Eşimin Arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel arkadaşım bütün kadınlar güzeldir, çocuklarda güzeldir yemin ederim güzeldir. Herkesin ayrı yüz, beden karakteri var. Eşine yanına yakismiyorum gibi saçma şeyler söyleme. Öz güven, valla öz güven,abartmadan öz güven.. çünkü abartınca sırıtıyor. Eşinin arkadaşı kötü niyetle söylememiştir belki patavatsız biriymiş belliki. Bende kendimi güzel bulmam, makyajda sevmem ama kirpiklerimi çok beğenirim az bı maskarayla ön plana cikaririm,allık falan mis gibi renk gelir yüzüme. Kendin için yap renk gelsin.kendini iyi hissedersin. sadece güzel yemek yapmak değildir yeteneğin bence, merhametli olmak, güler yüz, tatlı dil de beceridir.

Siz sevdiğiniz için güzel görüyorsunuz.Tamam hadi dünyanın en yakısıklı insanı olsun.Sizi seçmiş ve sizinle evlenmis insan gözüne gönlüne hitap etmediği biriyle niye evlensin ? Biraz ders calısmaktan bunalmış olabilir misiniz ? Azıcık ara verseniz kendinizle ilgilenseniz size iyi gelebilir eminim ki çok güzel bir kadınsınızdır
eşim ben tekrar içeri geçtiğimde kendisiyle konuşmuş evin içinde tekrar karşılaştığımızda "yüzüne renk gelmiş ya mutfağın ışığı sarı ya ondan öyle gördüm herhalde" dedi
Ve cok da şanslısınız.Size karşı laf ettiğinde hemen konuşmuş arkadasıyla.

Yav benim eşim de beni anlatirken boyle yapar ve tipki yüzümü Miranda kerr e benzetir ona bakarsan, kendisi onu cok begenir. 😁 Andiriyor ama birebir benzemiyorum benim saclarim daha acik renk ve gözlerim mavi degil yeşil bi defa o ayri.😁 ama yine de benzetiyor daha guzel buluyor. Eşini sevdiginden gozune ekstra güzel geliyor.

Ha güzel miyim güzelim begenmeyen olmadi hic ama eşime sorsan en az sizin kadar abartiyor.😁
Adam cirkin size guzel geliyor demiyorum ama kendinizi begenmemeniz kaynakli adam gozunuzde cok sey yapiyorsunuzdur muhtemelen
Nereden biliyorsunuz belki Miranda Kerr'den daha güzelsinizdir? Birebir benzemenize gerek yok ki zaten. Söz konusu Türk kadını olunca globalden daha aşağıda görüyoruz kendimizi ama ben bu topraklarda ne kadınlar gördüğüm sosyal ortamı geniş biriydim.

Üstelik eşimi ciddi anlamda abartmıyorum. Kendisinden motor satın aldığımız bir ağabeyimiz var toplasanız dört defa yanına gitmişizdir eşime ikinci görüşmeden sonra güzellik diye hitap etmeye başladı hem de benim yanımda. Ben daha ne diyeyim size 😂 İyi ki boyu 176 da dikkat çekme işini oradan kurtarıyoruz yoksa eminim yolda gören herkesin bu kızla bu adam ne alaka diye düşündüğüne. İnanın abartmıyorum böyle düşündüğünüz kişiler muhakkak vardır. Ben hayata bu açıdan bakmazdım artık tam olarak bu açıdan bakıyorum

Altta bir arkadaş da estetiğin dini boyutunu araştır gibi bir şey demiş psikolojik olarak yıpranıyorsan İslam helal kılıyor bunu söylemeye çalıştı sanırım ben şu an sokağa bile adım atamayacak hale geldim dolayısyla yaptırabilirim belki ama bu sefer de anestezi korkum devreye giriyor. Bugün bayram ben insan arasına nasıl karışacağımı falan düşünüyorum. Bazen de şımarıklık ettiğimi fark ediyorum bu ülkede bir gecede binlerce insan ampute kaldı, şu memlekette dertlenecek o kadar çok şey varken oturmuş kendi içsel sıkıntımı düşünüyorum saatlerdir uyuyamadım. Eski kendimi çok özledim gerçekten

Şimdi sınav sistemi değişti gerçi

Önce yüksek lisansa başlamam lazım biz bir şehirde uzun süre durmuyoruz yüksek lisans için en az iki yıl aynı şehirde kalmam gerekiyor
Sunun icin de size uyar mı bilmiyorum ama öğretmen sadece meb bünyesinde istihdam edilmiyor. Adalet bakanlığı cezaevlerinde mahkumlar icin de öğretmen alımı oluyor, belediyelere de eğitmen alımı oluyor.Genis kapsamlı bakarsanız mesleğinizi yapabilirsiniz ama siz meb istiyorsanız bu saydıklarım sizi mutlu etmez.

Dünya güzeli insanların bile yorgun anlarında kötü görünümleri vardır. Abartmayın biri size kötü görünüyorsun dediğinde bu kadar büyütmeye gerek yok. Dini hassasiyetiniz varsa bunu içinizde de çözün sadece yasak ve estetik yaptıramam diye düşünmeyin biraz bunun neden yasak olduğunu araştırın belki o şekilde kafanıza yatar veya fikriniz değişir bilemedim.
Özgüvensizliğiniz sanki tamamen atanamamaktan kaynaklı gibi. 5 sene fazla bir süre. Başka bir yola girmeyi düşünmediniz mi hiç?
Elbette vardır, en başta da dediğim gibi insan etten kemiktendir herkes uzun süre duş almadığında vücudu koku yapar, herkes saçları yağlandığında kötü hisseder, herkes uzun süre uyuyamadığında göz altları morarır, her kadın doğum sırasında yaşadığı fiziksel acı sebebiyle kötü görünür fakat o an bunu düşünmez, düşündüğü tek şey yavrusunu sağ salim kucağına almaktır. Ayrıca insanın bazen kötü görünmeye bile bir ihtiyacı vardır. Duygularımızı yansıtırkenki halimizi düşünün mesela. İnanılmaz kızgınken güzel görünmek isteyen var mı aramızda? O an kızgın gibi görünmek istersiniz güzel görünmek değildir derdiniz. Ayrıca hangi insan haddinden fazla öfkelenmişken güzel görünebilir? Benim bunlardan yana bir sorunum yok zaten. Sadece kendimi yetersiz, çirkin, başarısız ve eşini hak etmeyen biri olarak görüyorum hepsi bu.

Sunun icin de size uyar mı bilmiyorum ama öğretmen sadece meb bünyesinde istihdam edilmiyor. Adalet bakanlığı cezaevlerinde mahkumlar icin de öğretmen alımı oluyor, belediyelere de eğitmen alımı oluyor.Genis kapsamlı bakarsanız mesleğinizi yapabilirsiniz ama siz meb istiyorsanız bu saydıklarım sizi mutlu etmez.
Cezaevi öğretmen kontenjanı 15-20 arasında değişiyor, belediyeler tek tük öğretmen istihdam ediyor takip ediyorum. Aralarından en fazla alan MEB ama onda bile kontenjan yetersiz kalıyor maalesef.

Güzel arkadaşım bütün kadınlar güzeldir, çocuklarda güzeldir yemin ederim güzeldir. Herkesin ayrı yüz, beden karakteri var. Eşine yanına yakismiyorum gibi saçma şeyler söyleme. Öz güven, valla öz güven,abartmadan öz güven.. çünkü abartınca sırıtıyor. Eşinin arkadaşı kötü niyetle söylememiştir belki patavatsız biriymiş belliki. Bende kendimi güzel bulmam, makyajda sevmem ama kirpiklerimi çok beğenirim az bı maskarayla ön plana cikaririm,allık falan mis gibi renk gelir yüzüme. Kendin için yap renk gelsin.kendini iyi hissedersin. sadece güzel yemek yapmak değildir yeteneğin bence, merhametli olmak, güler yüz, tatlı dil de beceridir.
Özellikle sonda söyledikleriniz beni çok mutlu etti size sarılmak istiyorum hissettiklerimi ifade edebilecek tek eylem bu çünkü. Teşekkür ederim 🤍

Eşinizi çok sevdiğiniz için sizin gözünüze mükemmel gözüküyor. Yoksa yolda eşinizden 1000 tane var. Kendinizi önemseyin, eşiniz sizi yanına yakıştırıyor ki evlenmiş. Herkesin sevdiği gözüne güzel gelir. Özgüveninizi yerine getirmek adına psikolojik destek almanızı öneririm. Eşinize bu durumu yansıtmayın. Ben senin yanına yakışmıyorum falan demeyin sakın. Herkesin her şeye yeteneği olacak diye bir şey yok. Bakın siz mükemmel yemek yapabiliyorsunuz, ben hiç beceremem, elimde lezzetli değildir mesela.
Güzel arkadaşım sistemin çalışma prensibi bu zaten. Birinin el yeteneği olacak partnerinde olmayacak ne var bunda hepimiz öyleyiz.
Ayrıca artık dost yok gördü tabii kocası karşısına hürmet ediyor kadın ders çalışsın diye adam yemek yapıyor yardımlaşma var hemen ayy soluk görünüyorsun kurban olsun onlar bize.

Benim bebeğim 10 aylık. 40 günlükken bir arkadas çift geldi bebeğim yeni kusmustu üstüme temizledim azcik leke kalmış çok yorgun görünüyorsun üstüne bak dedi çok sinirlendim ve gicik oldum. Sonra 3 aylık oldu kocasının doğum günü için çağırdılar dışarı gittik ama nasıl bitiğim eyeliner çektim yine aynı şeyleri söyleyip moralimi bozdu.
Bu arada hem hepimiz arkadaşız hem eşler iş arkadaşı görüşmek zorundayım yani, daha dün iftar için toplandık eşime dedim ki gitmeden çocuğa bak çok şık giyindim makyaj saç yaptım bu seferde dedi ki aaa kaşların nasıl olmuş öyle hiç iyi yapmamış Recep icedik olmuşsun ben şok çünkü kaşlarım yok denecek kadar az o yüzden yaptırıyorum ☺️ ah o zaman anladım ki ya bunun tavrı böyle ya kendi mutsuz ya cekemiyor ya da ağız alışkanlığı insanları yeriyor

Size söyleyende böyle biri olabilir kurban olsun onlar bize amaaanbb

Siz sevdiğiniz için güzel görüyorsunuz.Tamam hadi dünyanın en yakısıklı insanı olsun.Sizi seçmiş ve sizinle evlenmis insan gözüne gönlüne hitap etmediği biriyle niye evlensin ? Biraz ders calısmaktan bunalmış olabilir misiniz ? Azıcık ara verseniz kendinizle ilgilenseniz size iyi gelebilir eminim ki çok güzel bir kadınsınızdır

Ve cok da şanslısınız.Size karşı laf ettiğinde hemen konuşmuş arkadasıyla.
Olabilirim 😂 Kaşlarımın ortasını bile daha dün alabildim kendimi epey saldım yani bu süreçte. Eşim benim kendimi beğenmediğimi ve herhangi bir insanın sözlerini fazla ciddiye aldığımı bilir yapım bu ama onun konuşmasını istemezdim sonuçta konuşması karşıdaki kişinin görüşünü değiştirmiyor.

Güzel arkadaşım sistemin çalışma prensibi bu zaten. Birinin el yeteneği olacak partnerinde olmayacak ne var bunda hepimiz öyleyiz.
Ayrıca artık dost yok gördü tabii kocası karşısına hürmet ediyor kadın ders çalışsın diye adam yemek yapıyor yardımlaşma var hemen ayy soluk görünüyorsun kurban olsun onlar bize.

Benim bebeğim 10 aylık. 40 günlükken bir arkadas çift geldi bebeğim yeni kusmustu üstüme temizledim azcik leke kalmış çok yorgun görünüyorsun üstüne bak dedi çok sinirlendim ve gicik oldum. Sonra 3 aylık oldu kocasının doğum günü için çağırdılar dışarı gittik ama nasıl bitiğim eyeliner çektim yine aynı şeyleri söyleyip moralimi bozdu.
Bu arada hem hepimiz arkadaşız hem eşler iş arkadaşı görüşmek zorundayım yani, daha dün iftar için toplandık eşime dedim ki gitmeden çocuğa bak çok şık giyindim makyaj saç yaptım bu seferde dedi ki aaa kaşların nasıl olmuş öyle hiç iyi yapmamış Recep icedik olmuşsun ben şok çünkü kaşlarım yok denecek kadar az o yüzden yaptırıyorum ☺️ ah o zaman anladım ki ya bunun tavrı böyle ya kendi mutsuz ya cekemiyor ya da ağız alışkanlığı insanları yeriyor

Size söyleyende böyle biri olabilir kurban olsun onlar bize amaaanbb
Yaaaa 😂😂 Kadınlar arasında bazen böyle şeyler olabiliyor ama benim eşimin arkadaşı erkekti o yüzden çok daha ciddiye aldım çünkü onlar demoralize etmek için değil gerçekten öyle düşündükleri için söylüyorlar.

40 günlük bebeği olan kadına yorgun görünüyorsun denilmesi de safi kötülük benim nazarımda. Yorgun görüneceksiniz tabii ki yeni bir bağlamın, yeni bir koşuşturmanın icine girmişsiniz 40 günlük bebeği olan birinden inanılmaz bakımlı görünmesini mi bekliyorlarmış. Yukarıda da bunu dedim insanın bazen yorgun görünmeye bile ihtiyacı vardır gerçek dost yorgun görünüyorsun demez o an bebeğini kucağına alır sen üstünü değiştir ben bakarım der olması gereken budur.

Maalesef eşin özgüvensiz olduğunu anlamış zaten. Belli ki adamı gözünde çok büyütmüşsün. Anlattığın profil çok da abartılacak bir tip değil. Lütfen kendini bu kadar kötü görme. Eşin de dahil hayatta hiç kimseyi gözünde büyütüp poposunu kaldırma.
Atanamamış olabilirsin. Herkes çalışacak diye birşey yok. Bit tanıdığım doktor adam var. Karısı çalışmıyor. Çocukları da var. Adam bir çalışıyor bir çalışıyor nerdeyse 7/24! Daha çocuğu da okula alıp bırakıyor. Çocuk aylığı 30 bin olan okula gidiyor. Eşi de gezip tozuyor. Adamdan yaş olarak büyük. Fiziki olarak da adamdan iyi değil. Adamın ödü kopuyor kadından 5 dakika eve geç gidemiyor. Eve bin liralık birşey alacaksa bile kadına sormadan alamıyor. Yani kadın hiç kendini eşinden aşağıda görmemiş hatta baya üstte görüyor.
Sen de kendine bunu yapma. Umarım eşin arkadaşları içinde bunları konuşmamıştır

O zaman sizden fikir alayım bir üye Chatgbt'ye yaz demişti ama deneyip memnun kaldığınız bir göz altı morluklarını gideren krem, serum var mı? Göz altlarımda eskiden sadece morluk vardı şu an torba torba görünmeye başladı. Benim cildim çok incedir hoş gerçi göz altı bölgesi herkesin incedir ama benim gerçekten normal cildim de çok incedir o sebeple daha da kötü görünüyor. Burun kanatlarım da öyle ince olduğu için içe doğru çökmüş görünüyor estetik operasyondan sonra burun ucunda çökme olur ya bende de o görüntü var burnum estetik değil. Cilt bariyerimi kalınlaştırmak için kullanabileceğim bir ürün var mı?

Maalesef eşin özgüvensiz olduğunu anlamış zaten. Belli ki adamı gözünde çok büyütmüşsün. Anlattığın profil çok da abartılacak bir tip değil. Lütfen kendini bu kadar kötü görme. Eşin de dahil hayatta hiç kimseyi gözünde büyütüp poposunu kaldırma.
Atanamamış olabilirsin. Herkes çalışacak diye birşey yok. Bit tanıdığım doktor adam var. Karısı çalışmıyor. Çocukları da var. Adam bir çalışıyor bir çalışıyor nerdeyse 7/24! Daha çocuğu da okula alıp bırakıyor. Çocuk aylığı 30 bin olan okula gidiyor. Eşi de gezip tozuyor. Adamdan yaş olarak büyük. Fiziki olarak da adamdan iyi değil. Adamın ödü kopuyor kadından 5 dakika eve geç gidemiyor. Eve bin liralık birşey alacaksa bile kadına sormadan alamıyor. Yani kadın hiç kendini eşinden aşağıda görmemiş hatta baya üstte görüyor.
Sen de kendine bunu yapma. Umarım eşin arkadaşları içinde bunları konuşmamıştır
Eşimin arkadaşları içinde bunları konuşacak biri olduğunu düşünsem onu kendime eş yapmazdım. Ayrıca eşime arkadaşken ben açıldım biz ondan sonrasında sevgili olduk dediğim gibi bundan önceki hayatımızda ben aşırı özgüvenli biriydim bu özgüvenin sebebi güzel ya da çirkin olmam değildi üstelik. Pasif bir karakter değildim tam tersiyim yani arkadaş çevremiz benim için sen biraz fazla dominantsın derdi. Şu an o özgüveni kaybettim 5 yıldır atanamıyorum çünkü. Buna yüklediğim anlam sandığınızdan çok daha fazla.

Eşimin arkadaşları içinde bunları konuşacak biri olduğunu düşünsem onu kendime eş yapmazdım. Ayrıca eşime arkadaşken ben açıldım biz ondan sonrasında sevgili olduk dediğim gibi bundan önceki hayatımızda ben aşırı özgüvenli biriydim bu özgüvenin sebebi güzel ya da çirkin olmam değildi üstelik. Pasif bir karakter değildim tam tersiyim yani arkadaş çevremiz benim için sen biraz fazla dominantsın derdi. Şu an o özgüveni kaybettim 5 yıldır atanamıyorum çünkü. Buna yüklediğim anlam sandığınızdan çok daha fazla.
Gereksiz bir anlam olmuş. Özelde de çalışabilirsin. KPSS işten gelince 2 saat sağlıklı çalışırsan yine olur. Ben öyle yaptım. Bir arkadaşım fizyoterapist günde 12 saat pilates eğitmenliği yapıp akşam da ders çalıştı. 90 aldı atandı. Ben de 87 alıp atanmıştım. Hayatı kaçırma evde kpss diyerek. Neyse dışarıdan gördüğümü yazdım ben. Bazen tanıdığımız insanlar tam da tanıdığımız gibi olmayabilir. Yazımından eşinin bunun farkında olduğu belli oluyor maalesef.
Ben evliyken tuvalet kapısında beklerdi. Ölüp biterdi. Evliliğimin ilk 5 yılı böyleydi sonrası çöp. O nedenle özgüvenini kazanmaya bak. İyi bayramlar

Gereksiz bir anlam olmuş. Özelde de çalışabilirsin. KPSS işten gelince 2 saat sağlıklı çalışırsan yine olur. Ben öyle yaptım. Bir arkadaşım fizyoterapist günde 12 saat pilates eğitmenliği yapıp akşam da ders çalıştı. 90 aldı atandı. Ben de 87 alıp atanmıştım. Hayatı kaçırma evde kpss diyerek. Neyse dışarıdan gördüğümü yazdım ben. Bazen tanıdığımız insanlar tam da tanıdığımız gibi olmayabilir. Yazımından eşinin bunun farkında olduğu belli oluyor maalesef.
Ben evliyken tuvalet kapısında beklerdi. Ölüp biterdi. Evliliğimin ilk 5 yılı böyleydi sonrası çöp. O nedenle özgüvenini kazanmaya bak. İyi bayramlar
Bunları anlattım özelde zaten çalıştım iki ay maaş alamadığım bazen maaşımı almak için müdürün kapısını aşındırdığım dönemler oldu ben fizyoterapist değilim öğretmenim tek oturum sınava girmiyorum 28 tane dersim var bunları da anlattım. 4000 sayfa Osmanlıca sözlük ezberlemem gerekiyor yani evet dışarıdan gördüğünüzü yazıyorsunuz çünkü içinde bulunduğum halet-i ruhiyeyi ve içinde bulunduğum süreci bilmiyorsunuz. Benim kardeşim de girdi kpssye 86 aldı iki ay çalıştı da öyle aldı o puanı sonrasında yanıma gelip abla bizimki seninkinin onda biri bile değil gözünü seveyim şu kadar yıpratma kendini dedi kaç defa. Çocuk benim nelere çalıştığımı nasıl çalıştığımı biliyor hatta size niye bunu yapıyorlar da diğer alanlara bunu yapmıyorlar diye kendisi eleştiriyor

Bunları anlattım özelde zaten çalıştım iki ay maaş alamadığım bazen maaşımı almak için müdürün kapısını aşındırdığım dönemler oldu ben fizyoterapist değilim öğretmenim tek oturum sınava girmiyorum 28 tane dersim var bunları da anlattım. 4000 sayfa sözlük ezberlemem gerekiyor yani evet dışarıdan gördüğünüzü yazıyorsunuz çünkü içinde bulunduğum halet-i ruhiyeyi ve içinde bulunduğum süreci bilmiyorsunuz. Benim kardeşim de girdi kpssye 86 aldı iki ay çalıştı da öyle aldı o puanı sonrasında yanıma gelip abla bizimki seninkinin onda biri bile değil gözünü seveyim şu kadar yıpratma kendini dedi kaç defa. Çocuk benim nelere çalıştığımı nasıl çalıştığımı biliyor hatta size niye bunu yapıyorlar da diğer alanlara bunu yapmıyorlar diye kendisi eleştiriyor
Zaten o da fizyoterapist olarak atanamadı düz memur olarak atandı. Yani sizinle aynı sınava girdi. Sizde öyle yapın madem. Aynı sınava girip 90 alsanız zaten atanırsınız. Ha ben illa mesleğimi yapmak istiyorum derseniz de tabi ki saygı duyarım. Başarılar

Zaten o da fizyoterapist olarak atanamadı düz memur olarak atandı. Yani aynı sizinle aynı sınava girdi. Sizde öyle yapın madem. Aynı sınava girip 90 alsanız zaten atanırsınız. Ha ben illa mesleğimi yapmak istiyorum derseniz de tabi ki saygı duyarım. Başarılar
Ben illa mesleğimi yapmak istiyorum düz memur olmak isteseydim 5 yıl içinde olabileceğim puanları defalarca kez aldım zaten olurdum. Aynı sınava girmiyoruz sizin girdiğiniz o sınav bizim yalnızca bir sınavımız biz üç tane sınava giriyoruz ikisi daha kapsamlı olan alan sınavı. Sınav sistemimiz daha bu sene değişti ama kapsam yine daralmadı. Benim kpss gkgy'de zorlanan biri olduğumu düşünmediğinizi sanıyorum zira Anadolu öğretmen lisesi mezunuyum ben. Teşekkürler, iyi bayramlar

Konu sahibi eminim güzelsiniz. Eğer kendinizde bir fiziksel değişim yapmak istiyorsanız estetik yaptırmayı pek istemediğinizi söylüyorsunuz, saçlarınızı farklı bir boyda kestirin, boyatın. Mesela benim sevdiğim birkaç saç boyası rengi vardır saçlarım o renkte olsa direkt daha mutlu olurum kendimi daha bi canlı hissediyorum. Sizin de öyle değişim yaptırdıktan sonra iyi hissedeceğiniz bakımlar varsa onları yaptırın. Farklı kıyafetler, farklı takılar alın yani kendinizi nasıl mutlu edebilirsiniz bu konuda daha iyi bilirsiniz.

Ve ben cidden güzel olduğunuzu düşünüyorum, güzellik görecelidir benim güzel dediğim birini siz güzel bulmayabilirsiniz... İnsan her şeyden önce kendini güzel bulmalı, ve bana göre erkekler de karşısında dünya güzeli olsun yine ilgilenir tabi ama muhabbeti, enerjisi bol olan bir kadınla daha çok ilgileniyorlar. Zaten olumsuzlukların yaşandığı bir dünyadayız, insan hayatında enerjisini yükselten birilerini istiyor.

Sınavınızda başarılar dilerim, dış görünüş olarak kendinizde yakındığınız, elinizden gelen kısımları ufak ufak değiştirmeyi deneyin, bir yerden sonra kendinizi daha iyi hissedersiniz.

bu ülkede bir gecede binlerce insan ampute kaldı
Evet mesela benim bacağımda çıkan tümör nedeniyle bacağım kesildi protez takıldı. Allah korusun tümör devamlı tekrarlarsa benim de ampute olma ihtimalim var. Ama yine de enerjimi korumaya çalışacağım kendimi iyi hissettiğim hale koyacağım. Aylardır özbakım bile yapamıyorum. Bana göre bir insanın içinde kendini iyi hissettiği kıyafetler, iyi göründüğünü düşündüğü saç stilleri vesaire vardır. Aynaya bakınca kendimizi güzel buluyorsak tamamdır. Bende de arada burnum şöyle olsun, dudaklarım daha dolgun olsun hevesi var ama hem bütçem yok hem de bunların hepsi bir ameliyat. Ameliyattan korkmam ama hastalığım nedeniyle birçok ameliyat geçirdim artık biraz ameliyat işine ara vermek istiyorum.

Mesela bu klipte güzellik algısı çok güzel anlatılıyor. Adam kadını doğal haliyle seviyor ancak kadın değiştikçe adam da onu tek tip gördükçe uzaklaşıyor. Benim de mesela dış görünüşümde beğenmediğim birçok şey var ama sevgilime sormuştum gözlerimi beğendiğini söylemişti. Beğeniyorlar ki hayatımızdalar öyle düşün 😊 Bizim kendimizde güzel olduğunu farketmediğimiz yanlarımızı bile seviyorlar. Hepimiz özeliz

Konu sahibi eminim güzelsiniz. Eğer kendinizde bir fiziksel değişim yapmak istiyorsanız estetik yaptırmayı pek istemediğinizi söylüyorsunuz, saçlarınızı farklı bir boyda kestirin, boyatın. Mesela benim sevdiğim birkaç saç boyası rengi vardır saçlarım o renkte olsa direkt daha mutlu olurum kendimi daha bi canlı hissediyorum. Sizin de öyle değişim yaptırdıktan sonra iyi hissedeceğiniz bakımlar varsa onları yaptırın. Farklı kıyafetler, farklı takılar alın yani kendinizi nasıl mutlu edebilirsiniz bu konuda daha iyi bilirsiniz.

Ve ben cidden güzel olduğunuzu düşünüyorum, güzellik görecelidir benim güzel dediğim birini siz güzel bulmayabilirsiniz... İnsan her şeyden önce kendini güzel bulmalı, ve bana göre erkekler de karşısında dünya güzeli olsun yine ilgilenir tabi ama muhabbeti, enerjisi bol olan bir kadınla daha çok ilgileniyorlar. Zaten olumsuzlukların yaşandığı bir dünyadayız, insan hayatında enerjisini yükselten birilerini istiyor.

Sınavınızda başarılar dilerim, dış görünüş olarak kendinizde yakındığınız, elinizden gelen kısımları ufak ufak değiştirmeyi deneyin, bir yerden sonra kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Motive edici tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ben kendi özelliklerimin farkındayım aslında. Sarı alt tonlu beyaz tenliyim, kar beyazı değilim ama kapalı ve loş ortamlarda ten rengim sarı görünür, dışarı çıktığımda yani gün ışığında ise peynir gibi. Buğday tene yakın bir ten rengim var ama buğday tenli değilim sadece kapalı ortamlarda buğday tenli gibi görünüyorum cildim ışık yansımalarından etkilenen bir tonda. Bana bu yüzden kızıl kahve arası saç tonu yakışmıyor soluk cilt rengim olduğu için daha da soluk görünüyormuşum gibi geliyor şu an kullandığım renk de tam olarak o renk saçımda kına var. Sarışınken kendimi daha iyi hissediyordum.

Yüzümün görünen yerlerinde kusurlar var yüzüme küçükken ayna düştüğü için burnumun tam üstüne ayna sıyrığının izi var, iki kaşımın ortasında yuvarlak yara izi lekesi var, alnımın tam ortasında da yuvarlak yara izi lekesi var. Bunları ve aşırı geniş olan alnını kapatmak için kakül kullanıyorum yüzümü açınca kendimi kötü hissediyorum. Cildim olabildiğince ince burun kanatlarımdan bakınca içerideki kıkırdak yapısını görürsünüz o kadar ince. Küçüklüğümden beri sivilce problemi yaşıyorum roaccutane bile kullandım ama tekrar çıkmaya başladı. Göz altlarım mor değil artık bildiğiniz mürdüm renginde ama bu durum sadece ekran karşısında olduğum için gerçekleşmedi ergenlikten sonra oluşmaya başladı, genetik yani nasıl geçiririm bilmiyorum.
Kaş yapım göz yapım burun yapım ve ağız yapımda bir problem yok -burnum dümdüz genelde nispeten küçük olduğunu söylüyorlar- fakat cildim inanılmaz problemli nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum.
Öncelikli olarak ihtiyacım olan şey cilt bariyerimi kalınlaştıran serum ya krem, sonrasında göz altı morluklarım ve yüzümdeki geçmeyen izler ile ilgili aksiyon almam gerekiyor. Bir ara nişandan önce zaten eriyor diye düşünüp denemek için dudaklarıma dolgu yaptırmıştım kalıcı bir operasyon hiç dusunmedim ama İslami açıdan yaklaşırsak onu da yaptirmamam lazımdı her neyse yaptırdığımda aslında iyi hissetmiştim yüzüm kemikli olduğu için dolgun dudak yakışmıstı. İlk başta herkes garipsemişti ama sonradan yüz hatlarıma çok uyduğunu söylediler. Normalde dudaklarım inceydi kemikli maskülen bir yüzüm var ince dudak ekstra maskülenlik katıyordu.
Evlendikten sonra birden bire 15 kilo kadar kilo aldım bundan da çok mutsuzum acilen aldığım kiloları vermem lazım.
Toparlarsak bana önerebileceğiniz herhangi bir şey var mı? 😂 özellikle de krem ve serum olarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X