Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
persembe gunune randevu aldım romatızma dr uma gıdecegım bakalım son kez tamam derse ve ılacı tamamen keserse beklenen adet tarıhım 18 temmuz olacak.onunla gorusmeme baglı ıkıncı bebıs.allahım saglıkla versın ınsallah.
iyi akşamlar cnm
nazlm cnm tam bana göre bi başlık olmuş benim paşamda 17.ayına giricek ve kaç aydır ikinci bebişi sadece düşünüyorum ve çok istiyorum Rabbim biliyo ama işte cesaret edemiyorum bebişim çok küçük diye.bide atanamadım hala kpss olayı falan ne biliiim karmakarışık inş mevlam bi yoluna koyar ve hayırlı vakitte nasip eder şimdilik korunmaya devam bi kez kaçamak oldu ama oda çok zor ilk bebişimde 1 yıl bekledim buda belki uzun süürer diyorum sonrada ya hemen olursa diyorum işte böle ortaya karışık yani ama topiği takip edicem bikaç ya sonra sanırım dayanamıcam:)bebiş için
ogulbalııı
nazlm cnm tam bana göre bi başlık olmuş benim paşamda 17.ayına giricek ve kaç aydır ikinci bebişi sadece düşünüyorum ve çok istiyorum Rabbim biliyo ama işte cesaret edemiyorum bebişim çok küçük diye.bide atanamadım hala kpss olayı falan ne biliiim karmakarışık inş mevlam bi yoluna koyar ve hayırlı vakitte nasip eder şimdilik korunmaya devam bi kez kaçamak oldu ama oda çok zor ilk bebişimde 1 yıl bekledim buda belki uzun süürer diyorum sonrada ya hemen olursa diyorum işte böle ortaya karışık yani ama topiği takip edicem bikaç ya sonra sanırım dayanamıcam:)bebiş için
kızlar ateş ölçmeye ne zaman başlamak gerekiyor nasıl yapcezz:44:
merak etmistim cnm:44:
bende kizimi uyuttum namaz kildim simdide burdayim
oh ne guzel esin aksam evdeki calisiyorsunuz
benim ki gece 2de falan geliyo o saattede ben uyuyor oluyorum
neyseehhh kimse yokmuuu
sende oylen yakala kocisini
Ben o olamamayi bilirm 5 ay olmadigim biliyorm hayit suyu kullansana
Birde civanpercemi al kaynat sokturur hemen aslanpencesi de iyidir
teşekkürederim canım alıp deniyeyim