Hep ağır yemekler mi yapıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bu nasıl saçmalık?
eşinde delirmiş sende.

Bu kadar fedakâr olmayın evime gelen ne varsa onu yer onlar büyük sonuçta yedi kat yabancı değil. Fedakar insanların hiç kıymeti bilinmez herkes ederi kadar iyi davranın

Annesi yine yemek getirir bir şey yapar. Bu kadar düşüncesizlik o-la-naz.

Bu kadar verimkar olmayin,boyle yapan hic bir kadina eşi saygi gostermez,sınır cizin alaninizi koruyun

Yok artik ailesini agirlamak icin tek tasini alip bozduran adamada yani....
nasil bir sey bu ya siz cildirdiniz mi?
Siz hic yemege gitmez misiniz kayinvalidenizlere?
Cook cook cook abartmissiniz gercekten pess

Valla hata sizde. Hadi bir gelirler iki gelirler boyle cilingir sofrasi hazirlarsiniz da, su yolu gibi habire gelen insanlara da her defasinda etler sarmalar borekler gidip bu yuzden tek tasini satmak vs daha neler artik?? Misafir umdugunu degil buldugunu yer diye bir soz var. Bunlarin ki artik yuzsuzluge girmis.

Eşimin hatrı var. Bide evime 10 yaşında ki çocukta gelse özen gösteriyorum.mşsafire özenirim.beni çok severler kv hiç kırılmadım geceden diye söyler hep. Ama bu kez reddetti diye eşim annem alındı biraz diyince, yapınca iyi idi reddetincemi alınıupr diye soğumadım değil

Eşim saçmaladı evet. Benim sonradan haberim oldu gelin müsaitiz demiş. Sonradan iptal edemedik. Evde de bişey yoktu. Ben salatasız tatlısız oturuyorum sofraya ama misafire yapamam. Öyle verdim git bozdur diye.
E tamam aynı şeye yine devam ediyorsunuz. Mantıklı değil ki.

E tamam aynı şeye yine devam ediyorsunuz. Mantıklı değil ki.
Bu hafta sonu için aramışlar eşimde gece temizlik yapıyor demiş. Akşamda annem alındı biraz dedi. Yani artık yapmıyorum. Ama haftaya seslerim maaş alınca. Çok abartmak istemiyorum açıkcası. Bu aralar sıkışığız

Ben vazgectım sorun sizde eş ailesi de durumu kullanıyor eş de kullanıyor
Benım eşim bana sormadan milleti eve kabul edemez
İsterse anası babası olsun banane
Ben de aynı şekilde ona sormayalıyım
Siz en iyisi aş evi açın aynı şeye geliyor

eşiniz ailenizin etrafında pervaneymiş ben onu da istemezdim saygılı olsun yeter ne diye pervane oluyor ki
Benım mantığım almıyor

Siz neden çat kapı gidiyorsunuz, orasi da bir ev değil mi ?

İnsanlar belki kendine göre düzen kuruyorlardir.

Nefret ediyorum habersiz gitme huylarindan bazı insanların.
.....

Her neyse kayınpeder habersiz gidince makarna yiyebiliyorda haberli gidince mi birden yemek seçiyor .

Eşinize neden danışıyorsunuz. Tamam çağır gelsinler ben hallederim diye söyleyip neyse yemeğiniz onu yapacaksınız.

Ben buradan sinir oldum.

"Hayır olmaz babam parça et yemeli " ne saçma bir cumle

Ee siz gttiğinizde patates, makarna yapıyorlarmış. Demek ki kayınpederiniz yiyor gayet. Çorba ile kalkmaz merak etmeyin.

Bence siz zorlaştırıyorsunuz hayatı. Eşinize cevap da veremiyorsunuz. Sonra da başkalarını suçluyorsunuz.

Valla benim boğazım için tektaşını bozdursan hem de ben sana hiç bir şey yapmadigim halde sevmek değil taparım.

Böyle sevgi hoşunuza mi gidiyor?
Herkese ederi kadar hadi yallah diye yaşıyorum ben sevmeyen uzak yatsin.

Valla yok zamanda misafir ağırlamak nasıl zor biliyorum. Eşinizin ailesine sinir oldum. Anlayış göstermeleri lazım. Öyle insanlara fazla hizmet ediyorsun bence. Eşinle konuş o kadar masraf yapıp sofra kuracagina Başka bir yeri kapatırsın. Alışmışlar bir şekilde bozman lazım bu durumu

Sizin durum biraz farklı qaliba. Biz öyle sofraları doğum günlerinde bide bayramlarda kurarız. Ara misafikrilerde Allah ne verdiyse işte, evde olanlardan yaparız. Her iki taraf içinde anne baba aileden saýıllır, abartıya gerek yok bence.

misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş fazla alıştırmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…