Keşke bu çıkışlarını ,burda millete çat çat konuşmalarınızı eşine ve annesine de yapabilseydiniz, dön bak konuna neler etmişler sana , nelere katlanmışsın, susmuşsun, seni nasıl sindirmişler ve hala da devam ediyorlar , ben seni tanımam etmem sen kendini anlattın burdaki herkes de sana ayna oldu , ne olursa olsun üslubunu korumalı insan, belki de burada biraz olsun gözünü açıp sana yaşatılanlara susmayıp tepki verebilmeyi öğrenebilirsin, bir kadın olarak hiçbir kadının senin yaşadıklarını yaşamasını istemem , ama bazen insan kendi kendine zulmeder de farkına varmaz , kimsenin hayatı dört dörtlük değildir lakin verdiğimiz tepkiler ve sınırlar o kadar önemli ki , eşinizin ve annesinin size bu denli zulmetmesinin en büyük sebebi sizin susup çekmeye devam etmenizdir, bu kişiden boşanmayıp devam edecekseniz kendinize ve bebeğinize yazık edersiniz , bu hayat sizin biz sadece sizin yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz, sizin yaşadığınız sorunları ben de yeni evliyken az çok yaşadım tek farkım kimseye eyvallahım olmadı, dimdik durdum ve esim de beni seçmek zorunda kaldı, yine beni huzursuz etseler hiçbirini kapı önüne koymaktan çekinmem, sınırlarımız bir kale gibi bizleri korur, size tavsiyem biraz olsun burada millete laf saydırıp , had bildirdiğiniz gibi eşinize de had bildirmenizdir işte o zaman sorun falan kalmaz...