- 26 Ekim 2022
- 943
- 1.551
-
- Konu Sahibi Butterfly9
Kısa saçı ben daha çok erkek saçı olarak yorumlarım, uzun olsaydı kadın saçı diyebilirsiniz. Neden kısa saç erkek saçı olamaz diyorsunuz orayı anlamadım? Bir de benim ramazanda boyamadan önceki saçım gibi diyorsunuz. O zaman sizin saçınız olamaz mı? Yani saç bu, bir yerlere yapışıyor, uçuyor vs aylar sonra da çıkabiliyor bir yerlerden.Aşırı kısa dediğim erkek saçı olmadığı aşikar yani eşimin veya başka erkeğin olamaZ
İlk defa böyle birşey yaptı kız lafını ilk kez aldı ağzına, normalde ben değince vs uyanır noluyo va der korlar sadece sonra kendine gelirBunu ilk defa mi yapiyor uykudan sonra boyle sacmalar mi yani degisik geldi
Sen yokke eve kimse gelmedi demişti ben arkadaşın geldi mi diye sorunca ondan dolayiKısa saçı ben daha çok erkek saçı olarak yorumlarım, uzun olsaydı kadın saçı diyebilirsiniz. Neden kısa saç erkek saçı olamaz diyorsunuz orayı anlamadım? Bir de benim ramazanda boyamadan önceki saçım gibi diyorsunuz. O zaman sizin saçınız olamaz mı? Yani saç bu, bir yerlere yapışıyor, uçuyor vs aylar sonra da çıkabiliyor bir yerlerden.
Bence bir halt yemiş, kız ne alaka? Benim eşim çok yorgunsa sayıklar ve "Ahmet şunu şunu yaptın mı? (İşle alakalı şöförü) " buna benzer şeyler söyler. Bir kere "Seda hanım tamam oraya bırakın" dedi. Seda'da büroda. Yani adam uyurkende işle alakalı sayıklıyor. Ama durup dururken bir de uyanıp bana kız sorsa şüphelenirdim.Az önce ben çalışma odasındayım uykudan uyanmış gelmiş diyor ki öbür kız nerede, ne kızı dedim durdu teyzenin ablanın vs dedi hiçbir şey anlamadım bende yüzünü yıka dedim gitti uyumaya yine. Bu neydi şimdi
Eve kamera koyun ve yine evden bir yere gidin bakalım ne olacak ...Benim saçımın ramazanda boyamadan önceki hali gibi o boyda siyah renk sadece 2 gün kaldı sonra sarıya boyadım, ve evi defalarca temizledim yani tamda şehir dışından geldiğim zaman görmem tuhaf geldi ve bundan başka birşey düşünemiyorum, 2 kez gördüm sorun etmedim ama bugün de görünce artık bittim. Eşim fark etmiş gibi tuhaflik olduğunu ne oldu sana diye soruyor akşamdan beri
Şimdi sordum diyor ki rüyamda gördüm senin yanından bir kız vardı evde, o yüzden sormuştumBence bir halt yemiş, kız ne alaka? Benim eşim çok yorgunsa sayıklar ve "Ahmet şunu şunu yaptın mı? (İşle alakalı şöförü) " buna benzer şeyler söyler. Bir kere "Seda hanım tamam oraya bırakın" dedi. Seda'da büroda. Yani adam uyurkende işle alakalı sayıklıyor. Ama durup dururken bir de uyanıp bana kız sorsa şüphelenirdim.
Çevir kazı yanmasın. Öyle olsa bunu söylerdi. "Rüya gördüm ve bir an gerçek sandım" derdi. Bazen rüyada görüp, anlamsız refleks yapınca bile söylüyoruz yanımızdaki uyanıksa.Şimdi sordum diyor ki rüyamda gördüm senin yanından bir kız vardı evde, o yüzden sormuştum
erkekte bu kadar uzun saçmı olur? kadın saçı oEşinizin olma ihtimali yok mu? Bizim yatağımızda hep eşimin dediğiniz gibi saçları oluyor yeni değiştirince bile ertesi sabaha oluyor ondan biliyorum. Eşinizin saç tipine uyumlu mu
Başta fotoğraf yoktu, sonradan ekledi. aşırı kısa deyince küçük küçük erkek saçı sandımerkekte bu kadar uzun saçmı olur? kadın saçı o
evet sorry bütün yorumları okudum şüphelenmekten çok haklı ve bence aldatılıyor.Başta fotoğraf yoktu, sonradan ekledi. aşırı kısa deyince küçük küçük erkek saçı sandım
Nasıl yani tam olarakÇevir kazı yanmasın. Öyle olsa bunu söylerdi. "Rüya gördüm ve bir an gerçek sandım" derdi. Bazen rüyada görüp, anlamsız refleks yapınca bile söylüyoruz yanımızdaki uyanıksa.
Yani eşiniz kılıf uydurmuş. Örneğin siz uyanıp eşinizin yanına gidince "O erkek nerde? " deseniz. O da sorsa size, hadi uyku sersemi cevap vermediniz ama, ertesi sabah muhakkak bahsederdiniz. Eşiniz kıvırmış resmen.Nasıl yani tam olarak
Peki nasıl ortaya çıkaracağım ne diyeyim ne yapsam, acaba sorsam komşu bir kız gördüm demiş evine gelen sen evde yokken , pek kaale almadım ama sende rüyanda gelme evime diyordun gelme " vs diyordun kim o kız belli ortada birşey varsa desem...Yani eşiniz kılıf uydurmuş. Örneğin siz uyanıp eşinizin yanına gidince "O erkek nerde? " deseniz. O da sorsa size, hadi uyku sersemi cevap vermediniz ama, ertesi sabah muhakkak bahsederdiniz. Eşiniz kıvırmış resmen.
Neyse sonuç belli olunca bize de haber ver merak ettikPeki nasıl ortaya çıkaracağım ne diyeyim ne yapsam, acaba sorsam komşu bir kız gördüm demiş evine gelen sen evde yokken , pek kaale almadım ama sende rüyanda gelme evime diyordun gelme " vs diyordun kim o kız belli ortada birşey varsa desem...
Yikanmadiysa kirli sepetinden çikar bak iyice ışığın altindaNormalde değiştirmez aslında ilk kez gördüm