Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam çinare hoşgeldin işte bizden ne olsun bi tersliktir gidiyo bırak bebeği birlikte bile olmaıyoruz yok yolculuk yok tartışma derken vardır Rabbimin bi hayırı napakk
güzel haberi emineden bekliyoruz
senden naber
(bu arada gidiyodum ben yatmaya ama kolay kolay bırakamıyom siziiii:))
bende hiç ilaç kullanmadım bünye kaldırmadı iyi ki de kullanmamışım bizde de eşim korunuyordu ama 4 haziranda adetim bitti sadece bir kere denememiz oldu bakalım
bir aralar bizde oyleydik.kizimi isterken yani.yolculukdu....falandi filondu.baya uzamisdi..insallah olur guzelim.ilk cocukda ben kocamin pesine dusuyordum...simdi o benim pesimdekorkuyor vaz gecerim diye.....olmasini o kadar istiyorumki.bu ay cok umutluyum.ama bir tarafdanda umutsuz..
sen dinlen guzelim
yatıcam yatıcam derken başka topiklere sarmaya başladım :126:neyse kocacım da gönlümü alacak ya yatağa bile gitmedi koltukta beni beklerken uyuya kaldı kaldırayım onu napamm önce sinir ediyo ediyo sonra gönlümü almak için uğraşıp duruyoo:105:
giriş yaptım bile inşallah gelirm oraya da haydi iyi geceler hayırlı halvetler size
oyle tatlim hayirlisini diliyorum
oyy ben o yolculugu tobeler olsun cekememm birde bu sicakta.. sen iyi dayanmissin cocukla hoss cocugun zarari olmamis ya
yorgunsundur cnm biraz dinlenin oyle baslayin
esin neden istemiyor ya genelde erkekler cok ister kadinlar istemez fakat devir degisti artik kocalar bebek istemiyo
ayyy benim migdem kaziniyooooo sanki acikmisim gibi bi his var ama daha cok olmadi yiyeli
neysem ben yatar cok yorgunum iyi bi uykuya ihtiyacim var sipam uyutursa tabi
hadin iyi geceler lolipoplar
günaydın anneler
nasılsınız
bugn 11.15 te okulda anlasma randevum var cok heyecanlıyım bakalım anlasacaklarmı? dua edın
henuz bende calısmalara baslamadım dusunuyorum hala kararsızım
Kizlar yaptim cikmadi
daha çok erken canım ya adetine on gün varken değil on gün geçince mesela kesin çıkardı on gün gecikme de kolay kolay beklenmez gerçi ama ben oğlumda beklemiştim çok net çıkmıştı bekleyişe devammm