ideal eş dediğiniz bu mu??

son iki senedir boşanmayı düşündüm..
geçen sene aileme açtım durumu,annem ağlayıp zırlamaya başladı saçmalama,o iyi biri ,sen abartıyosun,şımarıksın v.s. diyor ve hep elalemi düşünüyor..
babam da sana bu yaşta koca lazım değil,bizim yaşlarımızda koca lazım hastalansan o sana bakar,bir kap çorbanı yapar,maaşı iyi ,altında araba...sana vurmuyor sövmüyor gibi gibi gibi...babamda saçmalama gibisibnden yaklaşıyor...
ha ihtiyacın var mı diyeceksiniz hem var hem yok...

kızımla ayrı bir eve çıkmak hiç kolay birşey değil,şu an para biriktiriyorum,geleceğimi garantiye almak için çabalıyorum...biraz garantili bir insanım...dediğim gibi eşimle iyi arkadaşız ama eş değiliz...arkadaş olarak aynı evi paylaşabilirim...ama duygusal yönden....
Anne babamız her zaman doğru şeyleri söylemez.
Bi kap çorba uğruna tüm hayatınızı feda etmeniz lazım.babaniza göre.
Aileler uğraşmak maddi manevi destek vermek istemiyorlar evlatlarına çoğu zaman.
Basında bi adam var mı var diye düşünüyorlar herkes evladını başından atma derdinde.
Ben böyle aileleri gördükçe şok oluyorum.

Bir de olumlu diye sandığınız çoğu şey zaten yapması gereken şeyler.
Ama olumsuz olanlar katlanilacak gibi değil.
Herkesin yaşadığı kendine kimsenin burada dert yaristirmasina gerek yok.
O nedenle her yoruma takılmayın.
Ne yaşadığınızı be hissettiginizi en iyi siz bilirsiniz.
Kızınız da evliliği karı koca arasındaki ilişkiyi bu şekilde sanarak büyüyecek.

Bir insanin esiyle tv izlerken opusme sahnesinde kanal degistirmesi zaten cinsellik konusunda sorunlu oldugunu gosterir , yani sevismemesine sasirmamaniz gerekiyor

Cocuklari eger babanizin evinden getirmediyseniz kendi cocuklariyla ilgilenmesi de olumlu ozellik degil zaten olmasi gereken

Baskalarinin dediklerini bosverin , siz mutlu musunuz degil misiniz buna karar verin ve ona gore yol cizin kendinize

Benim eski esim her hafta temizlik yapar , balkondan hali bile silkelerdi ( yapma sacmalama dememe ragmen) , yemekleri yapardi ama ben sirf bana yalan soyledigi icin bosadim , yani herkesin bosanma sebebi , kaldirip kaldiramayacagi seyler farklidir ve buna sadece siz karar verebilirsiniz , kendiniz ne hissediyorsunuz ona bakin

Eşiniz biseksuel veya gey olabilir mi? Yani yanlış anlamayın. Çok fazla insan var bu şekilde. Kadınlara ilgi duymuyor olabilir mi?

Beraber bi aile danışmanına gitmenizi öneriyorum. En çok takıldığım konu cinsellik. Hadi kadın cinsellik olmadan yaşayabilir ama erkek yaşayamaz. Cinsellik alanında kendini pasif hissediyorsa yada herhangi bir durumu varsa sizden saklıyor ve çekiniyor olabilir. Erkekler bu konuda çok takıntılılar. Kesinlikle bi psikoloğa yada aile danışmanına gidin.

Beraber bi aile danışmanına gitmenizi öneriyorum. En çok takıldığım konu cinsellik. Hadi kadın cinsellik olmadan yaşayabilir ama erkek yaşayamaz. Cinsellik alanında kendini pasif hissediyorsa yada herhangi bir durumu varsa sizden saklıyor ve çekiniyor olabilir. Erkekler bu konuda çok takıntılılar. Kesinlikle bi psikoloğa yada aile danışmanına gidin.
Ben onun annesi degilim karısıyım :p:KK22:
Çok uğraştım doktor dedim,psikolog dedim,üroloji dedim,hormon dedim,terapi dedim...dedim de dedim yani
Eeehhh yeter be de diycem de bakalim ne zaman

Bir insanin esiyle tv izlerken opusme sahnesinde kanal degistirmesi zaten cinsellik konusunda sorunlu oldugunu gosterir , yani sevismemesine sasirmamaniz gerekiyor

Cocuklari eger babanizin evinden getirmediyseniz kendi cocuklariyla ilgilenmesi de olumlu ozellik degil zaten olmasi gereken

Baskalarinin dediklerini bosverin , siz mutlu musunuz degil misiniz buna karar verin ve ona gore yol cizin kendinize

Benim eski esim her hafta temizlik yapar , balkondan hali bile silkelerdi ( yapma sacmalama dememe ragmen) , yemekleri yapardi ama ben sirf bana yalan soyledigi icin bosadim , yani herkesin bosanma sebebi , kaldirip kaldiramayacagi seyler farklidir ve buna sadece siz karar verebilirsiniz , kendiniz ne hissediyorsunuz ona bakin

Ben de tam onu diyecektim konu sahibi olumlu özelliklere saymış ama video izlememek hele hele öpüşme sahnesinde kanal değiştirmek ne 😳. Çok büyük alarmlar vermeli bu. Adamların hiç cinselliğe ilgisi olmasın istiyor bazı kadınlar, evlenmeden öpüşmek istemesin elini bile tutmasın. İstemeyeni bulup evlenince bu sefer aseksüel diye şikayet ediyorlar...

Evet belki artı yönleri birçoğumuzun zaman zaman partnerinden, eşinden yapmasını istediği ve yapmadığı için yakındığı şeyler. Ama hepsini toplasak dahi olumsuzların bir tanesini bile kapatamıyor, onu ne yapacağız?

Benim de dayım aseksüel mesela ama arada bir yürürken eşinin elini tutar, sarılır, ev içerisinde de yine fiziksel olarak sevgisini saygısını gösterir eşine ama ilişkiye yıllardır girmiyorlar ikisi de bir şekilde kabullendi bu durumu, böyle yaşıyorlar. Hani konu sahibine hiç bir sıcaklık göstermemesi adamın aseksüelliğinden değil hödüklüğünden bence.

Diğer yorumlarınızı da okudum hediyede ucuza kaçma çabası, pasaklılığı vs katlanılır gibi değil gerçekten. Kendi çabası olmadığı sürece de gerçekten hiçbir şey düzelmez. Yorumlarda size hâlâ ‘hemen boşanma, düzeltmeye çalış’ diyenler var neden sadece siz uğraşasınız? Ki uğraşmışsınız da bu zamana kadar. Bence artık yetmeli.

Doğru yoldasınız bence. Para biriktirin. Basinizin çaresine bakmanız en azından ailenizden destek istemek zorunda kalmazsaniz daha cesaretli olabilirsiniz. Daha 33 yaşındasın. Yeni ve mutlu bir hayat için hiç bir zaman geç değil. 💕

Burnunu karıştıran adamın yaptığı yemek yenir mi ya ? Püüü yere batsın öyle koca 😕

Siz de çalıştığınız için yemek, temizlik vs. yardım etmesi gayet normal. Çocuğuyla tabii ki oynayacak sanki baba evinden getirdiniz.. Aldatırsa ederse karaktersizlik, boşanma yolu zaten. Bana iyi yönü var gibi gelmedi. Adam ot gibi hatta.

Cinsellik evliliğin temeli olmayınca o evlilik de olmuyor bana kalırsa. Cinsel yokluk için tedavi olmayı denediniz mi ?

Cinsel yokluk için tedavi olmayı denediniz mi ?
Öyle bir tedaviye girmedim...evet ben isterik bir kadinim ama şu an kinin,öfkem daha baskın ondan sepep heralde bedensel ihtiyaçtan çok duygusal ihtiyaç daha ağır basıyor...
Bir de merak ettim nasıl evlendiniz görücü filan mıydı ? Durumu iyi diye mi başladınız?
Yarı görücü usulü...
Kendisi köylüm ve akrabam...kaynana ve kayinpederim beni çok istemiş önermiş,oda bana haber ucurmuş...bende aile baskisindan kurtulmak icin görüsmeyi kabil ettim.
İlk bulusmada babama yakalandık,2. Bulusmada söz yüzüğü takildi...o dönem sosyal medya whatsapp falan yijtu bulusmamizda yasaktı..8ay içinde evlendirirler.
Anneme durumumu anlattığım da geçen sene "tanimam firsat vermediniz,taniyabilseydim evlenmezdim" dedim...napalım babana karşı gelemezdim dedi.
Düşünün ki işten izin alıp eşya bakmaya gitmistik nişanliyken,babamin kulağına gitmis,eve döndüğümde annemide benide dövdü bana "sen fahişemisin" dedi,nisanlimla eşya bakmaya gittik diye.
Daha sonra zaten aileler ile birlikte gidildi eşya almaya...
Ben eşimi sevdim,istedim,hayallerimi ona yükledim o sahip çıkamadı malesef.

Bunları onun yüzüne de söyledim.sessiz kaldır hic bir şey söylemedi...

Bununu karıştırıp sümüğünü yere attıktan sonrasını okumadım.
Yaptığı yemeği asla yemem. Gitti bir olumlu özellik daha.

Haftada 1 banyo yapıyor, burnunu karıştırıyordan sonrasını okumaya gerek yok. Bunlar yeterli soğumak için bence. Ayrıca haftada bir banyo yapan insanla cinselliği sizin istememeniz lazım. Kötü bir insan değil tamam ama pis. Bir de cimriliği var. Boşanmayacaksan da bence ciddi konuş.

Kac yillik esin cinsellik konusunu az com tahmin ediyorsundur.. neden istemediğini filan.. babası konusu olsun cimriliği olsun bunlar da düzelecek gibi mı bunu da tahmin edersin az çok.. bi terapiste gitmeyi teklif et önce belki düzelicek şeylerdir. Hâlâ düzelmiyorsa ayril.. terapist önerimi de çocuk olduğu için söylüyorum.. yıllardır varsa bu olumsuz özellikler yer etmiştir artık biraz daha zor olur duzelmesi

hayir...o hep 60 yaşında emekli bir bey..romantik olmaya çalıştı ama beceremedi hep bir gülme geliyor,zorlanıyor,üzerine oturmuyor falan...şikayet ettiğim de açmısın açıktamısın,bak kahveye gitmiyorum,alkol almıyorum yetmiyor mu? diyor..
romantiklik hiç bir zaman olmadı..
aslında onun adına da üzülüyorum mesela diyorum ki "çık gez bir yer gör iş yerinden arkadaşlarınla kafa çek,git sabahla balık tut" diyorum gerek yok diyor...kendisine karşı da böyle..
romantiklik hala düşünüyorum :işsiz: 1 kere yine böyle sitemimi dile getirmiştim ertesi gün elinde bir kutuyla geldi,hediye almış kızdan replik öğrenmiş :olamaz:
"sıcak sulardan akan şelalem,
benim lalem bahçem gonga gülüm"
falan diyo ama bunları derken kendine inanamadığı için gülüyor ben napıyorum der gibi sonra kutuyu bana uzattı açtım içinde bir çift bebek küpesi :rapci: yeni doğanlara takılan hani arkadan kitlemeli...dedim dalga mı geçiyosun? napıyım ötekiler çok pahalıydı dedi ...güldüm napayım hiç bir zaman mal mülk peşinde olmadım..para işlerine girsem beni tokatlarsınız çünkü :KK71: ben borca girip kaynıma ev aldım....şu anda kayınpederim de benim evimin kirasını alıyor.. ve ben kirada oturuyorum o kadar gerizekalıyım ve jkarşılığında bebek küpesi alınıyor :KK71:

tek istediğim beni seven bir eşim olması ana ben harbi gerizekalıymışım :rolleyes::rolleyes::KK9:
Niye kaynina ev alıyorsun sen kiradayken. Sonra da kadinlar niye değer görmüyor

Burnunu karistirdigi eliyle yemek yapacaksa kalsin🤮

Buarada yemek temizlik yapmasin da sacimi oksamayi taramayi bilsin, yatak odasi iyi olsun cimri olmasin. Temiz olsun.. bence esin ters.. iyi ozellikleri olmasaydi kotu ozellikleri olumlu olsaydi.. sevmedim esini

Niye kaynina ev alıyorsun sen kiradayken. Sonra da kadinlar niye değer görmüyor
Canım kaynima ev alirken,o dönem bende kira vermiyodum ,kaynanamlarda vermiyordu,bir tek kaynim kiraya gidecekti,bende ortak ev almayı onunda ev sahibi olmasını istedim...
Biz baba evinde otururken o üvey evlat değil ki Kıraya gitsin..
Bizsonradan iş için taşınmak zorunda kaldık.o evi kiraya verip işe yakin bir yere Kıray geçtik.o kira bizim taşıdığımız evin kirasini karşılayacaktı...

Canım kaynima ev alirken,o dönem bende kira vermiyodum ,kaynanamlarda vermiyordu,bir tek kaynim kiraya gidecekti,bende ortak ev almayı onunda ev sahibi olmasını istedim...
Biz baba evinde otururken o üvey evlat değil ki Kıraya gitsin..
Bizsonradan iş için taşınmak zorunda kaldık.o evi kiraya verip işe yakin bir yere Kıray geçtik.o kira bizim taşıdığımız evin kirasini karşılayacaktı...
Oyle ama ne bileyim yine de bunu yapmak zorunlulugun yok ku.. bir ogullarini kendi evinde oturuyorlarsa diğerine de bi şekilde destek olmak annesinin babasının görevi.. simdi sen kıradasin kaynin sizi düşünüyor mu kiralarına destek olayım zamanında onlar da bana destek oldu diye.. düşünüp elinden geldiği kadar destek oluyorsa tamam.. ama düşünmüyorsa sende düşünmeseydin ki zorunluluğunda yok. Sonuçta bu adamın anası babası sen değilsin ki.. en fazla ne yapardın.. biz kiraya çıkalım kanımla eşi gelip otursun burda derdin yani.

X