- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
-
- Konu Sahibi yosuntuttum
inan bana oda zorla...yani yanaşırdım,nolur bir banyo yap derdim zorla..yazın bile haftada 1 banyo yapıyor..Ve şahsen olumsuzda ilk yazdiğin şey bile boşanma nedenidir,
eşcinsel de olabilirEşin aseksüel canım. Evliliğinizle veya senle ilgili bir sorunu yok kendini suçlama lütfen. Bir uzman yardımına ihtiyacınız var
inan bana oda zorla...yani yanaşırdım,nolur bir banyo yap derdim zorla..yazın bile haftada 1 banyo yapıyor..
bir keresinde diş fırçasını sakladım 17 gün sormadı nerde diye..
ama öncesinde derdim dişlerini fırçala diye oda fırçalıyorum sen görmüyosun demişti...her lafa bir tepkisi vardır yani,,hep bir reddediş...
işin dini boyutlarına girmiyorum,K.K. DA dini konulara girmem çünkü herkesin görüşü farklıdır ama ben müslümanım eşimde müslüman olduğunu söyler ama gusul abdestini bile zorla aldırırdım eskiden...şimdi öyle bir duruma gerek de kalmadı..hani temizlik konusunda
aynen böyle düşünüyorum...sence yapabilirmiyim?Eşinin cidden elle tutulur 1 yani bile yok. Yaşin genç, halen 2ci evlilik yapma şansin var. Evlilik olmasa bile, flört olur, sevildiğini his edersin.
Adam bulaşik ve yemzeği göz boyamak için yapiyor çunku oda biliyor aslinda onun ile evli kalmanin hiçbir sebebi olmadiği.
Adamin sosyal fobisi var ve aseksel. Üstüne pis, hijiyene önem vermiyor ve baba kuzusu.
Bu sorunlar o kadar çok, ve o kadar karakterine işlemiş ki, ne rest çekmek, ne evlilik terapistin faydasi olmaz.
Boşanmak cidden tek çare.
aynen böyle düşünüyorum...sence yapabilirmiyim?
aileme etrafa kulak kapatıp,kızımla ayrı bir ev tutup,toplum baskısından,dışarda ki aç kurtların soğuk bakışlarından kızımı ve kendimi koruyarak bir düzen kurabilirmiyim?
boşanmayı en çok şu yüzden istiyorum ona ceza vermek istiyorum...yani egoistçe olacak ama ben ona ödül gibiyim,öyle hissediyorum beni hak etmiyor...
o kadar aşk doluyum ki,jartiyerler aldım,iç çamaşırları hani erkeğimi etkilemek için..kocam o benim...değişik duş jelleri v.s. anladınız işte o kadar uğraştım ki...ve her defasında o kadar reddedildim ki artık kadınlık guruma dokunuyor...cezasını çeksin istiyorum...
diğer yandan cezasını çekmesini istiyosan onu seviyosun kızım sonra pişman olma diyorum kendime...kızıma sahip çıkamazsam,ya başında baba yokken önünü alamazsam...milyon tane şey aklımdan geçiyor..
diyorum ki bunları düşünüyosan sen boşanmak istemiyosun diyorum kendime..
evet boşanmak istemiyorum kim ister ki kızıyla bir başına istanbul gibi bir yerde zor şartlarda yaşamayı...boşanmak istememe sebebim yanlız kalmaktan yalnız yaşlanmaktan korkuyorum ya karşıma çıkan insan döverse,söverse...bahane mi yaratıyorum kendime diyorum...
ama malzeme ortada ne demişler ya bu deveyi gödeceksin ya bu diyardan gideceksin...
akla ilk gelen 2 durum var, ya hayatında biri var ya da eşcinsel...Benim aklıma da ilk escinsel olma ihtimali geldi açıkçası
çok teşekkür ederim bu kelimeler gerçekten incitiyor ve sen bunun farkında olup "incitmek için söylemiyorum" dedin ya,duygusallaştım çok sağol..yani bunu sankı insanlar canımı acıtmak için söylüyormuş gibi hissediyordum..senin şu tavrın hoşuma gitti,bende zaten olması gerek bu olduğu için isyandayım...evet olması gerekeni istiyorum fazlasını istemiyorum ki...En paspal halim ile eşim bana "Bügün harika görünüyorsun" diyor. Bunu seni incitmek için yada "aha bak eş dediğin böyle olur, havam batsin" şeklinde demiyorum.
benim KOÇBurclarinizi merak ettim :)
hayir...o hep 60 yaşında emekli bir bey..romantik olmaya çalıştı ama beceremedi hep bir gülme geliyor,zorlanıyor,üzerine oturmuyor falan...şikayet ettiğim de açmısın açıktamısın,bak kahveye gitmiyorum,alkol almıyorum yetmiyor mu? diyor..Benim çok eşcinsel erkek arkadaşım oldu aile zoruyla evlenenler eşine karşı çok soğul davranıyor her manada bir diğer ihtimal aseksüel olması ki bunlar evlilik denilen olguya uymuyor ablacığım.Hep böyleyse sorun var demektir sıkıntısı olsa tedavi yolu açık benceHiç romantik olduğu anlar olmadı mı?
biraz daha düşündüm....Hiç romantik olduğu anlar olmadı mı?
hani hep derler yaBaya naber bro modundasınız
Ideal da değil bu.
Ideal olsa siz ölü gibi olmazdinz
O yaşlarda olsa anlarım da daha 30'unda olan bir erkek böyle olmamalı ev arkadaşlığından farksız micazı böyle desem insan sevdiğine karşı hep böyle davranmaz.Çocuğunuzun ilerde evliliği böyle zannedebilir.Ben olsam ciddi ciddi konuşurdum olmadı mı bu hayata bir kez geliyorum o kadar uğraşmama rağmen bir şeyler olmuyorsa bende uğraşmam bu yalancı dünyada.Evlilik bir süreden sonra sıradanlaşabilir ama böyle olması anormal.hayir...o hep 60 yaşında emekli bir bey..romantik olmaya çalıştı ama beceremedi hep bir gülme geliyor,zorlanıyor,üzerine oturmuyor falan...şikayet ettiğim de açmısın açıktamısın,bak kahveye gitmiyorum,alkol almıyorum yetmiyor mu? diyor..
romantiklik hiç bir zaman olmadı..
aslında onun adına da üzülüyorum mesela diyorum ki "çık gez bir yer gör iş yerinden arkadaşlarınla kafa çek,git sabahla balık tut" diyorum gerek yok diyor...kendisine karşı da böyle..
romantiklik hala düşünüyorum1 kere yine böyle sitemimi dile getirmiştim ertesi gün elinde bir kutuyla geldi,hediye almış kızdan replik öğrenmiş
"sıcak sulardan akan şelalem,
benim lalem bahçem gonga gülüm"
falan diyo ama bunları derken kendine inanamadığı için gülüyor ben napıyorum der gibi sonra kutuyu bana uzattı açtım içinde bir çift bebek küpesiyeni doğanlara takılan hani arkadan kitlemeli...dedim dalga mı geçiyosun? napıyım ötekiler çok pahalıydı dedi ...güldüm napayım hiç bir zaman mal mülk peşinde olmadım..para işlerine girsem beni tokatlarsınız çünkü ben borca girip kaynıma ev aldım....şu anda kayınpederim de benim evimin kirasını alıyor.. ve ben kirada oturuyorum o kadar gerizekalıyım ve jkarşılığında bebek küpesi alınıyor
tek istediğim beni seven bir eşim olması ana ben harbi gerizekalıymışım
Bu adamdan o zaman eş olmaz.biraz daha düşündüm....
bir keresinde elini tutup saçıma götürdüm...biraz sev lan beni dedim..
nasıl böyle mi dedi dalga geçerek saçıma elini sürterken
ne kadar aşağılayıcı değil mi?
ama biz bunları yaşarken hep gülüyorduk,ona oyun gibi geliyordu bu isteklerim...