- 8 Temmuz 2015
- 946
- 1.816
-
- Konu Sahibi yosuntuttum
Cinsell olarak onu atzulamıyorum artık,ama bir kadın olarak bu açlık beni çökertiyor...Eşiniz içğn burnunu karıştırıp yere atıyor, yaz günü bile haftada bir yıkanıyor diye belirtmiştiniz. Hazırladığı yemeği nasıl yiyorsunuz? Cinsel olarak nasıl arzuluyorsunuz onu?
Evimizin kirasını kayınpederim alıyor diye belirtmiştiniz. Kayınpedere borcunuz mu var? Borcunuz yoksa bu da önemli bir konu. Siz kirada otururken evinizin kirasını almasına neden izin veriyorsunuz? Mevcut sorunlardan ötürü bunu sorun olarak görmüyor musunuz?
Tabi ki...ona gore kokmuyor ama bana kokuyor ,söylüyorum abartma ya daha iki gün olmadı diyoHaftada bir banyo yapınca kokuyor mu? Sizi rahatsız eden ne?
O aşamaları geçtik canim,çok seyler yaptım,tabi ki o zamanlar geri cevirmiyor karşılık veriyor...ama bana kendisi gelmiyor...yani ben gittigim sürece var gitmezsem yok...buda beni yordu acikcasi gururum incildi,bekliyorum gelmiyor.ben gidiyorum cvp veriyor...artik gitmeye gururun.el vermiyor kendimi zorla sevdirmiştir duygusu,istenmemek zorla birlikte olmak gibi...bende bıraktım adim atmayı.yatak odasında siz aktif oldunuz mu hiç? belki de sizden bekliyor olabilir bağırıp, çağırmadan oynaşmak ilk adımı atmak size iyi gelebilir. sevgili gibi düşünürseniz ona göre davranırsanız belki işe yarar. dağda, bayırda, ormanda veya bir otel rezervasyonu ya da ufak bi tatil kaçamağı bence yeniden eski duyguları canlandırabilir. siz ayarlayın o da uyum sağlar illa ki
Kaynima ev almak olayi şöyle oldu...ben kendi evimdeydim,yani evlendigimde eşimin evi vardı,kaynim sözlüydü...evlenince kiraya gidecektir.gönlüm el vermedi...iki kardeşsiniz,biriniz kira ödeyecek şu ekonomik şartlarda zor.ben su kadar koyayim anne baba şu kadar koysun kaynına ev alalim oda evlenince kira ödemesin dedim.50 bin ben verdim.üzerini kaynanam tamamladı.kaynima öyle ev aldik...Sizin için çok üzüldüm...
Kızınız kaç yaşında?
neden bu kadar çekiniyorsunuz boşanmaktan.
Ben birde olumsuzlukların haricinde. en çok takıldığım.nasıl siz kirada olup sizin evde babası kalabiliyor..ve kaynınıza ev almak nedirbence sizin de psikolojniz bozuk çünkü bunlar kabul edilemez şeyler..
Bence düzelebilir aslında ama destek alması şart. Mesela banyo günleri belirleseniz önce haftada ikiye çıkarsanız sonra yavaş yavaş arttırsanız. Mesela her çarşamba ve pazar banyo yapılacak diye. Alışkanlığı artar. Belki çocuk var diye cinsellikten çekiniyordur. Tek başına arkadaş edinemiyorsa ortak arkadaşlar oluşturabilirsiniz. Beraber sinemaya gidin mesela. Bazı şeyler de cimrilikten sanırım o cimriliğin törpülenmesi lazım. Duş almaması bile şimdi suyu sabunu harcamayalım diye bir mantıktan bile olabilir. Bu arada sizin ağır konuşmanız olumlu değil olumsuz etki yapıyordur muhtemelen. İçten içe ben zaten beceremiyorum rezaletim bu konuda diyor olabilir itiraf etmese de. Onun yerine gaza getirmek de denenebilir.bakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz
daha sonrasını okuyunca nasıl yani lan diyeceksiniz
sonrasında da boşa sen bunu boşa diyeceksiniz
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
2.eşim bulaşık yıkar,ütü yapar hiç şikayet etmeden ben istemeden yapar hemde.
3.eşim çocukla ilgilenir oyunlar oynatır vakit geçirir...
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)
OLUMSUZ
1. pasaklıdır haftada 1 banyo yapar.burnunu karıştırır parmağı ile yere atar
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
5. beraber market bile yapmayız.ya o eve gelirken alır ya da ben.
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...
beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorumiyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
daha çok ayrıntı var da ..okumazsınız diye üşendim..
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
bizde başka bir evde kirada oturuyoruz...
hadi burdak yakın sabahlar olmasın
Bazen sifonun suyunu kapatıyor,bazen mutfak ve banyoda muslukları vanalarından kısıyorBence düzelebilir aslında ama destek alması şart. Mesela banyo günleri belirleseniz önce haftada ikiye çıkarsanız sonra yavaş yavaş arttırsanız. Mesela her çarşamba ve pazar banyo yapılacak diye. Alışkanlığı artar. Belki çocuk var diye cinsellikten çekiniyordur. Tek başına arkadaş edinemiyorsa ortak arkadaşlar oluşturabilirsiniz. Beraber sinemaya gidin mesela. Bazı şeyler de cimrilikten sanırım o cimriliğin törpülenmesi lazım. Duş almaması bile şimdi suyu sabunu harcamayalım diye bir mantıktan bile olabilir. Bu arada sizin ağır konuşmanız olumlu değil olumsuz etki yapıyordur muhtemelen. İçten içe ben zaten beceremiyorum rezaletim bu konuda diyor olabilir itiraf etmese de. Onun yerine gaza getirmek de denenebilir.
O zaman kesin cimrilikten oluyor. Nasıl korunuyorsunuz bilmiyorum ama sırf onu harcamamak için bile yanaşmıyor olabilir o zaman. Ama babasına nasıl veriyor o zaman kirayı bu cimrilikle? Bir de merak ettim neden kendi evinizi kiraya verip çıktınız? Otursaydınız o evde kimseyede kira vermezdiniz.Bazen sifonun suyunu kapatıyor,bazen mutfak ve banyoda muslukları vanalarından kısıyor
Degişik inan ki konuşulmuyor ona göre bunlar normal ve ben sinirleniyorum,böyle yapınca diyorum kirayı babana verirsen böyle bana kapatırsın diyorum...mesela dışarı çıkalım diyorum hadi hava alalim degisiklik yapalim gidiyo sosyal tesislere menüde en ucuz neyse onu yiyiyo...bu beni geriyo,çünkü maaşlarımız iyi...hani asgari ücret almıyoruz...
Yıl olmuş 2020 hala yok dul bilmem ne diyorsunuz toplumun canı cehenneme 7 senedir kızımla beraber yaşıyorum kimsede dul vs demedi yada ima etmedi alnını karışlarımboşanıver demek çok kolay da, sonuçlarına dayanmak güçlü bir karekter ister...
kızının üvey anne-babası olacak
üvey kardeşler olacak
üvey babaya yada anneye nasıl güveneceksin...
toplumda dul yaşamak gerçekten zor, ummadığın insanlar bile senden faydalanmaya kalkacak...
tamam, yaşadıklarına hak veriyorum, ama senin çaban bu sorunları çözmek olsun...boşanırsan, çok mutlu bir hayat seni beklemiyor...belkide daha büyük sorunlarla uğraşacaksın...
Eşimin işi taşındı canim,mecburen taşındık 60km uzağa...eski evi kirasını yeni eve veriyordu,denk geliyordu...sonra kayınpeder yazlik almaya niyetlendi...kaynim benim eşim gitmez oraya dedi maddi yardim yapmadı.eşimde benden habersiz kirayı babasinin bağlamış...O zaman kesin cimrilikten oluyor. Nasıl korunuyorsunuz bilmiyorum ama sırf onu harcamamak için bile yanaşmıyor olabilir o zaman. Ama babasına nasıl veriyor o zaman kirayı bu cimrilikle? Bir de merak ettim neden kendi evinizi kiraya verip çıktınız? Otursaydınız o evde kimseyede kira vermezdiniz.
Yıl olmuş 2020 hala yok dul bilmem ne diyorsunuz toplumun canı cehenneme 7 senedir kızımla beraber yaşıyorum kimsede dul vs demedi yada ima etmedi alnını karışlarım
Anladım.Tabi ki...ona gore kokmuyor ama bana kokuyor ,söylüyorum abartma ya daha iki gün olmadı diyo
Geri kalmış bir düşünce insan mutlu olmak için evlenir hatta geliş amacı evlenmek değil çok şükür ailem manevi destek hallediyorum eşimin ailesi de maddi manevi destek dizde yaparsınız bu cimri pis pasaklı adamla ömür geçmez
Helal olsun...
Canim kesin arkanda bir destek vardir aileden...
Benim annem,babam destek olmuyor,tüm durumu bilmelerine rağmen...
Zaten düşün ki biz nisanliyken görüsmemiz de yasaktı...bi tanışmadan evlendik...düğüne 1 hafta kala bile babam damat adayı derdi eşime,biz yanyana bile oturamazdik yasaktı...öyle bir ailem var...annem hele mutsuzluğunu anlattigimda ayilıp bayildi "sus anlatma ben bilmeyeyim" dedi kadin kriz geçiriyorduyer bunlar beni yer...onlara göre asla boşanma sebebi degil...
Para biriktiryorum bakalim yaklaşık 15 bin ₺ var...bir cesaretimi toplasam neler yapicam da.
İnsanın kendide rahatsız olmalı sonuçta hergün vcye gidiyor terliyor vsAnladım.
O zaman haklısınız.
Rahatsız oluyorsanız her gün yıkanmalı.
Düzelmeyecek şeyler değil ben eşimle derdimi anlatsam inanın şükredersiniz eşinizebakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz
daha sonrasını okuyunca nasıl yani lan diyeceksiniz
sonrasında da boşa sen bunu boşa diyeceksiniz
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
2.eşim bulaşık yıkar,ütü yapar hiç şikayet etmeden ben istemeden yapar hemde.
3.eşim çocukla ilgilenir oyunlar oynatır vakit geçirir...
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)
OLUMSUZ
1. pasaklıdır haftada 1 banyo yapar.burnunu karıştırır parmağı ile yere atar
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
5. beraber market bile yapmayız.ya o eve gelirken alır ya da ben.
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...
beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorumiyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
daha çok ayrıntı var da ..okumazsınız diye üşendim..
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
bizde başka bir evde kirada oturuyoruz...
hadi burdak yakın sabahlar olmasın
İnşaAllah canim çok korkuyorum beceremem ayakta kalamam diye...Sen ne tatlı bi kadınsın ya ağlayasım geldi. İnşallah sorunların hallolur çok mutlu olursun
Dert yarıştıramam muhakkak sizinde vardır derdiniz,herkesin yükü kendine ağırdır...hangisi daha ağır hesabı yapamayız...netice de mutsuzuz... Düzeltemedim ben,demek ki ben beceremedim..Düzelmeyecek şeyler değil ben eşimle derdimi anlatsam inanın şükredersiniz eşinize