ideal eş dediğiniz bu mu??

Cinsell olarak onu atzulamıyorum artık,ama bir kadın olarak bu açlık beni çökertiyor...
Kayinpedere borcumuz yok,kayinpederim yazlik aldı kredi cekti,ödeyebiliyor bizden pata istemiyor aslında,eşim zorla veriyor "baba bizim evin kirasini sel al,ödemelerde zorlanma diyor,almazsan zaten ben biriktirip bir kac ay sonra sana toplu vericem" diyor.kendisi burda kira ödüyor,kendi evimizin kirasini babasina hibe etti...
Tabi ki sorun söyledim,neden böyle birsey yapiyorsun bak biz kira ödemeye zorlaniyoruz dedim."haklisin teklif ettim bir kere geri isteyemem" dedi.hala kita kayinpederime yatiyor...
Haftada bir banyo yapınca kokuyor mu? Sizi rahatsız eden ne?
Tabi ki...ona gore kokmuyor ama bana kokuyor ,söylüyorum abartma ya daha iki gün olmadı diyo
O aşamaları geçtik canim,çok seyler yaptım,tabi ki o zamanlar geri cevirmiyor karşılık veriyor...ama bana kendisi gelmiyor...yani ben gittigim sürece var gitmezsem yok...buda beni yordu acikcasi gururum incildi,bekliyorum gelmiyor.ben gidiyorum cvp veriyor...artik gitmeye gururun.el vermiyor kendimi zorla sevdirmiştir duygusu,istenmemek zorla birlikte olmak gibi...bende bıraktım adim atmayı.
Kaynima ev almak olayi şöyle oldu...ben kendi evimdeydim,yani evlendigimde eşimin evi vardı,kaynim sözlüydü...evlenince kiraya gidecektir.gönlüm el vermedi...iki kardeşsiniz,biriniz kira ödeyecek şu ekonomik şartlarda zor.ben su kadar koyayim anne baba şu kadar koysun kaynına ev alalim oda evlenince kira ödemesin dedim.50 bin ben verdim.üzerini kaynanam tamamladı.kaynima öyle ev aldik...
İstedimm o cocuk evlenince kira ile boğusmasın....şimdilik ben boguşuyorum

Bence düzelebilir aslında ama destek alması şart. Mesela banyo günleri belirleseniz önce haftada ikiye çıkarsanız sonra yavaş yavaş arttırsanız. Mesela her çarşamba ve pazar banyo yapılacak diye. Alışkanlığı artar. Belki çocuk var diye cinsellikten çekiniyordur. Tek başına arkadaş edinemiyorsa ortak arkadaşlar oluşturabilirsiniz. Beraber sinemaya gidin mesela. Bazı şeyler de cimrilikten sanırım o cimriliğin törpülenmesi lazım. Duş almaması bile şimdi suyu sabunu harcamayalım diye bir mantıktan bile olabilir. Bu arada sizin ağır konuşmanız olumlu değil olumsuz etki yapıyordur muhtemelen. İçten içe ben zaten beceremiyorum rezaletim bu konuda diyor olabilir itiraf etmese de. Onun yerine gaza getirmek de denenebilir.

Bazen sifonun suyunu kapatıyor,bazen mutfak ve banyoda muslukları vanalarından kısıyor
Degişik inan ki konuşulmuyor ona göre bunlar normal ve ben sinirleniyorum,böyle yapınca diyorum kirayı babana verirsen böyle bana kapatırsın diyorum...mesela dışarı çıkalım diyorum hadi hava alalim degisiklik yapalim gidiyo sosyal tesislere menüde en ucuz neyse onu yiyiyo...bu beni geriyo,çünkü maaşlarımız iyi...hani asgari ücret almıyoruz...

O zaman kesin cimrilikten oluyor. Nasıl korunuyorsunuz bilmiyorum ama sırf onu harcamamak için bile yanaşmıyor olabilir o zaman. Ama babasına nasıl veriyor o zaman kirayı bu cimrilikle? Bir de merak ettim neden kendi evinizi kiraya verip çıktınız? Otursaydınız o evde kimseyede kira vermezdiniz.

Yıl olmuş 2020 hala yok dul bilmem ne diyorsunuz toplumun canı cehenneme 7 senedir kızımla beraber yaşıyorum kimsede dul vs demedi yada ima etmedi alnını karışlarım

Eşimin işi taşındı canim,mecburen taşındık 60km uzağa...eski evi kirasını yeni eve veriyordu,denk geliyordu...sonra kayınpeder yazlik almaya niyetlendi...kaynim benim eşim gitmez oraya dedi maddi yardim yapmadı.eşimde benden habersiz kirayı babasinin bağlamış...
Bende maddi olarak sıkılınca noluyoruz dedim söylemek zorunda kaldı,kirayı babam alıyor diye...

Son düzenleme:
Yıl olmuş 2020 hala yok dul bilmem ne diyorsunuz toplumun canı cehenneme 7 senedir kızımla beraber yaşıyorum kimsede dul vs demedi yada ima etmedi alnını karışlarım

Helal olsun...
Canim kesin arkanda bir destek vardir aileden...
Benim annem,babam destek olmuyor,tüm durumu bilmelerine rağmen...
Zaten düşün ki biz nisanliyken görüsmemiz de yasaktı...bi tanışmadan evlendik...düğüne 1 hafta kala bile babam damat adayı derdi eşime,biz yanyana bile oturamazdik yasaktı...öyle bir ailem var...annem hele mutsuzluğunu anlattigimda ayilıp bayildi "sus anlatma ben bilmeyeyim" dedi kadin kriz geçiriyordu yer bunlar beni yer...onlara göre asla boşanma sebebi degil...

Para biriktiryorum bakalim yaklaşık 15 bin ₺ var...bir cesaretimi toplasam neler yapicam da.

Geri kalmış bir düşünce insan mutlu olmak için evlenir hatta geliş amacı evlenmek değil çok şükür ailem manevi destek hallediyorum eşimin ailesi de maddi manevi destek dizde yaparsınız bu cimri pis pasaklı adamla ömür geçmez

Başliga dayanarak ideal eş gormeye geldim ama idealin i-sini bile goremedim
Saydiginiz olumlu seyleri, hatta daha fazlasini benim esim de yapiyor. Saydiginiz olumsuz seyler eşimde yok ama ben esimi hic ideal eş olarak gormedim. İdeal insan olmadigi gibi ideal eş de yoktur.
Burun karistirma kismini gordukten sonra hayattan kustum resmen. Boyle bir esle cinsel birliktelik dusunemiyorum. Dusunun, elini burnuna sokup sonra el yikamadan vucudunuza dokunuyor (((
Kusura bakmayin ama esiniz ideal degil. Pasakli, cimri, soguk biri.
Soylediyiniz gibi para biriktirip hayatinizi kurmaya calisin.

Düzelmeyecek şeyler değil ben eşimle derdimi anlatsam inanın şükredersiniz eşinize

Böyle evlilik mi olur? 55 yaşında anne babamın bile evliliğinde aşk olmamasına rağmen bağlılık cinsellik var ayol. Kesinlikle bu bir evlilik değil. İşiniz de varmış neden çekiyorsunuz bunca yıldır sevgisiz afedersiniz ama mal gibi yaşayıp giden bir adamı??

Sizi bir arada tutan sadece çocuğunuzsa eger, unutmayın ki sen sağlıklı isen bedenen ve ruhen o da sağlıklı olur. Sen mutsuzsannasıl mutlu olabilir ki. Konuşmaya anlatmaya çabalayın, baktınız olmuyor ki yüksek ihtimalle denemişsinizdir kendiniz ve çocuğunuz için doğru olanı belirleyin. Umarım bi an önce düşünceleriniz beyazlaşır, ruhunuz aydınlanır.

Sen ne tatlı bi kadınsın ya ağlayasım geldi. İnşallah sorunların hallolur çok mutlu olursun
İnşaAllah canim çok korkuyorum beceremem ayakta kalamam diye...
Düzelmeyecek şeyler değil ben eşimle derdimi anlatsam inanın şükredersiniz eşinize
Dert yarıştıramam muhakkak sizinde vardır derdiniz,herkesin yükü kendine ağırdır...hangisi daha ağır hesabı yapamayız...netice de mutsuzuz... Düzeltemedim ben,demek ki ben beceremedim..

Size her konuda yardımcı oluyormuş ama duygusal olarak birşey paylaşmadıktan sonra bir hayatı paylaşmanın ne anlamı var? Eşinizin yaptığı ütüyü temizliği başka birine de pekala yaptırma şansınız var ama eşinizden alacağınız duygusal desteği ( bunun içerisinde cinsellik, maneviyat herşey var) başka kimseden alma şansınız yok.Sizin ilişkiniz çoktan bitmiş.

Sizin mutlu olmaya ihtiyacınız var housekeeping hizmetine değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…