• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ev konusunda anlaşmazlıklar yaşıyorum

😊 vallahi çok şanslısınız ha müstakil ha villa bir şey fark etmiyor çok büyük bir konfor bahçede çıkıp mangal yapmak oturmak keyif yapmak vs… şu devirde çok zor villa almak hatta müstakil almak çünkü çok pahalı artık eskiden daha uygunmuş müstakil evler şimdi eşim şirketini yeni kurdu bizim için zor zaten anlaştık küçük kendimize yatırımlık bir ev alacağız dediğiniz gibi ve villada kirada yasayacagiz hem onun gönlü olur hem de benim gönlüm olur ☺️
Evet konforu paha biçilemez, bu devirde çok zor haklısınız , bizlere de ata baba mirası ,küçük yatırımlık evi çok iyi düşünmüşsünüz.
Villa da kirada yaşamakta fena fikir değil, deneyimlemiş olursunuz hem, artıları kadar eksileri de var, ama inanın değiyor o özgürlük hissi bambaşka.

İlerde imkanları zorlayıp kendi villanızı alırsınız, naçizane tavsiyem ikiz,üçüz villa ,filan olmasın ,müstakilden kastım buydu aslında çok büyük bahçeye de gerek yok işi bitmiyor çünkü, yalıtıma ,rutubete de dikkat edersiniz mis gibi olur.

Evet konforu paha biçilemez, bu devirde çok zor haklısınız , bizlere de ata baba mirası ,küçük yatırımlık evi çok iyi düşünmüşsünüz.
Villa da kirada yaşamakta fena fikir değil, deneyimlemiş olursunuz hem, artıları kadar eksileri de var, ama inanın değiyor o özgürlük hissi bambaşka.

İlerde imkanları zorlayıp kendi villanızı alırsınız, naçizane tavsiyem ikiz,üçüz villa ,filan olmasın ,müstakilden kastım buydu aslında çok büyük bahçeye de gerek yok işi bitmiyor çünkü, yalıtıma ,rutubete de dikkat edersiniz mis gibi olur.
Benim de dededen bir şeyler kalacak 3-5 daire vs ama hiç hesaba katmıyorum ölmeyen insanları niye öldü diye düşünüp hesaba katayım ki onlarla da bir şeyler yaparız hayırlısıyla ya da yapmayız ana baba yadigarı kalır işte ama ben eşimle birlikte bir şeyler yapmak istiyorum miras değil de eşimin ailesi için yatırım yapması çok hoşuma gidiyor aslında öyle gelecek kaygım yok ama bilmiyorum ya değişik bir psikoloji babadan kalan bir şeyler bana mutluluk vermiyor eşimin bir şeyler yapması mutluluk veriyor:) mesela ayıptır söylemesi benim babam range Rover‘a binerdi onun arabasını da kullanmışlığım oldu ama eşim bana fiat marka araba hediye etti benim için dünyanın en güzel arabasından bile daha kıymetli o yüzden küçük bir ev bile olsa birlikte bir şeyler yapmak çok büyük bir haz ama eşimin dediğiniz gibi müstakil hayali var onun fikrini tamamen ona bırakacağım o kendi istediği şekilde seçsin istiyorum inşallah

Benim de dededen bir şeyler kalacak 3-5 daire vs ama hiç hesaba katmıyorum ölmeyen insanları niye öldü diye düşünüp hesaba katayım ki onlarla da bir şeyler yaparız hayırlısıyla ya da yapmayız ana baba yadigarı kalır işte ama ben eşimle birlikte bir şeyler yapmak istiyorum miras değil de eşimin ailesi için yatırım yapması çok hoşuma gidiyor aslında öyle gelecek kaygım yok ama bilmiyorum ya değişik bir psikoloji babadan kalan bir şeyler bana mutluluk vermiyor eşimin bir şeyler yapması mutluluk veriyor:) mesela ayıptır söylemesi benim babam range Rover‘a binerdi onun arabasını da kullanmışlığım oldu ama eşim bana fiat marka araba hediye etti benim için dünyanın en güzel arabasından bile daha kıymetli o yüzden küçük bir ev bile olsa birlikte bir şeyler yapmak çok büyük bir haz ama eşimin dediğiniz gibi müstakil hayali var onun fikrini tamamen ona bırakacağım o kendi istediği şekilde seçsin istiyorum inşallah
Yok canım miras derken öyle demek istemedim, vakti zamanında daha kolayken doğru yatırımlarla yapmışlar sağolsunlar bizlere de o evlerde doğmak büyümek nasip oldu onu kastettim , yoksa kimsenin ölmesini beklemedik yani bizim de kendi oturduğumuz evi eşimle ben aldık yoksa , kendi emeğimizle daha güzel tabiiki.

Bence siz haklisiniz ticaret duruma göre riskli bir iş. Kocasi battıktan sonra evlere temizlige giden kadin biliyorum. Memur degil ki eşiniz ne bu rahatlik. 🙄 Gösteriş yapayim derken evsiz kalirsa bir gun görür.
Bana gelen yardımcı abla da zamanında çok zenginmiş, evim o kadar lükstü ki tüm eşyalarım ve evimize arabamıza haciz geldi demişti ,kadın herkese temizliğe gitmiyor genelde , durumu iyi olan belli ailelere gidiyor, kendince bir kalitesi olduğu çok belliydi , baya tok gözlü bir kadın zaten ilk gördüğümde temizlikçi olduğuna şaşırmıştım , var böyle aileler , bana ilk anlattığında şaşırmıştım ve de üzülmüştüm...

Yok canım miras derken öyle demek istemedim, vakti zamanında daha kolayken doğru yatırımlarla yapmışlar sağolsunlar bizlere de o evlerde doğmak büyümek nasip oldu onu kastettim , yoksa kimsenin ölmesini beklemedik yani bizim de kendi oturduğumuz evi eşimle ben aldık yoksa , kendi emeğimizle daha güzel tabiiki.
Evet dedelerimiz zamanında çok daha kolaymış almak benim dedemin de 15 e yakın dairesi var şu anda halihazırda ama hiç gözüm görmüyor ne yalan söyleyim eşimle birlikte yapmak çok hoşuma gidiyor 😄

Bana gelen yardımcı abla da zamanında çok zenginmiş, evim o kadar lükstü ki tüm eşyalarım ve evimize arabamıza haciz geldi demişti ,kadın herkese temizliğe gitmiyor genelde , durumu iyi olan belli ailelere gidiyor, kendince bir kalitesi olduğu çok belliydi , baya tok gözlü bir kadın zaten ilk gördüğümde temizlikçi olduğuna şaşırmıştım , var böyle aileler , bana ilk anlattığında şaşırmıştım ve de üzülmüştüm...
Çok ama çok üzücü gerçekten Allah kimseye öyle bir duruma düşürmesin temizlikçi olmak utanılacak bir şey değil ama işte o halden o hale gelmek çok kötü ben eşimin bu konularda akıllı olduğunu düşünüyorum o hale düşürmez bizi

Siz haklısınız tabiki , bir de yapabiliyorsanız durumunuz el veriyorsa kendi üzerinize de gayrimenkul yatırımları yaptırın, belli ki eşinizin durumu iyi ve eşiniz konforu seviyor, bunun dışında naçizane önerim böyle adamların parasını karısı yemezse ille yedirecek birini buluyorlar, hiç acımayın lüks yaşamdan vazgeçmeyin , tatiller , yurtdışı gezileri vs vs değerlendirin , genelde hanımlar birikim yapmak için kısarken erkekler harcayacak birilerini buluyor, konfor düşkünü erkekler birikim yapan kadınları pek sevmezler 😅 bu konuda sizi uyarmak istedim , ev alın tabiki lakin birikim işini abartmadan kendinize de yatırımlar yapın maddi manevi ...
Ay yorumunuza gülsem mi ağlasam mı karar veremedim😀😀😀 eşim çok zengin değil zengin olsa bile eminim ki kadınlara para yedirmezdi 😃😃 işine yatırım yapmayı seviyor sadece kazandığını işine yatırım yapıyor yani kazandığıyla mal alıp satıyor mal alıp satıyor bu döngü de ilerliyor ne kadar fazla kazanıyorsa o kadar fazla mal alıyor eşim beni aldatmaz ya biraz Kemalim yapmaz gibi oldu ama çok eminim bilmiyorum aldatsa aldatsa işiyle aldatır Onu da yapıyor zaten öyle yurtdışı tatillerine falan gidecek kadar zengin değiliz biz evet konforlu yaşıyoruz ama eşimin parasının büyük bir kısmını işine yatırıyor yani biraz haklısınız biraz haksızsınız bu konuda 😄😄😄 üstüme yapsa ne olur zaten evliyiz kendi üstüne de yapsa mal benim sayılır yine😄 birlikte pek tatile gidemiyoruz çünkü sürekli işiyle ilgileniyor ama parasını yemek için değil ama artık tek başıma tatillere gitmeye karar verdim onla da konuştum tamam dedi beraber eğleniyorsak tek Eğleneyim ne yapayım😄 ama konfor duskunu erkekler birikim yapan kadınları sevmiyor dediniz neden sizce peki yani merak ettim evet eşim benim birikim yapmamı istemiyor ama o benim için bir şeyler alıyor böyle sürekli gayrimenkul yatırımları yapacak kadar zengin değiliz:) ama evet birikim yapmamı istemiyor sen yaşa diyor biriktirme diyor

Son düzenleme:
Back