Eşimin Arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Motive edici tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ben kendi özelliklerimin farkındayım aslında. Sarı alt tonlu beyaz tenliyim, kar beyazı değilim ama kapalı ve loş ortamlarda ten rengim sarı görünür, dışarı çıktığımda yani gün ışığında ise peynir gibi. Buğday tene yakın bir ten rengim var ama buğday tenli değilim sadece kapalı ortamlarda buğday tenli gibi görünüyorum cildim ışık yansımalarından etkilenen bir tonda. Bana bu yüzden kızıl kahve arası saç tonu yakışmıyor soluk cilt rengim olduğu için daha da soluk görünüyormuşum gibi geliyor şu an kullandığım renk de tam olarak o renk saçımda kına var. Sarışınken kendimi daha iyi hissediyordum.

Yüzümün görünen yerlerinde kusurlar var yüzüme küçükken ayna düştüğü için burnumun tam üstüne ayna sıyrığının izi var, iki kaşımın ortasında yuvarlak yara izi lekesi var, alnımın tam ortasında da yuvarlak yara izi lekesi var. Bunları ve aşırı geniş olan alnını kapatmak için kakül kullanıyorum yüzümü açınca kendimi kötü hissediyorum. Cildim olabildiğince ince burun kanatlarımdan bakınca içerideki kıkırdak yapısını görürsünüz o kadar ince. Küçüklüğümden beri sivilce problemi yaşıyorum roaccutane bile kullandım ama tekrar çıkmaya başladı. Göz altlarım mor değil artık bildiğiniz mürdüm renginde ama bu durum sadece ekran karşısında olduğum için gerçekleşmedi ergenlikten sonra oluşmaya başladı, genetik yani nasıl geçiririm bilmiyorum.
Kaş yapım göz yapım burun yapım ve ağız yapımda bir problem yok -burnum dümdüz genelde nispeten küçük olduğunu söylüyorlar- fakat cildim inanılmaz problemli nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum.
Öncelikli olarak ihtiyacım olan şey cilt bariyerimi kalınlaştıran serum ya krem, sonrasında göz altı morluklarım ve yüzümdeki geçmeyen izler ile ilgili aksiyon almam gerekiyor. Bir ara nişandan önce zaten eriyor diye düşünüp denemek için dudaklarıma dolgu yaptırmıştım kalıcı bir operasyon hiç dusunmedim ama İslami açıdan yaklaşırsak onu da yaptirmamam lazımdı her neyse yaptırdığımda aslında iyi hissetmiştim yüzüm kemikli olduğu için dolgun dudak yakışmıstı. İlk başta herkes garipsemişti ama sonradan yüz hatlarıma çok uyduğunu söylediler. Normalde dudaklarım inceydi kemikli maskülen bir yüzüm var ince dudak ekstra maskülenlik katıyordu.
Evlendikten sonra birden bire 15 kilo kadar kilo aldım bundan da çok mutsuzum acilen aldığım kiloları vermem lazım.
Toparlarsak bana önerebileceğiniz herhangi bir şey var mı? 😂 özellikle de krem ve serum olarak
Cilt alt tonumuza göre kıyafet renkleri, makyaj ve saç renkleri var biliyorsunuzdur onları yaparsınız. İsterseniz cildiniz için bir dermatologla görüşün ben de su çiçeği izimi takıyorum ve sizin gibi ben de bir cilt bakım rutini arayışındayım. Krem-serum maalesef herhangi bir rutinim yok olursa yazarım. Benim cildim karma t bölgesi yağlı bir cilt ona göre bir rutin deneyeceğim

Evet mesela benim bacağımda çıkan tümör nedeniyle bacağım kesildi protez takıldı. Allah korusun tümör devamlı tekrarlarsa benim de ampute olma ihtimalim var. Ama yine de enerjimi korumaya çalışacağım kendimi iyi hissettiğim hale koyacağım. Aylardır özbakım bile yapamıyorum. Bana göre bir insanın içinde kendini iyi hissettiği kıyafetler, iyi göründüğünü düşündüğü saç stilleri vesaire vardır. Aynaya bakınca kendimizi güzel buluyorsak tamamdır. Bende de arada burnum şöyle olsun, dudaklarım daha dolgun olsun hevesi var ama hem bütçem yok hem de bunların hepsi bir ameliyat. Ameliyattan korkmam ama hastalığım nedeniyle birçok ameliyat geçirdim artık biraz ameliyat işine ara vermek istiyorum.

Mesela bu klipte güzellik algısı çok güzel anlatılıyor. Adam kadını doğal haliyle seviyor ancak kadın değiştikçe adam da onu tek tip gördükçe uzaklaşıyor. Benim de mesela dış görünüşümde beğenmediğim birçok şey var ama sevgilime sormuştum gözlerimi beğendiğini söylemişti. Beğeniyorlar ki hayatımızdalar öyle düşün 😊 Bizim kendimizde güzel olduğunu farketmediğimiz yanlarımızı bile seviyorlar. Hepimiz özeliz

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın hayatta en değerli şey başından beri dediğim gibi sağlık ve zaman gerisi bir şekilde halloluyor. Para kazanılıyor, güzellik bir iki bakım veya operasyonla hallediliyor -tasvip ettiğim bir şey değil ama cinsiyet değiştiren insanlar bile gayet güzel olabiliyorlar tıp o kadar ilerledi- hayat insanların sözlerine takılıp kalmak için çok kısa gerçekten. Yıllardır çalıştığım yerde mutlu hissedebilmek ve çalıştığım yere ait hissedebilmek adına sınava hazırlanıyorum ve bu süreç beni ne yazık ki yıprattı o yüzden de kendime sardım oysaki eskiden böyle değildim içsel huzurum vardı insanların hayatlarına dokunuyordum ve inanır mısınız o zaman insanlar sürekli iltifatlar yağdırıyordu hem iyi kalpli hem de güzel olduğumu söylerlerdi. Enerjim onlara da umut verirdi şimdi nasıl bu hale geldim gerçekten anlayamıyorum. Attığınız bağlantıdaki videoyu izleyeceğim muhakkak henüz izlemedim. Biliyorum ki her insan eşsizdir sanırım bu sonucu çıkarmam gerekecek videodan. Aslında eşimin de yüzümde beğendiği çok şey var benim beğenmediğim hatta hemen hemen her ortamda dalga geçtiğim otoban gibi alnımı bile çok sever saçlarımı topladığımda yüzün çıktı ortaya oh be karımı görebiliyorum sonunda der. Yüzüm dediğim gibi kemiklidir şu an 60 kiloya yakınım ona rağmen böyle annem ilaçlardan 90 kilo oldu onun da yüzü kemiklidir ırsi bizde. Eşim ben maskülen bulmama rağmen çok beğenir. Bu arada çene hattımın karşıdan ve yandan görünüşü Angelina Jolie'ninki gibi -sadece yüz kemiğim benziyor ama hahah- arkadaşlarım insanlar bunun için dolgu yaptırıyor sen beğenmiyorsun diyorlar. Ben çok maskülen hissediyorum bu şekilde her zaman daha oval ve feminen yüz hatlarim olsun istemişimdir. Sonuç olarak yüzüm feminen olmasa da bana ait olduğu için sevmeliyim, cildim kusurlu olsa da benim olduğu için kabullenmeliyim. Sanıyorum benim bir an önce sosyal farkındalıklar oluşturmak adına derneklere yeniden katılmam gerek. Şu an imkanımız olmasa da bana iyi gelen şey bu olduğu için eğer taşınırsak mutlaka geri döneceğim. Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Nereden biliyorsunuz belki Miranda Kerr'den daha güzelsinizdir? Birebir benzemenize gerek yok ki zaten. Söz konusu Türk kadını olunca globalden daha aşağıda görüyoruz kendimizi ama ben bu topraklarda ne kadınlar gördüğüm sosyal ortamı geniş biriydim.

Üstelik eşimi ciddi anlamda abartmıyorum. Kendisinden motor satın aldığımız bir ağabeyimiz var toplasanız dört defa yanına gitmişizdir eşime ikinci görüşmeden sonra güzellik diye hitap etmeye başladı hem de benim yanımda. Ben daha ne diyeyim size 😂 İyi ki boyu 176 da dikkat çekme işini oradan kurtarıyoruz yoksa eminim yolda gören herkesin bu kızla bu adam ne alaka diye düşündüğüne. İnanın abartmıyorum böyle düşündüğünüz kişiler muhakkak vardır. Ben hayata bu açıdan bakmazdım artık tam olarak bu açıdan bakıyorum

Altta bir arkadaş da estetiğin dini boyutunu araştır gibi bir şey demiş psikolojik olarak yıpranıyorsan İslam helal kılıyor bunu söylemeye çalıştı sanırım ben şu an sokağa bile adım atamayacak hale geldim dolayısyla yaptırabilirim belki ama bu sefer de anestezi korkum devreye giriyor. Bugün bayram ben insan arasına nasıl karışacağımı falan düşünüyorum. Bazen de şımarıklık ettiğimi fark ediyorum bu ülkede bir gecede binlerce insan ampute kaldı, şu memlekette dertlenecek o kadar çok şey varken oturmuş kendi içsel sıkıntımı düşünüyorum saatlerdir uyuyamadım. Eski kendimi çok özledim gerçekten

Türk kadini olunca globalden asagida gormekle alakasi yok 3 farklı milletten insanlar var ailemde zaten olay o değil.
Kendimi cirkin de gormuyorum ama ayni sekilde benim de boyum kisa zaten herşeyimle full paket Mirandadan güzel olsam VS podyumunda ben manken olarak yürürdüm. 😁😁😁

😁 Sadece kendinize bakişinizi da cok abartili buldum insan icine nasil karisacagim vs yani kendinizi bu kadar cirkin gorup bu kadar abartiyorsaniz karsiyi da abartabilirsiniz diye dusunuyorum. Insan icine cikilmayacak durumda degilsinizdir estetikten once kendi beden alginizla ilgili destek alın bence. Sonra tekrar dusunun gercekten öyle mi diye.

Türk kadini olunca globalden asagida gormekle alakasi yok 3 farklı milletten insanlar var ailemde zaten olay o değil.
Kendimi cirkin de gormuyorum ama ayni sekilde benim de boyum kisa zaten herşeyimle full paket Mirandadan güzel olsam VS podyumunda ben manken olarak yürürdüm. 😁😁😁

😁 Sadece kendinize bakişinizi da cok abartili buldum insan icine nasil karisacagim vs yani kendinizi bu kadar cirkin gorup bu kadar abartiyorsaniz karsiyi da abartabilirsiniz diye dusunuyorum. Insan icine cikilmayacak durumda degilsinizdir estetikten once kendi beden alginizla ilgili destek alın bence. Sonra tekrar dusunun gercekten öyle mi diye.
Podyumda yürümenize ne gerek var güzelseniz güzelsinizdir. Vs'den teklif alan Çağla Şıkele güzel değil deyip diğer VS mankenlerine aşırı güzeller yiaa diye gezen insanlar olduğu için diyorum belli ki güzelsiniz hatta belki yüzünüz daha güzel sürekli tanınmış insanlarla karşılaştırmak bana doğru gelmiyor zaten.

Makyajsız haliyle de gerçekten göz altları çökmüş, yüzünde izler olan biri olduğum için -toplum içinde rahatsız olabileceğim türden- çıkmıyorum zaten nişanımda nikahımda çekildiğimiz fotoğraflara baktım şimdi orada gayet iyi görünüyorum yüzümde profesyonel makyaj var çünkü. Cildimin makyajsız halinin kusuru çok bu da beni kötü, çirkin ve yorgun gösteriyor bu durumun farkında olmam beden dismorfik bozukluğu olan biri olduğum anlamına gelmiyor beden algim gayet yerinde. Karşıyı da abartmıyorum genel olarak abartma huyum yoktur zaten konuyu da olabildiğince şeffaf açtım. Siz her halinizle kendinizi beğeniyorsanız ne mutlu ama benim zaman zaman kendimi çirkin bulduğum ve bir insanın sözüyle üzülüp buna yorduğum oluyor.

Son düzenleme:
Podyumda yürümenize ne gerek var güzelseniz güzelsinizdir. Vs'den teklif alan Çağla Şıkele güzel değil deyip diğer VS mankenlerine aşırı güzeller yiaa diye gezen insanlar olduğu için diyorum belli ki güzelsiniz hatta belki yüzünüz daha güzel sürekli tanınmış insanlarla karşılaştırmak bana doğru gelmiyor zaten.

Makyajsız haliyle de gerçekten göz altları çökmüş, yüzünde izler olan biri olduğum için -toplum içinde rahatsız olabileceğim türden- çıkmıyorum zaten nişanımda nikahımda çekildiğimiz fotoğraflara baktım şimdi orada gayet iyi görünüyorum yüzümde profesyonel makyaj var çünkü. Cildimin makyajsız halinin kusuru çok bu da beni kötü, çirkin ve yorgun gösteriyor bu durumun farkında olmam beden dismorfik bozukluğu olduğum anlamına gelmiyor beden algim gayet yerinde. Karşıyı da abartmıyorum genel olarak abartma huyum yoktur zaten konuyu da olabildiğince şeffaf açtım. Siz her halinizle kendinizi beğeniyorsanız ne mutlu ama benim zaman zaman kendimi çirkin bulduğum ve bir insanın sözüyle üzülüp buna yorduğum oluyor.

O zaman eşinize yetişmek icin estetim yaptirin size baska önerilcek bisey yok.

O zaman eşinize yetişmek icin estetim yaptirin size baska önerilcek bisey yok.
Ha şöyle çıkarın işte gerçek yüzünüzü 👏🏼 Estetik yaptırmak istemediğimi başta söyledim ayrıca cildime ne estetiği yaptırabilirim mesela bu da önemli 😂 Karşınızda kendini kötü hisseden biri var, yıpranıp çirkin ve yorgun görünmeye başladığımı söylüyorum bu yüzden yanına yakıştırmadığımı da söylüyorum siz eşimin güzel yanlarını anlattım diye adamı abartıp kendimi gömüyorum sanıyorsunuz. Olay eşimin güzelliği değil ben bunu onun yanına kendimi yakıştırmadığım için anlattım olay benim kendi sorunum kendimi çirkin ve yetersiz hissediyor olmam. Üç kere falan önerebileceğiniz krem veya serum var mı cildimdeki sorunlar için diye sormuşum siz ısrarla adama takılıyorsunuz ben de buna takılıyorum işte

Ha şöyle çıkarın işte gerçek yüzünüzü 👏🏼 Estetik yaptırmak istemediğimi başta söyledim ayrıca cildime ne estetiği yaptırabilirim mesela bu da önemli 😂 Karşınızda kendini kötü hisseden biri var, yıpranıp çirkin ve yorgun görünmeye başladığımı söylüyorum bu yüzden yanına yakıştırmadığımı da söylüyorum siz eşimin güzel yanlarını anlattım diye adamı abartıp kendimi gömüyorum sanıyorsunuz. Olay eşimin güzelliği değil benim sorunum kendimi çirkin ve yetersiz hissediyor olmam. Üç kere falan önerebileceğiniz krem veya serum var mı cildimdeki sorunlar için diye sormuşum siz ısrarla adama takılıyorsunuz ben de buna takılıyorum işte

Gercek yuzumle ne alakasi var yahu o degil bu olmaz şöyleyim boyleyim begenmiyorum etmiyorum yapiyorsunuz ne diyelim aksama kadar pohpohlayalim mi siz kendinizi güzel bulun diye? Bu kadar kendinize dert edinene kadar bi klinige girip cilt analizi yaptirip neler yapilir sormuyorsaniz demek ki sadece sikayetlenmeyi seviyorsunuz.
Ben bu kadar psikolojimi bozan bir durumda oturup beklemem yani giderim bi klinige.
Ya estetik olursunuz ya da iyi bir cilt bakimina gider cozumunu ararsiniz.

Burda sizi hic gormeden cilt tipinizi neye ihtiyaciniz oldugunu bilmeden ne serumu kremi önerelim? Doktor muyuz? Önersekte ne kadar işe yarar paranizi çöpe atcaginiza gidin uzman biri görsün yara var iz var diyorsunuz basit bir nemlendirici serum tavsiyesi degil ki bu. Derdiniz kocanizin guzelligi degilse gelip burda kocanizi tarif etmeye ugrasana kadar direkt klinik tavsiyesi konusu acabilirdiniz

Gercek yuzumle ne alakasi var yahu o degil bu olmaz şöyleyim boyleyim begenmiyorum etmiyorum yapiyorsunuz ne diyelim aksama kadar pohpohlayalim mi siz kendinizi güzel bulun diye? Bu kadar kendinize dert edinene kadar bi klinige girip colt analizi yaptirip neler yapilir sormuyorsaniz demek ki sadece sikayetlenmeyi seviyorsunuz. Ben bu kadar psikolojimi bozan bir durumda oturup beklemem yani.
Ya estetik olursunuz ya da iyi bir cilt bakimina gider cozumunu ararsiniz.

Burda sizi hic gormeden colt tipinizi neye ihtiyaciniz oldugunu bilmeden ne serumu kremi önerelim? Doktor muyuz? Önersekte ne kadar işe yarar paranizi çöpe atcaginiza gidin uzman biri görsün yara var iz var diyorsunuz basit bor nemlendirici serum tavsiyesi degil ki bu
İhtiyacım olan yorum bu işte benim çözüm önerisi sunmak pohpohlanmak istemiyorum ki yüzümü görmediniz bile görmediğiniz bir insanı pohpohlamanız bana kendimi iyi hissettirmez zaten. Ben gerginim kendimi mutsuz hissediyorum anlattıklarımda özellikle de eşimin ve benim dış görünüşümü betimlememde abartı aramanıza kızdım kendimi bu konuda haklı görüyorum sizeyse şu yorumunuzu okuduktan sonra hak veriyorum aksiyon almam gerek. Bu sefer de doktor önerisi isteyeceğim çok araştırdım fakat iyi bir doktor bulamadım daha önce.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, daha önce foruma üye değildim ama üyelerin yazılarını takip ederdim bu sefer ben kendimle ilgili bir derdimi paylaşmak için ilk kez yazıyorum. Ben 5 senedir atanamayan bir öğretmenim, eşimle severek 10 senelik sevgililik sonrası evlendik, eşim beni Allah'a çok şükür çok sever, sayar ve beğenir. En bakımsız halimle bile güzel göründüğümü söyler hatta makyaj yapmamı hiç istemez. Ama ben ne yazık ki eşimin beni gördüğü gibi değilim. Eşim inanılmaz yakışıklı bir adam saçları simsiyah, bembeyaz bir teni var, gözleri kopkuyu mavi okyanus mavisi gibi, boyu uzun değil ama fiziği orantılı ve çok yetenekli bir adam el becerisi çok gelişmiştir, aşırı güzel yemek yapar, hemen hemen her şeyi tamir edebilir, kendisi Türkiye'de çok nadir bulunan bir mesleğe sahip -bunu söylemek istemiyorum çünkü kendi kimliğim açığa çıkar arkadaşlarım okursa direkt anlarlar- bense onun tam tersiyim yeteneksiz biriyim hayattaki tek yeteneğim iyi yemek yapıyor olmam, atanamadığımı zaten belirtmiştim, kendimi de güzel bulan biri değilimdir hiçbir zaman öyle bulmadım. Buraya kadar bir profil çizmek için anlattım şimdi derdime geliyorum. Bugün evimize eşimin bir arkadaşı geldi ben o sırada ders çalışıyordum eşim de yemek yapıyordu bundan öncesinde aynı arkadaşını iftar yemeğine davet ettiğimizde yemekleri ben yapmıştım ama bu sefer eşim sen dersini çalış ben yaparım dediği için yapmadım. Ben bu arkadaşını ilk kez görmedim kişilik olarak içinde ne varsa düşündüğünü direkt söyleyen bir insan kötü biri değil ama bugün inanılmaz canımı sıktı. Odadan dışarı çıktım hoş geldin demek için "hoş geldin X, nasılsın?" dedim "ben iyiyim de sen kötü gibisin" dedi. Nasıl yani dedim ölü gibisin dedi. Zaten kendini beğenmeyen çirkin bulan biriyim bir de eşimin arkadaşı böyle söyledi diye şimdi hepten çirkin hissediyorum eşim ben tekrar içeri geçtiğimde kendisiyle konuşmuş evin içinde tekrar karşılaştığımızda "yüzüne renk gelmiş ya mutfağın ışığı sarı ya ondan öyle gördüm herhalde" dedi ama ben eşimin kendisini ikaz ettiğini anladım. Ben yıllardır ders çalıştığım için -bir de hiç kolay bir hayatım olmadı çocukluğumdan beri hep dertle kederle büyüdüm azımsanamayacak kadar büyük dertlerdi bunlar- çöktüm ve bu yüzden eşime kemdimi yakıştırmıyorum biliyorum arkadaşları da beni ona yakıştırmıyorlar. Estetik yaptırmaktan çok korkuyorum hem anestezi korkum var hem de dinen doğru olmadığını düşünüyorum biraz İslami hassasiyetleri olan biriyim. Ben ne yapabilirim hakikten çok bunaldım böyle hissetmekten sizce eşimle bu durumu konuşmalı mıyım ?

Siz bu durumu eşinizle konuşabilirsiniz ama öncesinde terapi alın isterseniz.
Güzellik göreceli bir şey kendini güzel hisseden dışarı mutlu enerji veren kadın güzeldir.
Eşiniz sizde sizin bile göremediğiniz bir güzelliği görüyor demek ki. Kendinizin farkında değilsiniz.
Eşiniz sizinle kariyeriniz, paranız veya başka şeyler için birlikte değil. Gerçekten sizin güzelliğinizi görmüş. Mutluluğunuzu böyle şeylerle bozmayın ❤️

Ha şöyle çıkarın işte gerçek yüzünüzü 👏🏼 Estetik yaptırmak istemediğimi başta söyledim ayrıca cildime ne estetiği yaptırabilirim mesela bu da önemli 😂 Karşınızda kendini kötü hisseden biri var, yıpranıp çirkin ve yorgun görünmeye başladığımı söylüyorum bu yüzden yanına yakıştırmadığımı da söylüyorum siz eşimin güzel yanlarını anlattım diye adamı abartıp kendimi gömüyorum sanıyorsunuz. Olay eşimin güzelliği değil ben bunu onun yanına kendimi yakıştırmadığım için anlattım olay benim kendi sorunum kendimi çirkin ve yetersiz hissediyor olmam. Üç kere falan önerebileceğiniz krem veya serum var mı cildimdeki sorunlar için diye sormuşum siz ısrarla adama takılıyorsunuz ben de buna takılıyorum işte

Normal insanlar kendi için güzel olmak ister.
Siz eşinizle kıyasa girmişsiniz güzelliğinizi bununla kıyaslıyorsunuz. Sizin bu yüzden terapi almanız gerekli öncelikle.
Serumla güzel olunmaz boş işler bunlar. Kendinizi iyi hissedecekseniz retinol c vit serum güzel bir gündüz nemlendiricisi yüz temizleme jeli alın. Ama buradan tavsiye ile olmaz dermatoloji uzmanı yardımcı olur size.
Siz iyi gelecek ürünleri önersin mesela ben c vit serum kullanınca egzama oluyorum.
Onun dışında fazla kilolar için de diyetisyen şart spor opsiyonel. Seviyorsanız spora sa başlayın. Endorfin salgılatır mutlu da hissettirir.

İhtiyacım olan yorum bu işte benim çözüm önerisi sunmak pohpohlanmak istemiyorum ki yüzümü görmediniz bile görmediğiniz bir insanı pohpohlamanız bana kendimi iyi hissettirmez zaten. Ben gerginim kendimi mutsuz hissediyorum anlattıklarımda özellikle de eşimin ve benim dış görünüşümü betimlememde abartı aramanıza kızdım kendimi bu konuda haklı görüyorum sizeyse şu yorumunuzu okuduktan sonra hak veriyorum aksiyon almam gerek. Bu sefer de doktor önerisi isteyeceğim çok araştırdım fakat iyi bir doktor bulamadım daha önce.

Aradiginiz yorum boyle bir seyse 😁 konuyu acarken direkt cilt probleminizi ve istediginiz tavsiyeleri yazarsaniz doktor klinik tavsiyeleri alirsiniz.
Ama bir paragraf esinizin kaşini gözünü millete anlatip kendinizle kiyaslarsaniz esinizle ilgili yorum geldiginde ben serum tavsiyesi istiyodum kocama taktiniz dememelisiniz.
Yorum gelmesini istemediginiz konulari yazmayin siz neyden bahsederseniz ona yorum gelir. Daha verimli kullanabilirsiniz boylece forumu

Aslında bence arkadaşı kötü niyetle söylememiş. Sadece muhtemelen düşük modunuzu gördüğü için ruh halinizi betimlemek için bu şekilde bir söylemde bulunmuş, sizi çok bitkin gördü demek ki. 5 senedir sınav ile olan mücadeleniz sizi psikolojik olarak çok yıpratmış ve yormuş gibi görünüyor. Bence bu yüzden defalarca güzel değilim, hiçbir şey başaramadım moduna girdiniz. Psikolojik olarak terapi almanızı öneririm. Ve 5 yıl sizce de çok uzun bir süre değil mi? Mutlu olabileceğiniz, yararlı olabileceğiniz başka iş kollarını da deneyin bana kalırsa.
Ayrıca hiçbir işe yaramadığınızı nerden çıkardınız? Bakın geçmişte yaptıklarınıza.. Düğün için harcayacağınız parayı depremzedeler için bağışlamışsınız. Bu bile sizin ne kadar yüce gönüllü, iyi kalpli ve birilerine faydalı biri olduğunuzu gösteriyor. Eskiden derneklere gidiyormuşsunuz. Şimdi de pek ala devam edebilirsiniz. Sadece psikolojik olarak toparlayın kendinizi. Ve ne kadar kötü olursanız olun asla kendinize "yararsız, çirkin, başkalarının yanına layık olmama" gibi sıfatlar yapıştırmayın. Tam tersine "ben güzelim, seviyorum ve seviliyorum, birbirimize uygunuz, uyumluyuz" diyerek önce kendinizi ikna edin. Siz kendinizi sevmezseniz, öz güveninizi sağlamazsanız başkaları da bu duyguları vermez.
Hem bakın siz eşinizi ne kadar güzel betimlemişsiniz. Eminim buradaki kadınların çoğu eşinizi sıradan biri olarak görecektir sokakta görse, arkadaş ortamında tanısa. Onu özel ve güzel yapan sizsiniz. Tıpkı eşinizin sizi özel ve güzel bulduğu gibi.
Söylemeden de geçemeyeceğim, eşinizi çok takdir ettim. Sizin bozulduğunuzu fark edip arkadaşını uyarıp size geri bildirim yapmasını sağlaması o kadar güzel bir davranış ki. Bu adam sizi asla üzmez, sevginiz, birbirinize verdiğiniz değer daim olsun inşallah.

Aradiginiz yorum boyle bir seyse 😁 konuyu acarken direkt cilt probleminizi ve istediginiz tavsiyeleri yazarsaniz doktor klinik tavsiyeleri alirsiniz.
Ama bir paragraf esinizin kaşini gözünü millete anlatip kendinizle kiyaslarsaniz esinizle ilgili yorum geldiginde ben serum tavsiyesi istiyodum kocama taktiniz dememelisiniz.
Yorum gelmesini istemediginiz konulari yazmayin siz neyden bahsederseniz ona yorum gelir. Daha verimli kullanabilirsiniz boylece forumu
Burası sohbet forumu mu yoksa soru cevap forumu mu? İlk yazdığım paragrafta depresif bir ruh halindeydim olay olduğu an yazdım eşimi de o yüzden betimledim kendimi yanına yakıştırmadığımı ifade ettim sonra gelen mesajlar neticesinde kendimi toparlamaya karar verip neler yapabilirim diye sordum cilt.tipimden bahsettim. Siz insanların sohbet esnasında ilk söyledikleri sözü cımbızlayıp konuşma başka bir yöne kayınca yakalayamıyorsanız bu benim sorunum değil.

Aslında bence arkadaşı kötü niyetle söylememiş. Sadece muhtemelen düşük modunuzu gördüğü için ruh halinizi betimlemek için bu şekilde bir söylemde bulunmuş, sizi çok bitkin gördü demek ki. 5 senedir sınav ile olan mücadeleniz sizi psikolojik olarak çok yıpratmış ve yormuş gibi görünüyor. Bence bu yüzden defalarca güzel değilim, hiçbir şey başaramadım moduna girdiniz. Psikolojik olarak terapi almanızı öneririm. Ve 5 yıl sizce de çok uzun bir süre değil mi? Mutlu olabileceğiniz, yararlı olabileceğiniz başka iş kollarını da deneyin bana kalırsa.
Ayrıca hiçbir işe yaramadığınızı nerden çıkardınız? Bakın geçmişte yaptıklarınıza.. Düğün için harcayacağınız parayı depremzedeler için bağışlamışsınız. Bu bile sizin ne kadar yüce gönüllü, iyi kalpli ve birilerine faydalı biri olduğunuzu gösteriyor. Eskiden derneklere gidiyormuşsunuz. Şimdi de pek ala devam edebilirsiniz. Sadece psikolojik olarak toparlayın kendinizi. Ve ne kadar kötü olursanız olun asla kendinize "yararsız, çirkin, başkalarının yanına layık olmama" gibi sıfatlar yapıştırmayın. Tam tersine "ben güzelim, seviyorum ve seviliyorum, birbirimize uygunuz, uyumluyuz" diyerek önce kendinizi ikna edin. Siz kendinizi sevmezseniz, öz güveninizi sağlamazsanız başkaları da bu duyguları vermez.
Hem bakın siz eşinizi ne kadar güzel betimlemişsiniz. Eminim buradaki kadınların çoğu eşinizi sıradan biri olarak görecektir sokakta görse, arkadaş ortamında tanısa. Onu özel ve güzel yapan sizsiniz. Tıpkı eşinizin sizi özel ve güzel bulduğu gibi.
Söylemeden de geçemeyeceğim, eşinizi çok takdir ettim. Sizin bozulduğunuzu fark edip arkadaşını uyarıp size geri bildirim yapmasını sağlaması o kadar güzel bir davranış ki. Bu adam sizi asla üzmez, sevginiz, birbirinize verdiğiniz değer daim olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için arkadaşlar da sağ olsun bir şekilde kendime geldim ilk başta zaten dersten çıktığım ve sonrasında bu olayı yaşadığım için inanılmaz depresiftim şu an ne yapmam gerektiğini biliyorum. Amiiin, inşallah 🤲🏼

Acayip derecede kompleks yapmışsınız şok oldum eşinizi bu kadar takacaksanız evlenmeseydiniz hepimiz yaşlanıyoruz yıllar herkese aynı değil ciltte sıkıntı olmuş olabilir kocan bu kompleksi hissediyorsa kötü. neredeyse 10 sene olmuş 23 yaşında okul bitse hala atanmamışsınız okey öğretmenlik diye tutturulmuş 2 sene bir yerde durmazken nasıl olacak bu atanma işi? Keşke farklı bir bölüm okusaydınız ya da online freelancer içerik yazarlığı redaksiyon gibi alanlara baksaydınız. Biri yorgun gördüm dedi diye ne kadar abartmışsınız. Her şeyi kafaya takmak zor. Ben de zor bir tipe sahibim malesef örneğin kabarık kıvırcık saçlarım var 3 kafalık ama saç kıran oluyorum genetik hastalığım var vücudumda döküntü oluyor sivilce derdi yaşadım. Tüm bunları çözdüm kimse aize şu krem iyi diyemez her cilt aynı değil yaş 33 o kadar da genç bir yaş değil çok sıkıntılıysa medikal estetiğe başvurun botoks prp gençlik iğnesi çeşit çeşit imkan var. Geçen komşumu gördüm abla sana ne oldu dedim yüzü sapsarı bunu kafaya takmış doktora gitmiş demir yerlerde belki vitamin eksikliği vardır. Anlıyorum 5 senedir uğraş emek var hiç kolay değil. Ama evde durmak daha da mutsuz ediyor.

Siz bu durumu eşinizle konuşabilirsiniz ama öncesinde terapi alın isterseniz.
Güzellik göreceli bir şey kendini güzel hisseden dışarı mutlu enerji veren kadın güzeldir.
Eşiniz sizde sizin bile göremediğiniz bir güzelliği görüyor demek ki. Kendinizin farkında değilsiniz.
Eşiniz sizinle kariyeriniz, paranız veya başka şeyler için birlikte değil. Gerçekten sizin güzelliğinizi görmüş. Mutluluğunuzu böyle şeylerle bozmayın ❤️
Teşekkür ederim daha önce yetersizlik hissi sebebiyle terapiler almıştım yeniden baslayacağım mutlaka umarım hayatımda bir şeyler yoluna girer ve ben artık iyi hissederim. Teşekkür ederim 🤍

Acayip derecede kompleks yapmışsınız şok oldum eşinizi bu kadar takacaksanız evlenmeseydiniz hepimiz yaşlanıyoruz yıllar herkese aynı değil ciltte sıkıntı olmuş olabilir kocan bu kompleksi hissediyorsa kötü. neredeyse 10 sene olmuş 23 yaşında okul bitse hala atanmamışsınız okey öğretmenlik diye tutturulmuş 2 sene bir yerde durmazken nasıl olacak bu atanma işi? Keşke farklı bir bölüm okusaydınız ya da online freelancer içerik yazarlığı redaksiyon gibi alanlara baksaydınız. Biri yorgun gördüm dedi diye ne kadar abartmışsınız. Her şeyi kafaya takmak zor. Ben de zor bir tipe sahibim malesef örneğin kabarık kıvırcık saçlarım var 3 kafalık ama saç kıran oluyorum genetik hastalığım var vücudumda döküntü oluyor sivilce derdi yaşadım. Tüm bunları çözdüm kimse aize şu krem iyi diyemez her cilt aynı değil yaş 33 o kadar da genç bir yaş değil çok sıkıntılıysa medikal estetiğe başvurun botoks prp gençlik iğnesi çeşit çeşit imkan var. Geçen komşumu gördüm abla sana ne oldu dedim yüzü sapsarı bunu kafaya takmış doktora gitmiş demir yerlerde belki vitamin eksikliği vardır. Anlıyorum 5 senedir uğraş emek var hiç kolay değil. Ama evde durmak daha da mutsuz ediyor
22 yaşında okulumu bitirdim 27 yaşındayım 5 senedir atanamadım. Eşimle liseden beri tanışıyoruz sevgili olalı 10 sene oldu. Belli bir sene sonra saymayı bıraktık zaten 😂. Daha önce editörlük de yaptım bu arada redaksiyon demişsiniz ona istinaden söylüyorum. Evet yorgun görünüyorsun dediği an alınacağım bir ana denk geldi hata bende ki alındığım gibi girip buraya yazmışım oysaki az biraz ağlayıp duşa falan girseydim böyle şeyler olmayacaktı zaten. Neyse, geçmiş olsun size.

22 yaşında okulumu bitirdim 27 yaşındayım profilde 33 diye gözüküyor da 33 yaşında değilim gerçek olmayan bir profil olduğu için yaşı da kendi yaşım olarak işretlemedim. Ben 5 senedir atanamadım 10 senedir değil. Eşimle liseden beri tanışıyoruz sevgili olalı 10 sene oldu. Belli bir sene sonra saymayı bıraktık zaten 😂. Daha önce editörlük de yaptım bu arada redaksiyon demişsiniz ona istinaden söylüyorum. Evet yorgun görünüyorsun dediği an alınacağım bir ana denk geldi hata bende ki alındığım gibi girip buraya yazmışım oysaki az biraz ağlayıp duşa falan girseydim böyle şeyler olmayacaktı zaten. Neyse, geçmiş olsun size.

Bu arada konuyu silemiyoruz onu biliyorum ama hesabımın silinmesi için hangi editöre mesaj atmam gerekiyor onu bilmiyorum yardımcı olabilecek varsa hesabımın silinmesini istiyorum başka türlü bu soru buradan gitmeyecek çünkü. 🤦🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X