- 23 Mart 2015
- 5.681
- 11.943
-
- Konu Sahibi yosuntuttum
Anne babamız her zaman doğru şeyleri söylemez.son iki senedir boşanmayı düşündüm..
geçen sene aileme açtım durumu,annem ağlayıp zırlamaya başladı saçmalama,o iyi biri ,sen abartıyosun,şımarıksın v.s. diyor ve hep elalemi düşünüyor..
babam da sana bu yaşta koca lazım değil,bizim yaşlarımızda koca lazım hastalansan o sana bakar,bir kap çorbanı yapar,maaşı iyi ,altında araba...sana vurmuyor sövmüyor gibi gibi gibi...babamda saçmalama gibisibnden yaklaşıyor...
ha ihtiyacın var mı diyeceksiniz hem var hem yok...
kızımla ayrı bir eve çıkmak hiç kolay birşey değil,şu an para biriktiriyorum,geleceğimi garantiye almak için çabalıyorum...biraz garantili bir insanım...dediğim gibi eşimle iyi arkadaşız ama eş değiliz...arkadaş olarak aynı evi paylaşabilirim...ama duygusal yönden....
Önceki sayfalarda bu ihtimale yorum yaptim canim...tekrar yazmaya üşendim şu andaEşiniz biseksuel veya gey olabilir mi? Yani yanlış anlamayın. Çok fazla insan var bu şekilde. Kadınlara ilgi duymuyor olabilir mi?
Ben onun annesi degilim karısıyımBeraber bi aile danışmanına gitmenizi öneriyorum. En çok takıldığım konu cinsellik. Hadi kadın cinsellik olmadan yaşayabilir ama erkek yaşayamaz. Cinsellik alanında kendini pasif hissediyorsa yada herhangi bir durumu varsa sizden saklıyor ve çekiniyor olabilir. Erkekler bu konuda çok takıntılılar. Kesinlikle bi psikoloğa yada aile danışmanına gidin.
Bir insanin esiyle tv izlerken opusme sahnesinde kanal degistirmesi zaten cinsellik konusunda sorunlu oldugunu gosterir , yani sevismemesine sasirmamaniz gerekiyor
Cocuklari eger babanizin evinden getirmediyseniz kendi cocuklariyla ilgilenmesi de olumlu ozellik degil zaten olmasi gereken
Baskalarinin dediklerini bosverin , siz mutlu musunuz degil misiniz buna karar verin ve ona gore yol cizin kendinize
Benim eski esim her hafta temizlik yapar , balkondan hali bile silkelerdi ( yapma sacmalama dememe ragmen) , yemekleri yapardi ama ben sirf bana yalan soyledigi icin bosadim , yani herkesin bosanma sebebi , kaldirip kaldiramayacagi seyler farklidir ve buna sadece siz karar verebilirsiniz , kendiniz ne hissediyorsunuz ona bakin
Ben onun annesi degilim karısıyım
Çok uğraştım doktor dedim,psikolog dedim,üroloji dedim,hormon dedim,terapi dedim...dedim de dedim yani
Eeehhh yeter be de diycem de bakalim ne zaman
Öyle bir tedaviye girmedim...evet ben isterik bir kadinim ama şu an kinin,öfkem daha baskın ondan sepep heralde bedensel ihtiyaçtan çok duygusal ihtiyaç daha ağır basıyor...Cinsel yokluk için tedavi olmayı denediniz mi ?
Yarı görücü usulü...Bir de merak ettim nasıl evlendiniz görücü filan mıydı ? Durumu iyi diye mi başladınız?
Niye kaynina ev alıyorsun sen kiradayken. Sonra da kadinlar niye değer görmüyorhayir...o hep 60 yaşında emekli bir bey..romantik olmaya çalıştı ama beceremedi hep bir gülme geliyor,zorlanıyor,üzerine oturmuyor falan...şikayet ettiğim de açmısın açıktamısın,bak kahveye gitmiyorum,alkol almıyorum yetmiyor mu? diyor..
romantiklik hiç bir zaman olmadı..
aslında onun adına da üzülüyorum mesela diyorum ki "çık gez bir yer gör iş yerinden arkadaşlarınla kafa çek,git sabahla balık tut" diyorum gerek yok diyor...kendisine karşı da böyle..
romantiklik hala düşünüyorum1 kere yine böyle sitemimi dile getirmiştim ertesi gün elinde bir kutuyla geldi,hediye almış kızdan replik öğrenmiş
"sıcak sulardan akan şelalem,
benim lalem bahçem gonga gülüm"
falan diyo ama bunları derken kendine inanamadığı için gülüyor ben napıyorum der gibi sonra kutuyu bana uzattı açtım içinde bir çift bebek küpesiyeni doğanlara takılan hani arkadan kitlemeli...dedim dalga mı geçiyosun? napıyım ötekiler çok pahalıydı dedi ...güldüm napayım hiç bir zaman mal mülk peşinde olmadım..para işlerine girsem beni tokatlarsınız çünkü ben borca girip kaynıma ev aldım....şu anda kayınpederim de benim evimin kirasını alıyor.. ve ben kirada oturuyorum o kadar gerizekalıyım ve jkarşılığında bebek küpesi alınıyor
tek istediğim beni seven bir eşim olması ana ben harbi gerizekalıymışım
Canım kaynima ev alirken,o dönem bende kira vermiyodum ,kaynanamlarda vermiyordu,bir tek kaynim kiraya gidecekti,bende ortak ev almayı onunda ev sahibi olmasını istedim...Niye kaynina ev alıyorsun sen kiradayken. Sonra da kadinlar niye değer görmüyor
Oyle ama ne bileyim yine de bunu yapmak zorunlulugun yok ku.. bir ogullarini kendi evinde oturuyorlarsa diğerine de bi şekilde destek olmak annesinin babasının görevi.. simdi sen kıradasin kaynin sizi düşünüyor mu kiralarına destek olayım zamanında onlar da bana destek oldu diye.. düşünüp elinden geldiği kadar destek oluyorsa tamam.. ama düşünmüyorsa sende düşünmeseydin ki zorunluluğunda yok. Sonuçta bu adamın anası babası sen değilsin ki.. en fazla ne yapardın.. biz kiraya çıkalım kanımla eşi gelip otursun burda derdin yani.Canım kaynima ev alirken,o dönem bende kira vermiyodum ,kaynanamlarda vermiyordu,bir tek kaynim kiraya gidecekti,bende ortak ev almayı onunda ev sahibi olmasını istedim...
Biz baba evinde otururken o üvey evlat değil ki Kıraya gitsin..
Bizsonradan iş için taşınmak zorunda kaldık.o evi kiraya verip işe yakin bir yere Kıray geçtik.o kira bizim taşıdığımız evin kirasini karşılayacaktı...