- 20 Mart 2023
- 261
- 363
Bütün bunlar olurken bir yandan da aileme yansıtmamaya çalışıyordum.O eş çok pişman olacak ama siz de hayatınızın en hassas en kırılgan en şefkate ihtiyaç duyduğunuz anda yok sayılmayı aşamayacaksınız. O adamdan bi cacık olmaz. Ha şunu da söyleyim onu terk ettiğinizde kapınızda yatacak ama bence bomboş biri. Eş olmak aile olmak birbirine en ihtiyaç duyduğun anda onu yerlere atıp üstünde tepinmek değildir. Anasıyla baş başa bırakın bence. Ben çok üzüldüm durumunuza. Aileniz ne zorluklarla hayallerle büyütmüştür sizi. Bu yaşadıklarınızı bilseler sizi bi dk tutarlar mı o evde. Hiçbir anne baba evladına bu yaşatılanları affetmez. Etmemeli zaten
Az önce annemle de paylaştım. Aynı şekilde seni ne günlerle okuttum gibi bir cümlesi oldu. İçim burkuldu. Annem için elimden geleni yaptım, yapıyorum, yapacağım. Var olduğu için ne kadar şükretsem az. Mutsuzluğumu o da bir şekilde hissediyor. Bir tane kızı var sadece, ve ben de emanet edildiği insanların arasında delirmek üzereydim az kalsın. Hme psikolojik hem fiziksel şiddet gördüm ve bana güya annelik yapmaya gelen kadın o gün eşimin tavrını gördükten sonra sürekli beni kötüleme odaklı çalışmaya başladı. Bunu hissederek yaşayamıyorum artık.