Ya isterse eşimin ailesi bütün masrafları karşılayıp bizi evlendirmiş olsun ne olursa olsun bu konunun zaten asıl mevzu ile alakası yok.. Size demesi lazım kayınvalidenin kızım her gelmemizde çok uğraşıyorsun yapma bu kadar diye.. Bi de sürekli yemeğe mi gelmek zorundalar çalıştığını söylüyorsun insan çalıştığı zaman kendine zor yemek yapıyor bir de öyle büyük sofralar hazırlayacaksın
Benim eşimin ailesi ile aramızda araçla 5 dk bir mesafede oturuyoruz öyle çok sık da gelmezler ama gelecekleri zamanda çoğunlukla yemeğe gelmezler.. Yemeğe geldikleri de oluyor elbette ama ya gelirken balık alıyorum kızım birşey yapma der ya da ben börek yaptım birşey hazırlama der ya da der ki akşam sana yemeğe geleceğiz ama bizi biliyorsun siz ne yiyorsanız onu yeriz ne yapacaksan bu akşam yemeğe biraz fazla yap der.. Hatta ben bazen çok basit ağırlıyorum diye düşündüğümde tatlı yaparım.. Ya da özenirim güzel bir sofra kurarım.. Her zaman bunu yapma şansım yok kayınvalidem de farkında çünkü çalışıyoruz.. Çalışmasam bile yapmam sürekli çünkü onlar bizim ailemiz misafir gibi ağırlamamız gerekmiyor.. Zaten beklemezler.. Yani eşimin ailesi bana çok gelmez geldiği zamanda ne yiyorsak fazlasını yaparız yeriz.. Çoğunlukla kv arar beni akşam kocanı da al gel şu yemeği yaptım sen seversin der ya da şu yemeği yaptım kocan sever der.. Çoğunlukla onun evine çörekleniriz