ideal eş dediğiniz bu mu??

kesinlikle arkadaşım,ki ben aşk kadınıyım..artık dayanamıyorum,her gördüğüm çiftte gözlerim doluyor...yaşlılarda görüyorum,hayvanlar aleminde görüyorum...ve bunları kimseye anlatamıyorum...insanlar çok kötü...ya kocasını kıskanıyor,ya havasını atıyor....

Kendimi yerinize koydum ve Valla olumsuz yönleri beni adamdan soğuttu bir huylandırdi bilee.
Yani boyle bir durumda kalbime bakardim. Sevmiyorsam artii biseyler bitmisse heyecan sevgi ask duyamıyorsam yaptiklari gozume batmaya baslamis ve hazmedemiyorsam ekonomik özgürlüğumde olduğu icin ayrilirdim heralde.. yasin genç ama icin yaşlanmış . Bir kusur bile olumluyu olumsuza çeviriyor. Ben kirada surunecem baskasi evimin sefasini çekecek oylemi..

İyi bir ev arkadaşı olabilir ama iyi eş asla.Soğuk micazlı olsa da arada bir sıcak davranırdı.Saygı duyuyor ama sevgi konusu şüpheli.

Saydıklarınız muhakkak çok güzel özellikler ama cinsellik yok,romantizim yok,aşk sevgi yok...

Banyo yapmadığını nerden biliyorsunuz? He soruyorum çünkü benimki de aynı şekilde haftada 1 yapardı ama Aslı öyle değilmiş. Adam ben evde yokken beni sanaldan aldatıp gusül aldığı için banyosunu da gizli yaparmış.. eşim aynı sizin eşiniz gibi olumlu yönü bol olumsuz yönü ise beni erkek yaptı. Tamiri ben düşüneceğim bilmem ne

2 yıldır ev arkadaşı gibi yaşadığım adamla evli kalmazdım.
Bunun için cozum bulmaya çalışıyorsa beklemeye değer ama kendi haline bıraktı, öyle zaman geçiyorsa, yapmayın.
Daha gencecik kadınsınız.

Bence eşinizin başka bir problemi var. Bu biraz kişiliğinden biraz da sizin ağır soylemlerinizden kaynaklanıyor gibi geldi bana. Dediniz ya ailesi de böyle diye o öyle bir ailede buyudu ve doğal olarak bu onun kişiliğini etkiledi ayrıca sizin ona ağır soylemleriniz de tuzu biberi oldu. Bence bir psikolog desteği alsa iyi olur.

Bence hersey hir kenara cinselliginizi düzeltmeye bakın gerekiyorsa ki gerekiyor belli yardim alin..taşlar yerine oturacaktır..cimrilik gecici birsey degildir sizi cok kisitlamiyosa kendi napiyosa yapsin takilmayin...burun karistirmaya bi ayar verin gerekirse sizde oyun atın üzerine

olumsuzlar hop olumluları yutmuş gitmiş, genceciksin arkadaşım daha, ömrünü bu adama verme. Yaşanacak çok şey var.

Hiç de ideal eş gibi durmuyor

Ama ideal arkadaş olabilir sizin için. :)

Daha önce psikolog yardımı aldınız mı ? Bence alsanız çözülebilecek sorunlar bunlar. Pasaklılık, cimrilik ve cinsel soğukluk hatta hiçlik :O

Baba olayını çözemezsiniz tabi orası ayrı. Bu Türk erkekleri evleniyor ama halen asıl önceliğin kendi ailesi olduğunun farkına varamıyor. Anne ve baba da düşünceli olmadı mı yandınız. Ellerinde oynatıyorlar işte.

Ne demek kendi evimizi kiraya verdik de parasını babası alıyor biz kirada oturuyoruz .. Çok saçma..

Siz kocanızı alın da bir psikoloğa götürün yoksa bu adamla hayat geçmez....

Ben işe yeni basladim,son 4 aydir calisiyorum çocuğu büyüyecek kimse olmadiği için 8 senedir evdeyim.iş yerinde banyo yapma imkani yok evde de ben varım.
Zaten ilişki olduğunda zamanlarda da o dönem nadir de olsa oluyordu,yatıp uyurdu.malum banyo yapınca etraf ıslak oluyor ya da onun havlusu kirli de oluyor.
Mesela sabah ev gelsim fusakabin kuru,havlular dolapta koyduğum gibi...zaten sordugumda da" 3 güne önce yaptım ya" diye bir cevap alıyordum :)

Son düzenleme:
İnsan kendini sorguluyor sürekli...aynaya bakıp erkek gözüyle düşünmeye çalışıyorum...çirkin değilim...değer görenlere bakıyorum benden üstünlüğü ne acaba diyorum...tuhaf bir duygu dimi

Ben 2016 da acile kaldırıldım panik atak gecirmişim,sebebini bilmiyordum.sonra pakiyatriye basladim.3 sene tedavi gördüğüm panik atak anksiyete tedavisi gördüğüm.şimdilik fiziksel etkileri geçti.duygusal tepkilerim kayboldu.tepkisiz dolaşıyorum :) eşim gitmedi kabul etmedi.

Ablacım valla okurken ben üzüldüm halinize de size ne kalmış... Duygusal açıdan çok zor durumda olmalısınız kaldı ki daha çok gençsiniz yazık değil mi size? Eşinize yardım alması konusunda tavsiyede de bulunmuşsunuz oysa ama gerek olmadığı yönünde karşı çıkmış tam olarak nasıl düzeleceğini düşünüyormuş peki ilişkinizin? Siz onun istemediği şeyleri yapıyor musunuz? Yapmıyorsanız ısrarla yapmayı deneyin, nasıl bir duygu olduğunu deneyimlesin. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, daha fazla yıpranmazsınız.

olumluları evli ve mutlu olan çiftler yapıyor zaten. olumsuzlara gelirsek sizi duygusal anlamda doyurmayan bir bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…