• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler böyle sıkılgan mı?

2 gün üst üste eşimin akrabalarına maruz kalsam ben de sıkılırım ve dile getiririm. Hatta büyük ihtimalle ikinci gün gitmezdim bile.
10 senedir görmediğiniz insanlar için böyle bir patlamaya ne gerek vardı? Çok lazım olsalar daha sık görüşürdünüz herhalde.
Adamı çocukla tehdit etmişsiniz bir de. Tam cinnetlik.

10 senedir görmediğiniz akrabalar için eşinizle kavga etmeniz o kadar saçma ki. Eşiniz sizin akrabalarınızla sürekli vakit geçirmek istemediği için çocuk niye asosyal olsun, başka bi şeye sinirlenip bu saçma olaya patlamışsınız gibi geldi.

Merhaba herkese,

Bir şey sormak istiyorum, bayramda çok sevdiğim ama ayrı şehirlerde olduğumuzdan yüzyüze görüşemediğimiz akrabalarımız geldi şehirdışından. Kalabalık geldiler, bizim aile ve onlar derken epey kalabalıktık. Annemlerde kaldılar bu arada.
Bayramın ilk günü akşam 3 saat falan görüştük, dün de bütün gün dışarıdaydık eşim gelmedi işleri var diye. Akşam katıldı bize eşim yemek vs derken gece geç saate kadar yine birlikteydik. Nerdeyse 10 senedir görüşmedik ve ben çok özleşmişim çok mutlu oldum. Eşimi de olabildiğince götürdüm onlara da ayıp olmasın diye çünkü düğün harici görmediler birbirlerini. Ama gayet mutlu gözükürken dün gece bana bu bayram hep senin istediğin gibi geçti 2 akşam onlarla geç saate kadar kaldık dinlenemedim, ben kendimiz de oturup bişeyler yaparız diye hayal ettim(oğlum ben ve kendisini kastediyor 3 kişi) dedi. Ben de baya patladım, asosyal midir nedir anlamadım. Zaten hep 3’ümüz vakit geçiriyoruz, böyle yaparsan sürekli bu çocuğu da senin istediğin gibi kapatırım eve, başka zaman da sosyalleşsin diye uğraşmam görürsün diye söylendim. Oğlumuz da çok mutlu oldu ayrıca. Gelen akrabalarımız çok sıcakkanlı konuşkandırlar yani öyle dışarda da kalmadı, sizce fazla mı maruz bırakmışım? Normal değil mi yani bu tarz durumlar?
Benim eş aşırı sever kalabalığı ben tam aksine tamamen bireyselciyim nefret ederim kalabalıktan vs tahammulum çok düşüktür bilemedim objektif olamam bu konuda esiniz hakli 😁

Merhaba herkese,

Bir şey sormak istiyorum, bayramda çok sevdiğim ama ayrı şehirlerde olduğumuzdan yüzyüze görüşemediğimiz akrabalarımız geldi şehirdışından. Kalabalık geldiler, bizim aile ve onlar derken epey kalabalıktık. Annemlerde kaldılar bu arada.
Bayramın ilk günü akşam 3 saat falan görüştük, dün de bütün gün dışarıdaydık eşim gelmedi işleri var diye. Akşam katıldı bize eşim yemek vs derken gece geç saate kadar yine birlikteydik. Nerdeyse 10 senedir görüşmedik ve ben çok özleşmişim çok mutlu oldum. Eşimi de olabildiğince götürdüm onlara da ayıp olmasın diye çünkü düğün harici görmediler birbirlerini. Ama gayet mutlu gözükürken dün gece bana bu bayram hep senin istediğin gibi geçti 2 akşam onlarla geç saate kadar kaldık dinlenemedim, ben kendimiz de oturup bişeyler yaparız diye hayal ettim(oğlum ben ve kendisini kastediyor 3 kişi) dedi. Ben de baya patladım, asosyal midir nedir anlamadım. Zaten hep 3’ümüz vakit geçiriyoruz, böyle yaparsan sürekli bu çocuğu da senin istediğin gibi kapatırım eve, başka zaman da sosyalleşsin diye uğraşmam görürsün diye söylendim. Oğlumuz da çok mutlu oldu ayrıca. Gelen akrabalarımız çok sıcakkanlı konuşkandırlar yani öyle dışarda da kalmadı, sizce fazla mı maruz bırakmışım? Normal değil mi yani bu tarz durumlar?

Bu ne demek ya? Eşinizi çocukla tehdit etmeniz çok saçma. Eşiniz haklı bence. Ne güzel konuşmuş kötü bir şey dememiş. Sizinle baş başa bayram geçirmek istemiş doğal olarak. 2 gün üst üste akrabanızla vakit geçirmişsiniz. Ben olsam ben de sıkılırım. Kendinizi eşinizin yerine koyun. Eşinizin akrabalarıyla 2 gün vakit geçirmek ister miydiniz?
böyle yaparsan sürekli bu çocuğu da senin istediğin gibi kapatırım eve, başka zaman da sosyalleşsin diye uğraşmam

Açıkçası bunu erkeklere mal etmek çok doğru değil, eşinize neden asosyal dediğinizi de anlayamadım , adam hiç yanınıza gelmese vakit geçirmese asosyal deseniz anlarım oysa zaman geçirmiş ve size hiç kimseyle görüşmeyelim dememiş ki, biz de ailecek bi şeyler yaparız demiş. Açıkçası ben de çok fazla insanla vakit geçirmektense çekirdek ailemle olmayı daha çok seviyorum. Aşırı kalabalık hoşuma gitmiyor.

Eşini çocukla niye tehdit ediyorsun anlamadım. Çocuk asosyal olursa eşin mi üzülecek bir tek? Herkes sülaleyle takılmaktan hoşlanmıyor olabilir kaldı ki senin sülalen. Eşin için yabancılar ki gene de idare etmiş adam. Gayet de haklı bir serzenişte bulunmuş sana
Evet çünkü eşim genelde üçümüz olalım istiyor, mesela sevmediği biri varsa çocuk için bile idare edemiyor aile görüşmelerine. Ve hep ben çabalıyorum oğlumun sosyalleşmesi için. O da çabalasın, yeri geliyo ben de bulunmak istemediğim ortamlarda bulunuyorum. Onun iş arkadaşları, onların eşleri vs sevmediğim insanlarla tatile dahi gittim kaç kez. Bu arada akrabalarımızla aynı şehirde değiliz ben senelerce görmem çoğunu, öyle evimize misafir de gelmez gitmezler. E o kadar da idare etmeli diye düşünüyorum.

Açıkçası bunu erkeklere mal etmek çok doğru değil, eşinize neden asosyal dediğinizi de anlayamadım , adam hiç yanınıza gelmese vakit geçirmese asosyal deseniz anlarım oysa zaman geçirmiş ve size hiç kimseyle görüşmeyelim dememiş ki, biz de ailecek bi şeyler yaparız demiş. Açıkçası ben de çok fazla insanla vakit geçirmektense çekirdek ailemle olmayı daha çok seviyorum. Aşırı kalabalık hoşuma gitmiyor.
Evet genelde o da öyle sakinlik sever, ben de sakin yapıdayım ama kalabalık ortamlar çok severim. Biraz karakterlerimiz farklı bu konuda.

Back
X