Açıkçası bu şüphe ile ilgili geçmişte yaşayıp anlatmadigim şeyler de var, örneğin deprem vakti evde yoktum binada kimse yoktu neredeyse eve döndüğümde dolapta ne benim ne oglumun tek bir fotoğrafı yoktu hepsini kaldırmıştı, ikimizin isimlerinin yazdığı süs esyasi vardı onu kaldırmıştı. Sordum sebebini dediki sana sinirliydim ondan. Yani gerçekten deprem gecesi feci kavga etmiştik ama o gece ikimizde karakolluk olmuştuk darp raporu almıştım ve o gece uzaklaştırma almıştı, yani depremden günlerce sonra eve gelip de hala ilk gunki sinirle olup fotoğrafları kaldırmak adeti değildir siniri genelde ilk an olur onun. Birde razan bayramnda onun bip hesabı bende açık oraya aniden bir kalp emojisi geldi. Bende sordum dediki alışveriş yapmıştık kayıtlı kalmia, ben bunuda abartmadim şeye bağladım bir kaç gün önce ben eşimin telefonundan yanlışlıkla bir adama eşimin müşterisi Ayfer diye mesaj atmıştım, klavyeyi denerken, sonra yanlışlıkla oldu ablama yazarken size yazdım demiştim. Acaba o adamın eşi mi diye düşündüm hani eşinden şüphelenip yazdı felan diye