• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
persembe gunune randevu aldım romatızma dr uma gıdecegım bakalım son kez tamam derse ve ılacı tamamen keserse beklenen adet tarıhım 18 temmuz olacak.onunla gorusmeme baglı ıkıncı bebıs.allahım saglıkla versın ınsallah.

persembe gunune randevu aldım romatızma dr uma gıdecegım bakalım son kez tamam derse ve ılacı tamamen keserse beklenen adet tarıhım 18 temmuz olacak.onunla gorusmeme baglı ıkıncı bebıs.allahım saglıkla versın ınsallah.

Gecmis olsun hakkinda hayirlisi olsun

iyiyim sekerim sen nasilsin

bende cadimi uyutuyorum suan ayagimda salliyrum :3:

nazlm cnm tam bana göre bi başlık olmuş benim paşamda 17.ayına giricek ve kaç aydır ikinci bebişi sadece düşünüyorum ve çok istiyorum Rabbim biliyo ama işte cesaret edemiyorum bebişim çok küçük diye.bide atanamadım hala kpss olayı falan ne biliiim karmakarışık inş mevlam bi yoluna koyar ve hayırlı vakitte nasip eder şimdilik korunmaya devam bi kez kaçamak oldu ama oda çok zor ilk bebişimde 1 yıl bekledim buda belki uzun süürer diyorum sonrada ya hemen olursa diyorum işte böle ortaya karışık yani ama topiği takip edicem bikaç ya sonra sanırım dayanamıcam:)bebiş için:17:

nazlm cnm tam bana göre bi başlık olmuş benim paşamda 17.ayına giricek ve kaç aydır ikinci bebişi sadece düşünüyorum ve çok istiyorum Rabbim biliyo ama işte cesaret edemiyorum bebişim çok küçük diye.bide atanamadım hala kpss olayı falan ne biliiim karmakarışık inş mevlam bi yoluna koyar ve hayırlı vakitte nasip eder şimdilik korunmaya devam bi kez kaçamak oldu ama oda çok zor ilk bebişimde 1 yıl bekledim buda belki uzun süürer diyorum sonrada ya hemen olursa diyorum işte böle ortaya karışık yani ama topiği takip edicem bikaç ya sonra sanırım dayanamıcam:)bebiş için:17:

hehehe seni zilli seni burdada yakaladin beni.. 2. bebisede icin gidiyor demii cok istiyorsunda kafan karisik

hayirlisi olsun cnm rabbim koymustur bir yola :)

bu arada benim bacaklarim agriyor kasigimda batmalar var arada daha erken degil mi yahu

tutturduk mu yoksam:1:

kızlar güm boyu giremedim evde değildim şimdi girdim işte
benim bat 26 haziran 28 haziranda evlilik yıldönümümüz ne güzel olur değil mi bebiş haberi öyle bir günde:49::49:

şimdi de ben geldim kimse yok galiba:50::50:
neyse hepinize iyi geceler kızlar malum çalışmak lazım değilmi :9::9:
Allah a emanet olun:54::54:

merak etmistim cnm:44:

bende kizimi uyuttum namaz kildim simdide burdayim

oh ne guzel esin aksam evdeki calisiyorsunuz:9:

benim ki gece 2de falan geliyo o saattede ben uyuyor oluyorum

neyseehhh kimse yokmuuu

canim hosgeldin.ALLAH bebisini sana bagislasin.benim kizda kucuk 5 gun sonra 18 aya giriyor.ama ne biliyim belirsizlik icindeydim:44:.zaten kizimda tedavi falan gordum.2 dusuk yapdim:43::43:.korttum acikcasi:14:.cunki aralarinda maksimum 3 yas olsun istiyorum:34:.ALLAH nasip ederse.hemde kizim bebekleri cok seviyor:16:.bebeeee diyip peslerinden kosuyor.:55:evde oyuncak bebekleri opuyor:1::1:kiyamiyor insan.

kızlar ateş ölçmeye ne zaman başlamak gerekiyor nasıl yapcezz:44:

canim bende yeni oyrendim onu.adet doneminden baslaya bilirsin.o zamanda kac derece oldugunu bilmek icin:44:.dil altindan olcuyoruz.yumurtlama gunu 0.2 derece gibi dusus oluyor.sonra gittikce artiyor.ve eyer atesin inmezse hamissin:46:.ben 2 gundur basladim.yarin sabah 3 gunum.bakalim nolucak hayirlisi:32:.senide ekliyorum listeye:34:

merak etmistim cnm:44:

bende kizimi uyuttum namaz kildim simdide burdayim

oh ne guzel esin aksam evdeki calisiyorsunuz:9:

benim ki gece 2de falan geliyo o saattede ben uyuyor oluyorum

neyseehhh kimse yokmuuu

sende oylen yakala kocisini:1::1:

teşekkürederim canım alıp deniyeyim

Birsey degil insallah faydasi olur guzelim yaa
Herkese gunaydinlaaar nasilsiniz
Dun esimle bayaa bir konustk dedimki ben seni kandirmasini da bilirdim ama senin rizanla olsun istiyorm oglumu kardessiz birakmak istemiyorum, o da bir ara 5-6 cocuk yapmak lazim felan dedi ama ciddimiydi bilmem ben olur yapalim dedim hatta gider evlatlik alir yine de oglumu kardessiz birakmam felan dedim sesi cikmadi birsey demedi ikinci olmaz demedi ama olur da demedi bakalm kismet

Back