ideal eş dediğiniz bu mu??

Eşiniz içğn burnunu karıştırıp yere atıyor, yaz günü bile haftada bir yıkanıyor diye belirtmiştiniz. Hazırladığı yemeği nasıl yiyorsunuz? Cinsel olarak nasıl arzuluyorsunuz onu?
Evimizin kirasını kayınpederim alıyor diye belirtmiştiniz. Kayınpedere borcunuz mu var? Borcunuz yoksa bu da önemli bir konu. Siz kirada otururken evinizin kirasını almasına neden izin veriyorsunuz? Mevcut sorunlardan ötürü bunu sorun olarak görmüyor musunuz?

Bakın cinsellik mevzusu zaten baştan başa boşanma nedeni ben kimsenin evliliği yıkılsın istemem büyük vebal burada da kimseye boşan yazmam ama siz kaçın kurtulun. Paranızı biriktirin ayrıca o oturamadiginiz evi de boşanırken çatır çatır sattırıp alın bu hayatı siz yaşıyorsunuz elalem, anne, babaniz, akrabanız değil siz çok mutsuzsunuz bundan ötesi var mi? Dünyaya bir kere geliyorsunuz ömrünüz böyle mi çürüsün? Boşanın en azından denersiniz en azından kendi hayatınız için savaşırsınız buna değmez mi?

Haftada bir banyo yapınca kokuyor mu? Sizi rahatsız eden ne?

Adam resmen bezmiş...
Haftada bir yikanmak, 17 gün dış fircalamadan gezmek...cinselliğe karşı sıfır ilgi...sifir sosyal hayat.
Adam yaşayan ölü. Acil yardima ihtiyaci var.
Bildiğime göre bu davranışlar ağır depresyon göstergesi. Durumu kronik olabilir ama kesinlikle yardim almali.

Sizede üzüldüm. Sonucda yaşadığınız hayatin hiçbir tadi yok...yavan bir hayat.
Boşanın diyemem ama tedavi olmasi şart bu adamin.

yatak odasında siz aktif oldunuz mu hiç? belki de sizden bekliyor olabilir bağırıp, çağırmadan oynaşmak ilk adımı atmak size iyi gelebilir. sevgili gibi düşünürseniz ona göre davranırsanız belki işe yarar. dağda, bayırda, ormanda veya bir otel rezervasyonu ya da ufak bi tatil kaçamağı bence yeniden eski duyguları canlandırabilir. siz ayarlayın o da uyum sağlar illa ki

Sizin için çok üzüldüm...
Kızınız kaç yaşında?
neden bu kadar çekiniyorsunuz boşanmaktan.
Ben birde olumsuzlukların haricinde. en çok takıldığım.nasıl siz kirada olup sizin evde babası kalabiliyor..ve kaynınıza ev almak nedir bence sizin de psikolojniz bozuk çünkü bunlar kabul edilemez şeyler..

Allah sabır versin güzel kardeşim. Evliliğinde hiçbir şey olması gerektiği gibi değil. Erkek kadın olmuş, kadın erkek olmuş. Roller değişmiş. Yeni evli olsaydın belki değişir derdim. Ama 11 yıldan sonra zor. Bir çocuğu büyütürken doğruyu yanlışı nasıl öğretiyorsak, ne yazık ki erkekleri de yetiştiriyoruz. Burnunu karıştırma,hadi bakalım kalk banyo yap,ellerini yika, dişini fircala gibi. Çok yorucu ama bosanmiycam diyorsan yetistircen. Yetişir mi bilemiyorum :)

Cinsellige önem verse zaten dus alir, o disleri de fircalar
Esim koku konusunda cok hassas, ben onun kadar takmam
Ya kardes cinsellik olmadan zor ya
Yani onu cikarinca evliligin ne anlami kaliyor, yaslariniz da tam kivaminda, hani hastalik yok birsey yok
Bir doktora gitseniz
Digerleri kolay, ben olsam bulasik yikarken alirdim elinden dis fircasini verirdim, git fircala derdim
Kayinpeder konusunda bir tek cikmazda kalirdim, o huy nasil degisir bilmem

Olumsuz 4.Madde olmamış olsaydı eğer..
Tüm olumsuz maddelere katlanırdınız buraya yazma ihtiyacı bile duymazdınız belki.. ama o 4.madde beni benden aldı Sizide zaten hayattan soğutan madde sadece 4 gibi geldi bana çok üzüldüm sizin adınıza (Ayrıca olumlu olan maddeler olmasa zaten boşanma konusu gündeminizde olurdu)

bana siz nedense cok rahatsiz degilsiniz gibi geldi,

olumsuzlardan bir tanesi icin bile burada kac konu aciyoruz, uzerine sayfalarca konusuyoruz,
siz nasil katlaniyorsunuz,
hani illa ayrilin diye demiyorum, ama bir danismana gitmesini zorlayabilirsiniz diye dusunuyorum.

mesela esinizi cok uysal gibi anlatiyorsunuz ama adam kendi evi dururken sizi kirada oturtuyor, siz yine hic bir sey yapmiyorsunuz.
Adam sanki daha baskin, uysal oldugu konularda da size iyiligine uysal degil, o oyle istedigi icin oyle yapiyor,
yani adam mutlu.
adamin acisindan bakarsam sizi de mutlu zannederim, tamam iki sikayetleniyor ama pek de bir sey demiyor, e birakip gitmiyor da, demek ki o da memnun halinden derim.

Yahu ben kendini yikamayan adama bulasik mi yikatirim..
Konu sahibi pis adamla olmaz, olmamali
Adam terapi mi aliyor ne yapiyor bilemem yikanmayan adam bana dokunmazsa ben sevinirim dokunmasin bir zahmet
Once kendine baksin sonra es olur
Lutfen kendini uzme asıl o uzulmeli

Bütün yorumlarını okudum. Bu hayata nasıl katlanıyorsun sana yazık değil mi. Gerçekten sadece cesarete ihtiyacın var.

Olumlu özellikleri aslında olması gerekenler, bir kere eşim kızımla dışarıda güzel bir gün geçirdigi için teşekkür etmiştim de niye teşekkür ediyorsun ben onun babasıyım ekstra birşey yapmıyorum demişti.

Olumsuz özellikler ise çoğu katlanılır şeyler değil. Canınıza yazık gerçekten.

Eşiniz asosyal, pis, muhtemelen aseksüel, sizi ve çocuğunun iyiliğini düşünmeyen, hayatta çalışmak ve babasına evlatlık yapmaktan başka amaci olmayan bir varlık.

Ailenizin ne dediğinin de bir önemi yok bu konuda aslında. İhtiyacınız olan şey biraz cesaret.

boşanıver demek çok kolay da, sonuçlarına dayanmak güçlü bir karekter ister...
kızının üvey anne-babası olacak
üvey kardeşler olacak
üvey babaya yada anneye nasıl güveneceksin...
toplumda dul yaşamak gerçekten zor, ummadığın insanlar bile senden faydalanmaya kalkacak...
tamam, yaşadıklarına hak veriyorum, ama senin çaban bu sorunları çözmek olsun...boşanırsan, çok mutlu bir hayat seni beklemiyor...belkide daha büyük sorunlarla uğraşacaksın...

Allah yolunuzu açık etsi . Herşey gönlünüzce olsun. Başka birşey diyemedim

Hayir ideal es dediğimiz bu değil

yazık etmeyin kendinize.
bu adamdan bırakın ideal kocayı düz koca dahi olmaz.
Dalga geçiyor sanki. Yani en ucuz buydu demek dalga geçmektir değer vermemektir.
cimri desem kardeşine babasına gelincd çok bonkör. Belli kicimriliği de sadece size.
Sizi önceliği yapmanış, değer vermeniş adamla bir ömür geçirmek kendinize ceza.
Altmış yetmişten sonra bitireceğinize yada bir ömrü değmez biri için heba edeceğinize yolunuza bakın.
İnanın boşanmak öcü değil. Benim kuzenim kızıyla tek yaşıyor boşandı. Dünyayı geziyor. Mutsuz umutsuz gezerdi evliyken, şimdi öyle huzurlu ki...
yapmayın kendinize bunu.
cinsellik yok, saygı sevgi yok,dalga geçen bir cimri adam üstelik pis.
değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…