Madem böyle şeylere önem veriyorsunuz neden asgari ucretli, çulsuz bir adamla evlendiniz ? Gencsiniz,eminim guzelliginiz de vardır. Keşke siz de kuzenleriniz gibi durumu iyi birini bekleseydiniz. Hem birikimi olmayan,ailesi fakir,maaşı düşük adamla evlenmekte diretip hem yirmi gram taktılar diye üzülüp milletin koluna bakmak çok yanlis. Herkes tercihlerini yaşar. Belki de düğününde altin takıların ağırlığından tansiyonu düşen zengin aile gelini de 'kocamla hiç iletişimim yok,keşke kollarım boş kalsaydı da kocamla sohbet edebilseydim" diyordur,size ozeniyordur...
Konuya gelince bu adam nasıl fakir, parça etsiz yemeğe oturmuyor ben onu anlamadım. Kendi karısı her gün et mı kavuruyor bu yoklukta???
Ben olsam tam gelmelerine yakın 'bugun boğazım çok acıyor,covid olabilir. Aman siz yaslisiniz,risk almayalım. Kendimi karantinata alacağım,iyileşince gelin' derdim. Böyle böyle sallardım maaşı alana kadar .
İlle de geleceklerse de çorba,firinda makarna, bezelye ,ayran falan yap. Nişanlı değilsin yeni evli degilsin, artık normal sofraya geçme zamanin çoktan gelmiş. Ne bekliyorlar,on sene geçse bile hala aynı 'yeni gelin ozeni' gostermeni mi? İnsanlara hak ettiklerini ver yeter, zaten yaranamiyorsun. En azından paran cebinden gitmeden yaranama.
Benim de yorumum bu:)