- 8 Nisan 2017
- 57.085
- 301.502
- 698
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Evet çok mantıklı hareket ediyor bazı ailelerBenim esim kabataş erkek lisesini tuttumus istanbulun iyi liselerinden biri mesafe uzak para veremeyiz diye yollamamislar. Yakindaki bi liseye kaydini yaptirivermisler ona fikrini bile sormadan. Univesite zamani zaten hem calisip hem okumaya calismis bi arada derede bi sekilde kendini kurtarip biyere gelmiş universitesi de yine bilindik bir universite istedigi meslegi yapiyor suan ama bir insan ne kadar baltalanabilirse o kadar baltalamislar hayatini. Her sey çok baska olabilirdi daha kolay olabilirdi.
O ailenin suratina bile bakmazdim ben esimin yerinde olsam yine iyi bakiyor yüzlerine ben nefret ediyorum bu insanlardan. Asla utanmadan cekinmeden para isteyebiliyolar evlatsin bakacaksin diyebiliyorlar. Esim yuzlerine baksa da para yedirmiyor diger dogurduklari cocuklarin sirtina biniyorlar ozellikle 1 tanesinin ustunde yükleri. Bu nasil anne babalik bilmiyorum.

Sonra benim lise dönemim geldi ..düz lise birsey olmuyor sen meslek lisesine git dediler ..kendi başıma kayit olmaya gittiğimi dün gibi hatırlıyorum.
Başında veli yok mu dedi müdür yardımcısı..Bende çok çok şey oldu