Eşimin Arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altta bir arkadaş da estetiğin dini boyutunu araştır gibi bir şey demiş psikolojik olarak yıpranıyorsan İslam helal kılıyor bunu söylemeye çalıştı sanırım
bence o kullanıcı herkesin özel yaratıldığını ve bu özelliğin sizden başka kimsede olmadığını, dünyada bir tane olduğunuzu ve bunun farkına varmanız gerektiğini kastetti. ben de benzeri şeyleri kastetmiştim daha önce.
açıkçası kendinizi iyi ifade eden birisiniz ama nedense bu konuda sanki hiçbir öneriyi takmadan olumsuz cevap verdiğinizi ve şikayet edip durduğunuzu, başkalarına sinirlendiğinizi gözlemledim. sakin kafayla tekrar okuyun isterseniz önerileri. takıntı oluşmuş çünkü bence göremiyorsunuz durumu dışarıdan. umarım iyi hissetmeye başlarsınız. eylemlerinizde değişikliğe gidin hayatınızda. mesela size eskiden özgüven veren şeyleri giyip dışarı çıkın. ayrıca düşüncelerinizi kendiniz değiştireceksiniz. kontrol sizde. cilt bakımı, spor, vücuda içten bakım (besinler, takviye) bunlar destekleyici unsurlar olacak sadece. sizin kafanızın içini yönetmeniz lazım.. mesleki olarak başka alanlara yönelmenizi dilerim yahut bir an önce atanmanızı. ama sürekli şehir değiştiriyorsanız meb nasıl olacak onu anlamadım.

bence o kullanıcı herkesin özel yaratıldığını ve bu özelliğin sizden başka kimsede olmadığını, dünyada bir tane olduğunuzu ve bunun farkına varmanız gerektiğini kastetti. ben de benzeri şeyleri kastetmiştim daha önce.
açıkçası kendinizi iyi ifade eden birisiniz ama nedense bu konuda sanki hiçbir öneriyi takmadan olumsuz cevap verdiğinizi ve şikayet edip durduğunuzu, başkalarına sinirlendiğinizi gözlemledim. sakin kafayla tekrar okuyun isterseniz önerileri. takıntı oluşmuş çünkü bence göremiyorsunuz durumu dışarıdan. umarım iyi hissetmeye başlarsınız. eylemlerinizde değişikliğe gidin hayatınızda. mesela size eskiden özgüven veren şeyleri giyip dışarı çıkın. ayrıca düşüncelerinizi kendiniz değiştireceksiniz. kontrol sizde. cilt bakımı, spor, vücuda içten bakım (besinler, takviye) bunlar destekleyici unsurlar olacak sadece. sizin kafanızın içini yönetmeniz lazım.. mesleki olarak başka alanlara yönelmenizi dilerim yahut bir an önce atanmanızı. ama sürekli şehir değiştiriyorsanız meb nasıl olacak onu anlamadım.
Yeni uyuyup uyandım iyi bayramlar herkese. Mantıklı bulduğum öneriler vardı zaten onlarla iletişimimde bir eksiklik olduğunu düşünmüyorum, beni uykusuzluk da oldukça etkiliyor belki o yüzden sinirlenmiş olabilirim. Değişim için adım atacağımı daha önce de belirtmiştim zaten.
MEB'deki zorunlu hizmet süremi doldurursam eğer eş durumumu kullanabiliyorum. Zorunlu hizmet yılım 3+1 sene. Büyük ihtimalle ben hizmet yılımı doldurana kadar ayrı kalacağız ki eşlerinden ve çocuklarından ayrı kalan binlerce öğretmen var zaten.

22 yaşında okulumu bitirdim 27 yaşındayım 5 senedir atanamadım. Eşimle liseden beri tanışıyoruz sevgili olalı 10 sene oldu. Belli bir sene sonra saymayı bıraktık zaten 😂. Daha önce editörlük de yaptım bu arada redaksiyon demişsiniz ona istinaden söylüyorum. Evet yorgun görünüyorsun dediği an alınacağım bir ana denk geldi hata bende ki alındığım gibi girip buraya yazmışım oysaki az biraz ağlayıp duşa falan girseydim böyle şeyler olmayacaktı zaten. Neyse, geçmiş olsun size.
Ben de 28 yaşındayım kolay hiçbir şey yok ve bölümü tercih ederken atanmama ihtimali yine vardı o zaman da kolay değildi çok zordur 1 2 puanla seneleri giden çok var ben de kocamla liseden hatta ortaokuldan beri sevgiliyim zaten bu adam sizi hep o şekilde görüyor alışkanlık var bir yerde. Belki cidden yorgunluk halsizlik çökmüştür değerleriniz düşmüştür. Yine medikal estetik araştır mutsuz olduğun yönün için. Herkesin güzelliği kendine bu adamı gözünde bu kadar büyütme bence vir bakarsın egosu tepesine çıkmış. Kendi değerini bil

Ben de 28 yaşındayım kolay hiçbir şey yok ve bölümü tercih ederken atanmama ihtimali yine vardı o zaman da kolay değildi çok zordur 1 2 puanla seneleri giden çok var ben de kocamla liseden hatta ortaokuldan beri sevgiliyim zaten bu adam sizi hep o şekilde görüyor alışkanlık var bir yerde. Belki cidden yorgunluk halsizlik çökmüştür değerleriniz düşmüştür. Yine medikal estetik araştır mutsuz olduğun yönün için. Herkesin güzelliği kendine bu adamı gözünde bu kadar büyütme bence vir bakarsın egosu tepesine çıkmış. Kendi değerini bil
Eşime sürekli kendisini övmüyorum egosu beslenmiyor ona gidip de senin gibi bir adamın benimle ne işi olabilir gibi şeyler de söylemiyorum bu benim kendi içimde verdiğim bir savaş olmaya başladı o da son yıllarda ben kimsenin dış görünüşünden etkilenecek biri bile değilim normalde eşimi de burada olduğu gibi anlattım ama benim onu öyle gördüğümü düşündüler

Bu arada 5 yıldır sanki atanacak puanları alamamışım gibi davranıldı, bırak ve başka yol çiz dediler ama ben 1 2 puanla bile değil 0.20 ile kaldım. Çevremde çoluk çocuğa karışıp 8 sene 10 sene atanmak için uğraşıp en sonunda atanan arkadaşlarım var kendi branşımdan insanlar bunlar. Ben sınava her zaman kendim hazırlandım eğer bu sene de olmazsa dershaneye gitmeyi planlıyorum hem sosyal ortam da iyi gelir diye düşünüyorum.

Tam olarak öyleyim sadece dışsal motivasyon beni hayata bağlıyor kendim için yaşamıyorum maalesef kendimi sevmek için çok uğraş verdim inanın defalarca kez online terapi aldım ama olmadı ben bir şeyler başarınca kendimi mutlu ve işe yarar hissediyorum şu anki halim benim için -bu cümlem için özür dilerim ama- bir bardak suyu bile hak etmiyor.
Mesela kurum ve kuruluşlara yapılan yardım tarzı şeylerle dış motivasyonunuzu besleyip kota doldurun geri kalan zamanlarda kendiniz için bir şeyler yapmayı mecbur kılın kendinize. Küçük küçük hedeflerle yani.

Bu arada 5 yıldır sanki atanacak puanları alamamışım gibi davranıldı, bırak ve başka yol çiz dediler ama ben 1 2 puanla bile değil 0.20 ile kaldım. Çevremde çoluk çocuğa karışıp 8 sene 10 sene atanmak için uğraşıp en sonunda atanan arkadaşlarım var kendi branşımdan insanlar bunlar. Ben sınava her zaman kendim hazırlandım eğer bu sene de olmazsa dershaneye gitmeyi planlıyorum hem sosyal ortam da iyi gelir diye düşünüyorum.
Umarım bu sene son olur ve atanırsın. Bu ruh haliyle gerçekten çalışabiliyor musun peki? en kötü 2 gün vs spora yazıl kütüphaneye git rutin değiştir. Vitaminler iç hiç iyi deme chat gptye direkt foto at tavsiye iste program yazdır b12 ve d vitamini omega 3 bunları max seviyeye çıkar

Umarım bu sene son olur ve atanırsın. Bu ruh haliyle gerçekten çalışabiliyor musun peki? en kötü 2 gün vs spora yazıl kütüphaneye git rutin değiştir. Vitaminler iç hiç iyi deme chat gptye direkt foto at tavsiye iste program yazdır b12 ve d vitamini omega 3 bunları max seviyeye çıkar
Teşekkür ederim inşallah. Çalışamıyorum maalesef zaten anksiyeteye yakalandım bu süreçte arada titreme krizlerim tutuyor vitamin kullanıyorum ama nafile. Şu an küçük bir yerde yaşıyoruz kütüphane yok ilçede benim de en sevdiğim şey kütüphanede çalışmaktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X