- 10 Ekim 2019
- 60
- 41
- Konu Sahibi yosuntuttum
merhaba uzun süredir bu platformu takip ediyorum ve sizin konunuza gelene kadar uye olmadım. siizin konunuz okuduktan sonra bir şeylar yazmam gerek dedim. 11 yıl dile kolay değil fakat bu zaman zarfında hayatında seni bu denli yiyip bitiren bir seyi neden devam ettiriyorsun. mutlu oolmak her kadının hakkı bence sen psikoljik siddet içindesin tatmin edilememiş bir kadın hayatından ne zevk alırkii... iyi olması kendi eksikleirni ört pas etmek için açıkca karsına geçip neden benimle sevişmiyorsun diyin verdiği cvp doğrultusunda artık yolları ayırmak yada devam etmek konusunda karar vermen gerekecek. her kadir güçlüdür. ailenin veyahut çevrenin dedikleir inan bitmez se bu hayatı kendin için yaşa
seni kadın oldugunu hisstirecek duygusal bedensel biri elbetteki çıkacak inan hayat süprizlerle doludur.. kendi sev bu kendin iyin iyiylik yapp... esini seviyorsun ama kendini sevmiyorsun... kendi kendini tatmin edemez bir kadin
seni kadın oldugunu hisstirecek duygusal bedensel biri elbetteki çıkacak inan hayat süprizlerle doludur.. kendi sev bu kendin iyin iyiylik yapp... esini seviyorsun ama kendini sevmiyorsun... kendi kendini tatmin edemez bir kadin