ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
bende hiç ilaç kullanmadım bünye kaldırmadı iyi ki de kullanmamışım bizde de eşim korunuyordu ama 4 haziranda adetim bitti sadece bir kere denememiz oldu bakalım

bir aralar bizde oyleydik.kizimi isterken yani.yolculukdu....falandi filondu.baya uzamisdi..insallah olur guzelim.ilk cocukda ben kocamin pesine dusuyordum...simdi o benim pesimdekorkuyor vaz gecerim diye.....olmasini o kadar istiyorumki.bu ay cok umutluyum.ama bir tarafdanda umutsuz..
sen dinlen guzelim

bende hiç ilaç kullanmadım bünye kaldırmadı iyi ki de kullanmamışım bizde de eşim korunuyordu ama 4 haziranda adetim bitti sadece bir kere denememiz oldu bakalım

canim bu ay cok yogundunuz.insallah hemen gelir bebisin

yatıcam yatıcam derken başka topiklere sarmaya başladım :126:neyse kocacım da gönlümü alacak ya yatağa bile gitmedi koltukta beni beklerken uyuya kaldı kaldırayım onu napamm önce sinir ediyo ediyo sonra gönlümü almak için uğraşıp duruyoo:105:

ay ilahi ogulbali ya git uyandir kocisini.bu arada o topikde cok iyi kizlar var.gel arada.optuymmmmmmmm

Ya benim kocamda istemiyor daha, hala hazir degilmis neye hazir degilse, o mu tasiyacak o mu doguracak
Gerci afedersiniz geri c..ile korunuyor kendisi ama onda da bir risk var da o risk bizi bulup kazayla bebek gelmez bizde o sans yok malesef

günaydın anneler
nasılsınız
bugn 11.15 te okulda anlasma randevum var cok heyecanlıyım bakalım anlasacaklarmı? dua edın
henuz bende calısmalara baslamadım dusunuyorum hala kararsızım

evett erkendi ama iste meraktan yaptim mide bulantisi basladi sabahta havalardan mi ki:26:

neyseeee hayirlisi olsun

beklemeye devam

valla dayanamıyoruz merak ediyoruz haklı olarak
inşallah bebişin seninledir
biz de dün gece ilk defa adam akıllı bi çalışma yaptık
tutar mı acaba diye soruyor eşim, hadii ordan bana ayak yapma sanki çok meraklısın dedim tutar mı tutmaz mı bilemem dedim hiç öyle bi his yok içimde olursa çok şaşırırım

Son düzenleme:
kızlar bugün o yumurta akı kıvamındaki akıntı teşrif ettiler:))
yalnız rengi kahverengimsiydi bu normal mi yahu
şimdi ben yumurtladımmı yumurtlıycammı ilişki ne zaman olcak?
aydınlatın şu ogulbalini:)))

[sıze=3]hadi kızlar gelin yaw kimse yok netten bakıyorum ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var
-bu gece ilişki olsun mu?
-akıntının hafif kahverengimsi olması normal mi?
[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…