ideal eş dediğiniz bu mu??

O yaşlarda olsa anlarım da daha 30'unda olan bir erkek böyle olmamalı ev arkadaşlığından farksız micazı böyle desem insan sevdiğine karşı hep böyle davranmaz.Çocuğunuzun ilerde evliliği böyle zannedebilir.Ben olsam ciddi ciddi konuşurdum olmadı mı bu hayata bir kez geliyorum o kadar uğraşmama rağmen bir şeyler olmuyorsa bende uğraşmam bu yalancı dünyada.Evlilik bir süreden sonra sıradanlaşabilir ama böyle olması anormal. :KK43:
kesinlikle arkadaşım,ki ben aşk kadınıyım..artık dayanamıyorum,her gördüğüm çiftte gözlerim doluyor...yaşlılarda görüyorum,hayvanlar aleminde görüyorum...ve bunları kimseye anlatamıyorum...insanlar çok kötü...ya kocasını kıskanıyor,ya havasını atıyor....

Kendimi yerinize koydum ve Valla olumsuz yönleri beni adamdan soğuttu bir huylandırdi bilee.
Yani boyle bir durumda kalbime bakardim. Sevmiyorsam artii biseyler bitmisse heyecan sevgi ask duyamıyorsam yaptiklari gozume batmaya baslamis ve hazmedemiyorsam ekonomik özgürlüğumde olduğu icin ayrilirdim heralde.. yasin genç ama icin yaşlanmış . Bir kusur bile olumluyu olumsuza çeviriyor. Ben kirada surunecem baskasi evimin sefasini çekecek oylemi..

kesinlikle arkadaşım,ki ben aşk kadınıyım..artık dayanamıyorum,her gördüğüm çiftte gözlerim doluyor...yaşlılarda görüyorum,hayvanlar aleminde görüyorum..o kadar açım ki..ve bunları kimseye anlatamıyorum...insanlar çok kötü...ya kocasını kıskanıyor,ya havasını atıyor....
İyi bir ev arkadaşı olabilir ama iyi eş asla.Soğuk micazlı olsa da arada bir sıcak davranırdı.Saygı duyuyor ama sevgi konusu şüpheli.:KK17:

hani hep derler ya
eşim dövmesin,sövmesin,karı kıza bakmasın,alkol almasın,ev işine yardım etsin,yemek yapsın,evi süpürsün,çay demlesin...ideal erkek böyle olur derler ya ...hepsi mevcut işte :rolleyes:
bak 2 saat sonra işten çıkıcam eve giricem kahvaltı masam hazırlanmış olur :KK6: premsesler gibi bak ideal koca işte :KK61:
Saydıklarınız muhakkak çok güzel özellikler ama cinsellik yok,romantizim yok,aşk sevgi yok...

bakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz :sinirli:
daha sonrasını okuyunca nasıl yani lan diyeceksiniz :KK57:
sonrasında da boşa sen bunu boşa diyeceksiniz :KK3:
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım :KK9:
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
2.eşim bulaşık yıkar,ütü yapar hiç şikayet etmeden ben istemeden yapar hemde.
3.eşim çocukla ilgilenir oyunlar oynatır vakit geçirir...
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)

OLUMSUZ
1. pasaklıdır haftada 1 banyo yapar.burnunu karıştırır parmağı ile yere atar
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
5. beraber market bile yapmayız.ya o eve gelirken alır ya da ben.
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...

beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorum :KK61: iyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
daha çok ayrıntı var da ..okumazsınız diye üşendim..
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
bizde başka bir evde kirada oturuyoruz...
hadi burdak yakın sabahlar olmasın :ukala:

Banyo yapmadığını nerden biliyorsunuz? He soruyorum çünkü benimki de aynı şekilde haftada 1 yapardı ama Aslı öyle değilmiş. Adam ben evde yokken beni sanaldan aldatıp gusül aldığı için banyosunu da gizli yaparmış.. eşim aynı sizin eşiniz gibi olumlu yönü bol olumsuz yönü ise beni erkek yaptı. Tamiri ben düşüneceğim bilmem ne :KK43:

2 yıldır ev arkadaşı gibi yaşadığım adamla evli kalmazdım.
Bunun için cozum bulmaya çalışıyorsa beklemeye değer ama kendi haline bıraktı, öyle zaman geçiyorsa, yapmayın.
Daha gencecik kadınsınız.

Bence eşinizin başka bir problemi var. Bu biraz kişiliğinden biraz da sizin ağır soylemlerinizden kaynaklanıyor gibi geldi bana. Dediniz ya ailesi de böyle diye o öyle bir ailede buyudu ve doğal olarak bu onun kişiliğini etkiledi ayrıca sizin ona ağır soylemleriniz de tuzu biberi oldu. Bence bir psikolog desteği alsa iyi olur.

Bence hersey hir kenara cinselliginizi düzeltmeye bakın gerekiyorsa ki gerekiyor belli yardim alin..taşlar yerine oturacaktır..cimrilik gecici birsey degildir sizi cok kisitlamiyosa kendi napiyosa yapsin takilmayin...burun karistirmaya bi ayar verin gerekirse sizde oyun atın üzerine :KK76:

olumsuzlar hop olumluları yutmuş gitmiş, genceciksin arkadaşım daha, ömrünü bu adama verme. Yaşanacak çok şey var.

bakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz :sinirli:
daha sonrasını okuyunca nasıl yani lan diyeceksiniz :KK57:
sonrasında da boşa sen bunu boşa diyeceksiniz :KK3:
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım :KK9:
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
2.eşim bulaşık yıkar,ütü yapar hiç şikayet etmeden ben istemeden yapar hemde.
3.eşim çocukla ilgilenir oyunlar oynatır vakit geçirir...
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)

OLUMSUZ
1. pasaklıdır haftada 1 banyo yapar.burnunu karıştırır parmağı ile yere atar
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
5. beraber market bile yapmayız.ya o eve gelirken alır ya da ben.
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...

beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorum :KK61: iyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
daha çok ayrıntı var da ..okumazsınız diye üşendim..
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
bizde başka bir evde kirada oturuyoruz...
hadi burdak yakın sabahlar olmasın :ukala:

Hiç de ideal eş gibi durmuyor :KK70:

Ama ideal arkadaş olabilir sizin için. :)

Daha önce psikolog yardımı aldınız mı ? Bence alsanız çözülebilecek sorunlar bunlar. Pasaklılık, cimrilik ve cinsel soğukluk hatta hiçlik :O

Baba olayını çözemezsiniz tabi orası ayrı. Bu Türk erkekleri evleniyor ama halen asıl önceliğin kendi ailesi olduğunun farkına varamıyor. Anne ve baba da düşünceli olmadı mı yandınız. Ellerinde oynatıyorlar işte.

Ne demek kendi evimizi kiraya verdik de parasını babası alıyor biz kirada oturuyoruz .. Çok saçma..

Siz kocanızı alın da bir psikoloğa götürün yoksa bu adamla hayat geçmez....

Banyo yapmadığını nerden biliyorsunuz? He soruyorum çünkü benimki de aynı şekilde haftada 1 yapardı ama Aslı öyle değilmiş. Adam ben evde yokken beni sanaldan aldatıp gusül aldığı için banyosunu da gizli yaparmış.. eşim aynı sizin eşiniz gibi olumlu yönü bol olumsuz yönü ise beni erkek yaptı. Tamiri ben düşüneceğim bilmem ne :KK43:
Ben işe yeni basladim,son 4 aydir calisiyorum çocuğu büyüyecek kimse olmadiği için 8 senedir evdeyim.iş yerinde banyo yapma imkani yok evde de ben varım.
Zaten ilişki olduğunda zamanlarda da o dönem nadir de olsa oluyordu,yatıp uyurdu.malum banyo yapınca etraf ıslak oluyor ya da onun havlusu kirli de oluyor.
Mesela sabah ev gelsim fusakabin kuru,havlular dolapta koyduğum gibi...zaten sordugumda da" 3 güne önce yaptım ya" diye bir cevap alıyordum :)

Son düzenleme:
İnsan kendini sorguluyor sürekli...aynaya bakıp erkek gözüyle düşünmeye çalışıyorum...çirkin değilim...değer görenlere bakıyorum benden üstünlüğü ne acaba diyorum...tuhaf bir duygu dimi

Ben 2016 da acile kaldırıldım panik atak gecirmişim,sebebini bilmiyordum.sonra pakiyatriye basladim.3 sene tedavi gördüğüm panik atak anksiyete tedavisi gördüğüm.şimdilik fiziksel etkileri geçti.duygusal tepkilerim kayboldu.tepkisiz dolaşıyorum :) eşim gitmedi kabul etmedi.

Ablacım valla okurken ben üzüldüm halinize de size ne kalmış... Duygusal açıdan çok zor durumda olmalısınız kaldı ki daha çok gençsiniz yazık değil mi size? :KK64:Eşinize yardım alması konusunda tavsiyede de bulunmuşsunuz oysa ama gerek olmadığı yönünde karşı çıkmış tam olarak nasıl düzeleceğini düşünüyormuş peki ilişkinizin? Siz onun istemediği şeyleri yapıyor musunuz? Yapmıyorsanız ısrarla yapmayı deneyin, nasıl bir duygu olduğunu deneyimlesin. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, daha fazla yıpranmazsınız.

olumluları evli ve mutlu olan çiftler yapıyor zaten. olumsuzlara gelirsek sizi duygusal anlamda doyurmayan bir bey :KK43:

X