Motive edici tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ben kendi özelliklerimin farkındayım aslında. Sarı alt tonlu beyaz tenliyim, kar beyazı değilim ama kapalı ve loş ortamlarda ten rengim sarı görünür, dışarı çıktığımda yani gün ışığında ise peynir gibi. Buğday tene yakın bir ten rengim var ama buğday tenli değilim sadece kapalı ortamlarda buğday tenli gibi görünüyorum cildim ışık yansımalarından etkilenen bir tonda. Bana bu yüzden kızıl kahve arası saç tonu yakışmıyor soluk cilt rengim olduğu için daha da soluk görünüyormuşum gibi geliyor şu an kullandığım renk de tam olarak o renk saçımda kına var. Sarışınken kendimi daha iyi hissediyordum.
Yüzümün görünen yerlerinde kusurlar var yüzüme küçükken ayna düştüğü için burnumun tam üstüne ayna sıyrığının izi var, iki kaşımın ortasında yuvarlak yara izi lekesi var, alnımın tam ortasında da yuvarlak yara izi lekesi var. Bunları ve aşırı geniş olan alnını kapatmak için kakül kullanıyorum yüzümü açınca kendimi kötü hissediyorum. Cildim olabildiğince ince burun kanatlarımdan bakınca içerideki kıkırdak yapısını görürsünüz o kadar ince. Küçüklüğümden beri sivilce problemi yaşıyorum roaccutane bile kullandım ama tekrar çıkmaya başladı. Göz altlarım mor değil artık bildiğiniz mürdüm renginde ama bu durum sadece ekran karşısında olduğum için gerçekleşmedi ergenlikten sonra oluşmaya başladı, genetik yani nasıl geçiririm bilmiyorum.
Kaş yapım göz yapım burun yapım ve ağız yapımda bir problem yok -burnum dümdüz genelde nispeten küçük olduğunu söylüyorlar- fakat cildim inanılmaz problemli nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum.
Öncelikli olarak ihtiyacım olan şey cilt bariyerimi kalınlaştıran serum ya krem, sonrasında göz altı morluklarım ve yüzümdeki geçmeyen izler ile ilgili aksiyon almam gerekiyor. Bir ara nişandan önce zaten eriyor diye düşünüp denemek için dudaklarıma dolgu yaptırmıştım kalıcı bir operasyon hiç dusunmedim ama İslami açıdan yaklaşırsak onu da yaptirmamam lazımdı her neyse yaptırdığımda aslında iyi hissetmiştim yüzüm kemikli olduğu için dolgun dudak yakışmıstı. İlk başta herkes garipsemişti ama sonradan yüz hatlarıma çok uyduğunu söylediler. Normalde dudaklarım inceydi kemikli maskülen bir yüzüm var ince dudak ekstra maskülenlik katıyordu.
Evlendikten sonra birden bire 15 kilo kadar kilo aldım bundan da çok mutsuzum acilen aldığım kiloları vermem lazım.
Toparlarsak bana önerebileceğiniz herhangi bir şey var mı?

özellikle de krem ve serum olarak