ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar

2 gündür temizlik yapıyoruz dün evin komple duvarlarını sildik halıları serdik

buğünde hamlamışım heryerim ağrıyor diloşta bi sn durmuyor offf bide 2. sıpayı düşünüyom

insan bazı zor anlarında aman ikinci çocuk neyime diyor ama sonra herşey durulunca çok istiyor bana da oluyo zaman zaman
ya benim midem bulanıyo dün akşamdan beri karnım gergin taş var gibi ağzımda da değişik bi tat var???

Rabbim bi kolaylığını verecek elbet sürmelimm fazla da düşünmemek lazım düşününce birşeyler buluyor insan zaten düşünme safhalarını geçtik icraattayız ama
nasıl gidiyor sendeki belirtiler fazla yormayaydın kendini iş güç derken

ayy vallahi yaa
halıları görümcemin balkonunda yıkadık orayada serdik kuruttuk
dünde aşağıdan yukarı çıkarttık teker teker 6mlik halıları
diyorum bişey olmuş olsa heralda düşerdi töbe töbe bişicik olmadı belim agrıdı tabi
buğün bişeyim yok dün kassıklarım agrıyordu yine:44:
1 ay sonra annemler geliyor hollandadan az bebişim gelmesin bulanık olurum gezemem diyorum kendi kendime

selam kızlar nasılsınız
sıcaklar bastırdı evdende çıkamıyoruz
kızımda hasta

selam canim.haklisin ya....isleri yetisdirmediyim zaman oyle diyorum:18::18:nasil bakarim falan.ama sonuc itibarile cok istiyorum.ates olcuyorum ben iki gundur atesim baya dusmustu.bu gun yukseldi.3 arka arkaya .................insallah tutmusdur.bizi fazla bekletmez bebisim.:44::44:insallah sendede hayirli haberler vardir.bekliyoruz bakalim ne olacak.fazla dusunmemek lazimmis.ben 2 cocukda dusunmuyuceyimi sanmis ama......

kizzzzzz sacmala gelsin bebisin.merak etme bu sefer bulantilar olmuyacak insallah.ben oyle diyorum kendi kendime.dua ediyorum ALLAHA olmasin diye.bebislerimiz var artik bizi oyaliyacakbu sefer daha farkli olmasi icin dua edecez

Son düzenleme:
NURBERRA
selam canim nasilsin?ilk adet senin......bir haber varmi:44::44:merak ettim:26::26::26::26:

boğaz enfenksiyonu canım ateşi yükseliyor sürekli
gerçi bugün daha iti gibi allaha şükür

ah canim benim....kiyamam:2::2:masallah git gite duzeliyor.bu cocuklar buyuyene kadar insani nasil heyecanlandiriyorlarama iyi olsunlarda onemli olan o

kizlar bizde bi turlu dogru durust konusamiyoruzbirimiz varken hickimse olmuyor.simdi kizim uyandi............

dün yumurtlama günümdü galiba yumurta akı kıvamındaki akıntı geldi ama rengi kahverengimsiydi bu akşam buluşma var inş.
inşallah düşmez ateşin test yapmadan anlarsın bebişini

kizlar bizde bi turlu dogru durust konusamiyoruzbirimiz varken hickimse olmuyor.simdi kizim uyandi............

evet öyle oluyo en uygun zaman gece çocuklar uyuyunca diycem ama çalışma günleri kocişleri de ihmal edemiyoruz gece olunca namaz kuran vs. oluyor benim sığdıramıyommm

dün yumurtlama günümdü galiba yumurta akı kıvamındaki akıntı geldi ama rengi kahverengimsiydi bu akşam buluşma var inş.
inşallah düşmez ateşin test yapmadan anlarsın bebişini

bence onumuzdeki ay sende ates olc.ozaman dahada iyi anlarsin yumurtladigin gunukolay gelsin ilk atisda tutsun insallah
evet ben artik adetden 3 4 gun gecmeden test yapmiycam insallah.kizimda adetden 1 hafta onceden yapiyordum

evet öyle oluyo en uygun zaman gece çocuklar uyuyunca diycem ama çalışma günleri kocişleri de ihmal edemiyoruz gece olunca namaz kuran vs. oluyor benim sığdıramıyommm

oyle gercekden.yatsi artik gec giriyor....ozaman kadarda benim kiz kucuk dagitdiklari cok oluyor malum herseyi merak ediyor......

bence onumuzdeki ay sende ates olc.ozaman dahada iyi anlarsin yumurtladigin gunukolay gelsin ilk atisda tutsun insallah
evet ben artik adetden 3 4 gun gecmeden test yapmiycam insallah.kizimda adetden 1 hafta onceden yapiyordum

bu ay olmazsa öbür ay düzenli ateş ölçcem
yaa bazen de diyorum ki eskiler ateş ölçme filan mı biliyordu herşeyi araştırıp herşeye yetişmeye çalışmak zor bırakayım Allah'a.O bilir O dileyince olur.Valla ilkinde hiç böyle düşüncelere streslere girmemiştim ilk denemede olmuştu.....

evet haklisin.ama insan dayanamiyor.benim kizim biraz gec oldu......oyuzden her seyi deniyorum bu ay...insallah fazla bekletmeden gelir bebislerimiz,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…