ideal eş dediğiniz bu mu??

biliyorum çok saçma geliyor...
biri bana anlatsa derim ki senin sakladığın bir şey var' derim yani ...ama sakladığım demeyelım tam anlatamıyorum hepsi puzzl gibi çünkü..birbirine bağlayınca resim görünüyo..
netice itibari ile dedğiniz gibi mutsuz bir kadınım,anlatıyorum mutsuzluğumu ama kültüğr ve karakter farkından dolayı anlamıyor...
ailem çevrem bunu boşanma sebebi olarak görmüyor bu yüzden yanımda durmuyor.bende desteksiz bir boka cesaret edemiyorum...yapamamaktan ayakta duramamaktan korkuyorum...baba evine dönmek zaten en büyük korkularımdan çünkü babam çok baskıcı otoriter bir adam,annem elalemci bir kadın...
iki ucu boklu deynek..
çözüm yok ,aslında sizden çözüm de istemedim...

yani ya boşanacağim ya da böyle kanka kanka devam edicem bunun başka çözümüde yok denedim gördüm..ben sadece içimi boşaltmak istedim

Ve şahsen olumsuzda ilk yazdiğin şey bile boşanma nedenidir,
inan bana oda zorla...yani yanaşırdım,nolur bir banyo yap derdim zorla..yazın bile haftada 1 banyo yapıyor..
bir keresinde diş fırçasını sakladım 17 gün sormadı nerde diye..
ama öncesinde derdim dişlerini fırçala diye oda fırçalıyorum sen görmüyosun demişti...her lafa bir tepkisi vardır yani,,hep bir reddediş...

işin dini boyutlarına girmiyorum,K.K. DA dini konulara girmem çünkü herkesin görüşü farklıdır ama ben müslümanım eşimde müslüman olduğunu söyler ama gusul abdestini bile zorla aldırırdım eskiden...şimdi öyle bir duruma gerek de kalmadı..hani temizlik konusunda

Eşin aseksüel canım. Evliliğinizle veya senle ilgili bir sorunu yok kendini suçlama lütfen. Bir uzman yardımına ihtiyacınız var
eşcinsel de olabilir artık bundan şüphe ediyorum...
yani hiç bir şekilde yıllardır kendi dr.dan başka bir doktora asla gitmez...hiç bir şekilde kendi dr.dan başka dr. da kan vermez...reddeder...
ilk 2 sene normaldi...belki de bana normal geldi hani gözümü onunla açtım ben başka erkek nasıldır bilmiyorum belki de ben zorladığım için karşılık verdi bende gurumdan ipin ucunu bırakınca şu an çok rahat...ona göre hiç bir problem yok tek problemi son 4-5 senedir benim onu eziklemem...
yani siter istemez artık dayanamıyorum ve laf sokuyorum biz kavga etmeyiz,evde hiç sesler yükselmez,çocuğum bir kavga ortamında büyümüyür...konuşarak tartışırız ve ben bağarmam laf sokarım çok ağır laf sokarım...bir tek bundan şikayetçi...
ama en ağır lafları da söylesem o an cevap vermez...
sadece benden bir şikayetin var mı bak ben söylüyorum sende söyle dediğimde ağır konuşuyosun der bende hak ediyosun derim konu kapanır..

sonra kalkar bir kahve yapar oturur içeriz çok saçma değil mi ya pskolojimi bozdu yemin ederim.

Eşinin cidden elle tutulur 1 yani bile yok. Yaşin genç, halen 2ci evlilik yapma şansin var. Evlilik olmasa bile, flört olur, sevildiğini his edersin.

Adam bulaşik ve yemzeği göz boyamak için yapiyor çunku oda biliyor aslinda onun ile evli kalmanin hiçbir sebebi olmadiği.

Adamin sosyal fobisi var ve aseksuel. Üstüne pis, hijiyene önem vermiyor ve baba kuzusu.

Bu sorunlar o kadar çok, ve o kadar karakterine işlemiş ki, ne rest çekmek, ne evlilik terapistin faydasi olmaz.

Boşanmak cidden tek çare.

aynen böyle düşünüyorum...sence yapabilirmiyim?
aileme etrafa kulak kapatıp,kızımla ayrı bir ev tutup,toplum baskısından,dışarda ki aç kurtların soğuk bakışlarından kızımı ve kendimi koruyarak bir düzen kurabilirmiyim?

boşanmayı en çok şu yüzden istiyorum ona ceza vermek istiyorum...yani egoistçe olacak ama ben ona ödül gibiyim,öyle hissediyorum beni hak etmiyor...
o kadar aşk doluyum ki,jartiyerler aldım,iç çamaşırları hani erkeğimi etkilemek için..kocam o benim...değişik duş jelleri v.s. anladınız işte o kadar uğraştım ki...ve her defasında o kadar reddedildim ki artık kadınlık guruma dokunuyor...cezasını çeksin istiyorum...
diğer yandan cezasını çekmesini istiyosan onu seviyosun kızım sonra pişman olma diyorum kendime...kızıma sahip çıkamazsam,ya başında baba yokken önünü alamazsam...milyon tane şey aklımdan geçiyor..
diyorum ki bunları düşünüyosan sen boşanmak istemiyosun diyorum kendime..
evet boşanmak istemiyorum kim ister ki kızıyla bir başına istanbul gibi bir yerde zor şartlarda yaşamayı...boşanmak istememe sebebim yanlız kalmaktan yalnız yaşlanmaktan korkuyorum ya karşıma çıkan insan döverse,söverse...bahane mi yaratıyorum kendime diyorum...

ama malzeme ortada ne demişler ya bu deveyi gödeceksin ya bu diyardan gideceksin...

Anlayamadim, ilk ve tek boşanan kadin senmi olacaksin? Senden daha kötü şartlarda yaşayan kadinlar bile boşaniyor.

Aç kurtlar felan çok abartiyorsun. Eger kizin birşeye karşi korunmali ise, bu evlilige karşi korunmali. Bir erkeğin sevgi ve şefkat göstermesi gerektiğini bilmeli, annesinin mutlu olduğu, sevildiğini görmeli.

Ve sevdiğin insan ile seks, şefkat, kiyafete, duş jellere bağli değil. En paspal halim ile eşim bana "Bügün harika görünüyorsun" diyor. Bunu seni incitmek için yada "aha bak eş dediğin böyle olur, havam batsin" şeklinde demiyorum.

Gözünü açmak için diyorum. Yaşadiğin şey hayat değil. Herkesin sevilmeye ihtiyaci var.

Benim aklıma da ilk escinsel olma ihtimali geldi açıkçası
akla ilk gelen 2 durum var, ya hayatında biri var ya da eşcinsel...
iki olasılığıda takip altına aldım..
eşcinsel olamaz diye düşünüyorum çünkü etrafında hiç erkek yok..yani maça gitmez,iş arkadaşlarıyla bir faaliyeti yoktur,balık tutmaya.v.s. yani erkek erkeğe yapılan hiç bir faaliyet de bulunmayan biri..memur kendisi..saatinde işe gider saatinde gelir..hayatında hiç arkadaşı yok.çevresinde babasından başka tek erkek yok.
aldatma konusunda da çok profesyonel değilse hiç bir ip ucu yok,telefonu hep ortada tüm sosyal medya şifreleri bende,dediğim gibi saatinde gelip saatinde gidiyor,izinli olduğu günlerde tüm gün evde uyuyor,zaten beden ve kıyafet temizliği umrunda değil,koltuk altı temizliği etek boyu temizliği sıfırın altında kim bu adamı naapsın

zaten aldatma konusunda evlendiğimiz günden beri eşim böyle karakter olarak böyle yani düşünün bu gece evlendik ertesi gün yani duvak günü canım sıkıldı beni evde hadi dayımlara gidelim diyip düğünün ertesi günü dayısına oturmaya gittik biz...artık ben 2016 da anlaşmalı boşanma kağıdını hazırlayıp önüne koydum hani hayatında biri olsaydı balıklama atlardı...o yine sessiz kaldı...ben götüme güvenemediğim için askıya aldım...

En paspal halim ile eşim bana "Bügün harika görünüyorsun" diyor. Bunu seni incitmek için yada "aha bak eş dediğin böyle olur, havam batsin" şeklinde demiyorum.
çok teşekkür ederim bu kelimeler gerçekten incitiyor ve sen bunun farkında olup "incitmek için söylemiyorum" dedin ya,duygusallaştım çok sağol..yani bunu sankı insanlar canımı acıtmak için söylüyormuş gibi hissediyordum..senin şu tavrın hoşuma gitti,bende zaten olması gerek bu olduğu için isyandayım...evet olması gerekeni istiyorum fazlasını istemiyorum ki...
öyle ki inan bana annem tüm durumumu biliyor,benim yanımda babamla kumru gibiler,annem babama "aşkitom" falan diyor.annem ya bana nispet gibi geliyor vallahi...haklısın
peki sence beni tutan şey ne??

Benim çok eşcinsel erkek arkadaşım oldu aile zoruyla evlenenler eşine karşı çok soğul davranıyor her manada bir diğer ihtimal aseksüel olması ki bunlar evlilik denilen olguya uymuyor ablacığım.Hep böyleyse sorun var demektir sıkıntısı olsa tedavi yolu açık benceHiç romantik olduğu anlar olmadı mı?

Eşinizin cinsellik ile ilgili bir sıkıntısı özel bir durumu olabilir hiç normal bir durum değil.
Belki de bunu kapatmak için ev işlerine çok fazla yardımcı oluyor
Erkek arkadaşı olmaması farklı yönelimi olmadığını göstermez

Son düzenleme:
hayir...o hep 60 yaşında emekli bir bey..romantik olmaya çalıştı ama beceremedi hep bir gülme geliyor,zorlanıyor,üzerine oturmuyor falan...şikayet ettiğim de açmısın açıktamısın,bak kahveye gitmiyorum,alkol almıyorum yetmiyor mu? diyor..
romantiklik hiç bir zaman olmadı..
aslında onun adına da üzülüyorum mesela diyorum ki "çık gez bir yer gör iş yerinden arkadaşlarınla kafa çek,git sabahla balık tut" diyorum gerek yok diyor...kendisine karşı da böyle..
romantiklik hala düşünüyorum 1 kere yine böyle sitemimi dile getirmiştim ertesi gün elinde bir kutuyla geldi,hediye almış kızdan replik öğrenmiş
"sıcak sulardan akan şelalem,
benim lalem bahçem gonga gülüm"
falan diyo ama bunları derken kendine inanamadığı için gülüyor ben napıyorum der gibi sonra kutuyu bana uzattı açtım içinde bir çift bebek küpesi yeni doğanlara takılan hani arkadan kitlemeli...dedim dalga mı geçiyosun? napıyım ötekiler çok pahalıydı dedi ...güldüm napayım hiç bir zaman mal mülk peşinde olmadım..para işlerine girsem beni tokatlarsınız çünkü ben borca girip kaynıma ev aldım....şu anda kayınpederim de benim evimin kirasını alıyor.. ve ben kirada oturuyorum o kadar gerizekalıyım ve jkarşılığında bebek küpesi alınıyor

tek istediğim beni seven bir eşim olması ana ben harbi gerizekalıymışım

Hiç romantik olduğu anlar olmadı mı?
biraz daha düşündüm....
bir keresinde elini tutup saçıma götürdüm...biraz sev lan beni dedim..
nasıl böyle mi dedi dalga geçerek saçıma elini sürterken
ne kadar aşağılayıcı değil mi?

ama biz bunları yaşarken hep gülüyorduk,ona oyun gibi geliyordu bu isteklerim...

Baya naber bro modundasınız
Ideal da değil bu.
Ideal olsa siz ölü gibi olmazdinz
hani hep derler ya
eşim dövmesin,sövmesin,karı kıza bakmasın,alkol almasın,ev işine yardım etsin,yemek yapsın,evi süpürsün,çay demlesin...ideal erkek böyle olur derler ya ...hepsi mevcut işte
bak 2 saat sonra işten çıkıcam eve giricem kahvaltı masam hazırlanmış olur premsesler gibi bak ideal koca işte

O yaşlarda olsa anlarım da daha 30'unda olan bir erkek böyle olmamalı ev arkadaşlığından farksız micazı böyle desem insan sevdiğine karşı hep böyle davranmaz.Çocuğunuzun ilerde evliliği böyle zannedebilir.Ben olsam ciddi ciddi konuşurdum olmadı mı bu hayata bir kez geliyorum o kadar uğraşmama rağmen bir şeyler olmuyorsa bende uğraşmam bu yalancı dünyada.Evlilik bir süreden sonra sıradanlaşabilir ama böyle olması anormal.

Bu adamdan o zaman eş olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…