ideal eş dediğiniz bu mu??

merhaba uzun süredir bu platformu takip ediyorum ve sizin konunuza gelene kadar uye olmadım. siizin konunuz okuduktan sonra bir şeylar yazmam gerek dedim. 11 yıl dile kolay değil fakat bu zaman zarfında hayatında seni bu denli yiyip bitiren bir seyi neden devam ettiriyorsun. mutlu oolmak her kadının hakkı bence sen psikoljik siddet içindesin tatmin edilememiş bir kadın hayatından ne zevk alırkii... iyi olması kendi eksikleirni ört pas etmek için açıkca karsına geçip neden benimle sevişmiyorsun diyin verdiği cvp doğrultusunda artık yolları ayırmak yada devam etmek konusunda karar vermen gerekecek. her kadir güçlüdür. ailenin veyahut çevrenin dedikleir inan bitmez se bu hayatı kendin için yaşa
seni kadın oldugunu hisstirecek duygusal bedensel biri elbetteki çıkacak inan hayat süprizlerle doludur.. kendi sev bu kendin iyin iyiylik yapp... esini seviyorsun ama kendini sevmiyorsun... kendi kendini tatmin edemez bir kadin

bu akşam gözlemledim evliliğimizi...bazen hayatın koşturmacasından bakmıyorsunuz olana bitene..
işten çıkmadan mesaj atıyor,uyudun mu?,yemekte ne var,gelirken ne alayım? gibi mesaj...sonra geldi sofrayı hazırladı..
ben duş aldım yemek yedik,ben hazırlandım işe geldim...o çocukla evde uyuyor,sabah okula gönderecek...
hani normal bir ailwe düzeni gibi görünüyor,evde bir misafir olsada böyle ,olmasa da farklı bir tavır yok...kötü değil ama yavan bir arkadaşlık..
hani izliyorum kendimizi ..
-hadi yemek yiyelim
- iyi yiyelim
-hadi ben çıktım
-görüşürüzz

:eğlence::eğlence:
böyle ne kadar daha devam ettirebilirsin yaşın
33 ama sen 80 yaşında gibisin.. alışkanlılarını kolay kolay terkedemiz bir insan ama sen bunu geç olmadan daha fazla yap...

Olumlu özellikleri zaten olumlu olarak yazmanızı gerektirecek bir şey değil; yani olumlu olarak bunları olumsuza yazsanız zaten direkt boşanın derdim. Çocuğuyla ilgilenmesi zaten babalık sorumluluğudur, bu size eş olarak yapmasını gerektiren bir sorumluluk değil. Küfür etmez, aldatmaz dediğiniz şeyleri de "Çok bakımlıyım çünkü her gün dişimi fırçalarım"dan farklı görmüyorum. Bence bunların yetmediğinin siz de farkındasınız; sadece biraz kendinizi telkin etmek istiyorsunuz diye düşünüyorum.

Cimri erkek sıkıntılı. Kendi ailesini kurduğu halde kök ailesinden kopamayan erkek sıkıntılı. Hiçbir ortak paydada buluşamadığınız, arkadaşlık ve ortaklık bağınızın zayıf olduğu bir evlilik yine sıkıntılı bir evliliktir. Cinselliği evlilikte temel taş olarak görüyorum, bu zaten başlı başına evlilik bağını zayıflatan şeylerden biri.

Boşanın diyemem. Uzaktan böyle hayati bir kararı size dayatmam doğru olmaz ama ilişkinin ciddi ciddi düzgün bir aile ve çift terapisti eşliğinde çalışılması gerekir. Olmuyorsa da zorlamanın bir anlamı yok, zira dediğim gibi bağların çoğu kopmuş vaziyette.

Olduğu veya olmadığı için nimet saydığınız şeylerin hepsi zaten olması ya da olmaması gereken şeyler.

bakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz :sinirli:
daha sonrasını okuyunca nasıl yani lan diyeceksiniz :KK57:
sonrasında da boşa sen bunu boşa diyeceksiniz :KK3:
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım :KK9:
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
2.eşim bulaşık yıkar,ütü yapar hiç şikayet etmeden ben istemeden yapar hemde.
3.eşim çocukla ilgilenir oyunlar oynatır vakit geçirir...
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)

OLUMSUZ
1. pasaklıdır haftada 1 banyo yapar.burnunu karıştırır parmağı ile yere atar
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
5. beraber market bile yapmayız.ya o eve gelirken alır ya da ben.
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...

beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorum :KK61: iyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
daha çok ayrıntı var da ..okumazsınız diye üşendim..
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
bizde başka bir evde kirada oturuyoruz...
hadi burdak yakın sabahlar olmasın :ukala:
Ben ideal eş denecek hiçbir özellik göremedim

Cimri erkekle aslaaaaaaa asla asla.

para bence harcanmak içindir , kendi paramı harcayamayacaksam sefil olacaksam neden evleneyim ya ?

Kim hortlatti bu pis konuyu ya igrenc en nefret ettigim sey burun karistirip yere atmak oykkk cocugum olsa kapinin önüne koyarim öyle adamin elinden yemek yemem kusucam yemin ediorum of sekso batsın kendi kendine dursun asla sevismem o hareketi gördükten sonra.

bu akşam gözlemledim evliliğimizi...bazen hayatın koşturmacasından bakmıyorsunuz olana bitene..
işten çıkmadan mesaj atıyor,uyudun mu?,yemekte ne var,gelirken ne alayım? gibi mesaj...sonra geldi sofrayı hazırladı..
ben duş aldım yemek yedik,ben hazırlandım işe geldim...o çocukla evde uyuyor,sabah okula gönderecek...
hani normal bir ailwe düzeni gibi görünüyor,evde bir misafir olsada böyle ,olmasa da farklı bir tavır yok...kötü değil ama yavan bir arkadaşlık..
hani izliyorum kendimizi ..
-hadi yemek yiyelim
- iyi yiyelim
-hadi ben çıktım
-görüşürüzz

:eğlence::eğlence:
Benim eşim de evlendiğimiz günden beri cinsel anlamda çok isteksizdi başta bunu iş yoğunluğu olarak anlamlandırmaya çalıştı ama işi bıraktığında da aynıydı tatillerde de aynıydı. Sizin hesap çocuk oldu. Allah nasip etti bu şekilde bir durum varken. Sonrasında baktım hala aynı ben de zaten kırk yılda bir olan cinsel birleşmeden çok mutlu olamıyordum. Bu sefer ben de istememeye başladım ve bir süre sonra yapmayınca da insan mutlu olabiliyormuş dedim kendimi farklı şeylere yönlendirdim. Tabi bu durumda evde erkek bireyi ben ne yapayım. Ev işi yapmaz çocukla ilgilenir gibi yapar ama az. Bana karşı sıfır ilgi. Ben para kazanıyorum yani ona da ihtiyacım yok bana sadece yük. Şu an boşanıyoruz ayrı yaşıyoruz. Kafam rahatladı. Aslında kendisi beni onsuzluğa zaman içerisinde alıştırmış oldu. İnşallah kendi kafasına göre birini bulur. Ben böyle iyiyim. Demem o ki cinsellik çiftleri birbirine bağlar. Aksi halde normal bir arkadaşımızdan farkı kalmaz. Keşke hiç evlenmemeyi tercih etseler de insanların mutluluklarını çalmasalar.

bakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz :sinirli:
daha sonrasını okuyunca nasıl yani lan diyeceksiniz :KK57:
sonrasında da boşa sen bunu boşa diyeceksiniz :KK3:
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım :KK9:
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
2.eşim bulaşık yıkar,ütü yapar hiç şikayet etmeden ben istemeden yapar hemde.
3.eşim çocukla ilgilenir oyunlar oynatır vakit geçirir...
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)

OLUMSUZ
1. pasaklıdır haftada 1 banyo yapar.burnunu karıştırır parmağı ile yere atar
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
5. beraber market bile yapmayız.ya o eve gelirken alır ya da ben.
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...

beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorum :KK61: iyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
daha çok ayrıntı var da ..okumazsınız diye üşendim..
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
bizde başka bir evde kirada oturuyoruz...
hadi burdak yakın sabahlar olmasın :ukala:
1.maddedeki olumsuz,yine 1.maddedeki olumluyu götürmüş.Burnunu karıştırıp yere atan adamın önüme koyduğu yemeği yiyemem çayı içemem🤮1.maddedeki olumsuz madde de 4.maddedeki olumsuz maddeyi olumluya çevirmiş.Bu kadar pis bir adamla seks yapmak iğrenç olurdu istememesi isabet olmuş.O yüzden 6 olumlu 8 olumsuz üzerinden değerlendiriyorum evet yine de olumsuzluklar fazla😀Her şeyin farkındasınız iyi ve kötü özelliklerini karşılaştırmışsınız eksileri daha fazla.Siz daha iyisini biliyorsunuz bence size akıl vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

X