deniycem annem üçümüze de hamileyken tutmuş hepsinde denk gelmiş ramazana ve tutmuş hepimiz de gayet sağlıklı 3.500 kilo doğmuşuz hatta erkek kardeşim 54 cm doğmuş
evet Allah hamilelere izin vermiş ama dayanabilirsek de tutabilirizz diye düşünüyorum
günlerin çok uzun olması düşündürüyor:44::44:
kimler gelmishosgeldin ogulbali.ozletdirdin kendini kismet olursa bende tutmak istiyorum bu ramazan.eger bu ay kalirsak zaten bebisler fazla buyuk olmuyor.yani fazla seye ihtiyac olmuyor.am ben kizimda cok agir gecirdim.kusmam vardi.bu sefer olmaz insallah.oruclarimi tutarim.
insallah surmeli acilis ederilk hamisimiz olur
kimler gelmishosgeldin ogulbali.ozletdirdin kendini kismet olursa bende tutmak istiyorum bu ramazan.eger bu ay kalirsak zaten bebisler fazla buyuk olmuyor.yani fazla seye ihtiyac olmuyor.am ben kizimda cok agir gecirdim.kusmam vardi.bu sefer olmaz insallah.oruclarimi tutarim.
insallah surmeli acilis ederilk hamisimiz olur
kizlar sersem gibiyimmm dun hali yikadik
esim ben ablam kuzenim haset olduk valla kocamda olmasaydi ben yerimden kalkamazdim
adetime 10 gun var ve ben cok merak ediyorum misafirimiz gelmismidir ki:44:
test alip yapsam cok mu erken olur
bende burayı çok özledim şimdilik bizim bebek fikrimizden kimsenin haberi yok o yüzden kimseye söyleyemediğim için burada herşeyi paylaşmak çok güzel.....fikirlerimizi sevinçlerimizi herşeyi paylaşmak güzel....
bu arad ben ates olcuyorum.qaliba bu gun yarin yumurliycamcalismam lazim:26::26::26:
ne güzel ne güzel inşallah sen de ver güzel haberi yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?