- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
aslında kararsız değilimde eşim birazdaha zamanı var diyor
ben,m kızım 3.5 yaşında bize bir yükü kalmadı çok şükür
wc olayı çoktan bitti
sorun maddiyat oyüzden beklemedeyiz
Bende malesef hala kocamin keyfini bekliyorum esimi cok seviyorum hamileligi cok riskli geciyor nasil riske atayim demisti yengesine gecen gun de bana uc sene daha cocuk yapmazsam beni topa tutarsin herhalde dedi dedim topa tutmam ama yas p zaman 38 olacak daha zor gecet hamileligim dedim ses etmedi
canım sıkma canını herseyın hayırlısını rabbım bılır ın ıstemesede olacagı varsa olacaktır
sende cok ısteme cok ıstemekte ımtıhana sebep olur,rabbım evladına uzun omur versın canım
canım sıkma canını herseyın hayırlısını rabbım bılır ın ıstemesede olacagı varsa olacaktır
sende cok ısteme cok ıstemekte ımtıhana sebep olur,rabbım evladına uzun omur versın canım
Sayfamiz cok gerilere dusmus kimse yokmuuuuu
Esim gecen aksam 1-2 sene sonra cocuk yapariz dedi is degistirmesi gerekebilirmis isleri kritikmis biraz yoluna koyalim dedi ama yapariz demesi bil bana yetti
canım cok üzüldüm bebegını kaybetmene rabbım kımseye evlat acısı yasatmasın=( benımde 7.5 aylık bı oglum var allah ona uzun ömür versın bende esımde ıkıncı cocugu düşünüyoruz ama daha cok erken ama ınan cok sabırsızım ıkıncı kez hamıle kalma heyecanı sürüklı ıcımde =) erken dıyorum ama zamanını kestıremıyorum allah bılır tabıkı ama bı sınır olcaksa o sınır ne olmalı ıkı cocuk arasında bılemıyorum sızın bı düşüncenız varmı yardımcı olurmusunuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?