Hep ağır yemekler mi yapıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben tektaşımı kendim aldım kendim taktım kimse için bozdurmammmmmmmmm hele ki bu zamlardan sonraaa alınamaz oldu meret artıkkk
Yok kocam aldı benim beştaşım niye yok dedim geçen seneki doğum günümde de beştaş almış sen de iyi günlerde tak canım ben alsam alsam gümüş alırım bu savurganlıkla

Yok kocam aldı benim beştaşım niye yok dedim geçen seneki doğum günümde de beştaş almış sen de iyi günlerde tak canım ben alsam alsam gümüş alırım bu savurganlıkla
eşim 22 24 ayardan başkasına para vermez bu zamana 2 elmas yüzük aldı sadece minimal modellerden .ama ben dururmuyum yemedim içmedim kreşe mıreşe para vermedim ne beğendiysem aldım artık ayaklı kuyumcu gibiyimmm beştaş tektaş tamturu aynı parmağa takıyorum bir de .gemoloji eğitimi bile aldım meraktannn

Geçen kızımı parka götürdüm yanıma kızımla beraber bir kız geldi bana ne dese beğenirsin "abla sana tektaş yetmiyor mu dedi" ağzım açık kaldı

yarın sana yemeğe geleceğimmm ama altın kaplı et isterimm sat beştaşıı gitsin benden kıymetli mi altınlı et yap banaaa nusret gibiiiii

Yaprak sarma çok severim kendimize bile yapmıyorum. Misafire nasıl yapılır hiç bilmiyorum.
Kolay şeyler yap. Kp de ayrı niye yapılıyor. Madem o ne yiyorsa onu yap da hepiniz aynısını yiyin.
Yada daha değişik yöntemler dene.
Mesela bir seferinde beni de davet. Ben söyleyeyim olmuyo böyle yazık kıza falan derim. Bişeyler derim yani. Yaprak sarması olduğu gün çağır ama

beni de alsana yanınaaa evde yaprak var ama saracak kadın yokkkk

15te ayda 1 gelene ne bayram sofrası kuruyorsunuz siz de. Allah ne verdiyse o pişer madem aile yemeği taş da olsa güleryüzle yenir kalkılır. Babası yemezmiş taş yesin ben de koluma kadar bilezik isterdim ama duruum yok diye ses etmedim baban da bugün böyleyesin ölmez ya diyin

Hem konuna hemde su yazdığına çok üzüldüm vede kızdım
herkeze hak ettiği değeri vereceksin
onlar bu değeri hak etmemiş

Cok uzuldum sana. İyi niyetli saf temiz birisisin ama bu huyundan vazgec. Esine soyle bi daha aradiklarinda sana soylememis gibi davransin eve gelsinler ve yemek olmasin evde belki bi corba makarna. Beni aramadiginiz icin haberim yoktu dersin durumuzda suan pek iyi degil evde baska bisey yok de koy onlerine makarnayi belki akillanirlar

Kolunuzdaki tek bileziğe yorumum zaten olması gereken eşinizin her şeyinizi eksiksiz yapması, ailesinin değil. Zira çocuk dğeilsiniz. Eğer 5 bilezik, set istiyorsanız çalışıp biriktirmesini bekleyeceksiniz ya da zengin koca bulacaksınız. Aileler size vermek zorunda değil önce bunu idrak edin.

İkincisi kendi aileniz de bir şey yapmamış.

Herkes biliyor ki yemek konusunda olan ortada, olmayan onlara da yok bana da yok. Eşimin ailesi ya da benim ailem olması fark etmiyor. Eşit davranırım. Ne biliyim 1.5 senedir hiç yaprak sarmadım mesela misafir için.. Pilav, et ya da tavuk sote. 1 2 çeşit salata oldu genelde. Gençlerse daha rahatım makarna, salata yapar geçerim. Önemli olan mide bayram etsin mi yoksa sohbet etmek mi?

Hayatimda duydugum en sacma sey kvdeyi agirliycam diye tektasi bozdurmak. Sizde safainiz galiba inanasim gelmedi

Baslarda boyle hazirlardim ama sonra evde ne varsa o yenirdi. Corba pilav sulu yemek salata yapardim. Etli bir sey varsa corba yapmazdim. tatli yapmazdim. Çay çekirdek verirdim. Bitti bu kadar yani.

Patates oturtma yap. Gece gece aklıma geldi bak. Yarın ben de yapayım. Patatesleri at fırına. Onlar pişene kadar kıymalı sosu hazırla bol soğanlı baharatlı. Benim kayınvalidemler ülkenin diğer ucundan geldikleri halde asla yemek aramazlar. Ne biçim insanlar böyle. Eşin niye kendini bu kadar mecbur hissediyor ki? Önemli olan ailece birlikte olmak değil mi? Yeri gelir kahvaltı gibi yapılır yeri gelir ağır yemekler olur. Ayıp bence beklentide olmaları.

Valla bence baştan aşağı yanlışsınız. Yıl olmuş 2020, hala görücü usulü evlilik... 1 haftadır tanıdığın adamla evlilik yoluna girmişsin. Ne bir birikim var ortada ne de gerçek aşk. Aşk da olmadığı için tabii adamın sana usulen taktığı yüzüğü böyle rahat bozdurabilmişsiniz. Çok fena kullanılıyorsun, ben sana diyeyim. İyice tepene binmiş eşin ve ailesi. Sen kendi değerini, emeklerinin değerini bilmezsen onlar da seni hizmetçi/aşçı olarak görmeye devam ederler.

Kendi tercihleri doğrultusunda bu tip şeyler yaşayan insanlara da gram acımıyorum.

Kalkarsa kalksın.
Çok abartmışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…