- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
-
- Konu Sahibi yosuntuttum
kesinlikle arkadaşım,ki ben aşk kadınıyım..artık dayanamıyorum,her gördüğüm çiftte gözlerim doluyor...yaşlılarda görüyorum,hayvanlar aleminde görüyorum...ve bunları kimseye anlatamıyorum...insanlar çok kötü...ya kocasını kıskanıyor,ya havasını atıyor....O yaşlarda olsa anlarım da daha 30'unda olan bir erkek böyle olmamalı ev arkadaşlığından farksız micazı böyle desem insan sevdiğine karşı hep böyle davranmaz.Çocuğunuzun ilerde evliliği böyle zannedebilir.Ben olsam ciddi ciddi konuşurdum olmadı mı bu hayata bir kez geliyorum o kadar uğraşmama rağmen bir şeyler olmuyorsa bende uğraşmam bu yalancı dünyada.Evlilik bir süreden sonra sıradanlaşabilir ama böyle olması anormal.
profil görüntülemeye sınır nasıl getiriliyor söylermisin ?Bu adamdan o zaman eş olmaz.
İyi bir ev arkadaşı olabilir ama iyi eş asla.Soğuk micazlı olsa da arada bir sıcak davranırdı.Saygı duyuyor ama sevgi konusu şüpheli.kesinlikle arkadaşım,ki ben aşk kadınıyım..artık dayanamıyorum,her gördüğüm çiftte gözlerim doluyor...yaşlılarda görüyorum,hayvanlar aleminde görüyorum..o kadar açım ki..ve bunları kimseye anlatamıyorum...insanlar çok kötü...ya kocasını kıskanıyor,ya havasını atıyor....
Ayarlardan yapılıyor.Evet sınırlı :)profil görüntülemeye sınır nasıl getiriliyor söylermisin ?
acaba benim ki sınırlı mı?
Yani mesajların,konularım görünmüyor değil mi?Ayarlardan yapılıyor.Evet sınırlı :)
Saydıklarınız muhakkak çok güzel özellikler ama cinsellik yok,romantizim yok,aşk sevgi yok...hani hep derler ya
eşim dövmesin,sövmesin,karı kıza bakmasın,alkol almasın,ev işine yardım etsin,yemek yapsın,evi süpürsün,çay demlesin...ideal erkek böyle olur derler ya ...hepsi mevcut işte
bak 2 saat sonra işten çıkıcam eve giricem kahvaltı masam hazırlanmış olurpremsesler gibi bak ideal koca işte
bakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz
daha sonrasını okuyunca nasıl yani lan diyeceksiniz
sonrasında da boşa sen bunu boşa diyeceksiniz
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
2.eşim bulaşık yıkar,ütü yapar hiç şikayet etmeden ben istemeden yapar hemde.
3.eşim çocukla ilgilenir oyunlar oynatır vakit geçirir...
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)
OLUMSUZ
1. pasaklıdır haftada 1 banyo yapar.burnunu karıştırır parmağı ile yere atar
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
5. beraber market bile yapmayız.ya o eve gelirken alır ya da ben.
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...
beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorumiyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
daha çok ayrıntı var da ..okumazsınız diye üşendim..
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
bizde başka bir evde kirada oturuyoruz...
hadi burdak yakın sabahlar olmasın
bakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz
daha sonrasını okuyunca nasıl yani lan diyeceksiniz
sonrasında da boşa sen bunu boşa diyeceksiniz
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
2.eşim bulaşık yıkar,ütü yapar hiç şikayet etmeden ben istemeden yapar hemde.
3.eşim çocukla ilgilenir oyunlar oynatır vakit geçirir...
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)
OLUMSUZ
1. pasaklıdır haftada 1 banyo yapar.burnunu karıştırır parmağı ile yere atar
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
5. beraber market bile yapmayız.ya o eve gelirken alır ya da ben.
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...
beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorumiyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
daha çok ayrıntı var da ..okumazsınız diye üşendim..
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
bizde başka bir evde kirada oturuyoruz...
hadi burdak yakın sabahlar olmasın
Ben işe yeni basladim,son 4 aydir calisiyorum çocuğu büyüyecek kimse olmadiği için 8 senedir evdeyim.iş yerinde banyo yapma imkani yok evde de ben varım.Banyo yapmadığını nerden biliyorsunuz? He soruyorum çünkü benimki de aynı şekilde haftada 1 yapardı ama Aslı öyle değilmiş. Adam ben evde yokken beni sanaldan aldatıp gusül aldığı için banyosunu da gizli yaparmış.. eşim aynı sizin eşiniz gibi olumlu yönü bol olumsuz yönü ise beni erkek yaptı. Tamiri ben düşüneceğim bilmem ne
İnsan kendini sorguluyor sürekli...aynaya bakıp erkek gözüyle düşünmeye çalışıyorum...çirkin değilim...değer görenlere bakıyorum benden üstünlüğü ne acaba diyorum...tuhaf bir duygu dimiBanyo yapmadığını nerden biliyorsunuz? He soruyorum çünkü benimki de aynı şekilde haftada 1 yapardı ama Aslı öyle değilmiş. Adam ben evde yokken beni sanaldan aldatıp gusül aldığı için banyosunu da gizli yaparmış.. eşim aynı sizin eşiniz gibi olumlu yönü bol olumsuz yönü ise beni erkek yaptı. Tamiri ben düşüneceğim bilmem ne