Hep ağır yemekler mi yapıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Balık yiyorlarsa öyle birşey yapın bari. Ya da pide falan yapın soğanı biberi az kıymayı artırır. Ama borç harçla misafir mi ağırlanırmış. Durumunuz kadar yapın. Sizi görmeye gelen öyle gelir ha etinizi yemeye gelen dana koysanız beğenmez zaten.

Bunca zamandir yapmissiniz bir kere musait degiliz demissiniz o iyi sandiginiz kv hemen triplere girmis esinize bu sefer et yapmayalim demissiniz agzinizin payini almissiniz babasida parca et yemesin her seferinde afrika duzluklerinde yasayan aslan mi bu etsiz beslenemiyor hem fazla kirmizi et tuketmekte zararli

Hayret o kayınpeder makarnayı patates oturtmasını nasıl yemiş?
Ben ıspanak yatağında kuzu incik falan bekliyordum.
Ayrıca siz niye öyle arada bir uğruyorsunuz?
Makarna yiyip kalkıyorsunuz?
Sizde haberli gidin en az beş çeşitli sofra bekleyin.
Size gelince evde ne yenirse o
Onlara gelince tavuk patatese surat yapılır olmaz.
En başta siz bu adaletsizliğe ses çıkarmazsanız biz burada ne yazarsak yazalım durumunuz değişmez.

gut yapıyor alimallah

Simdi ozellikle google baktim kalp damar tikanikligi falan da yapiyomus hayir yani gozumde canlanan kendi evlerinde pisirmiyorlar kirmizi et iki haftada bir canlari cektikce hadi bizim oglana gidek diyorlarmis gibi geldi
misafirimi ben de özenle ağırlarım ama kimse için altınımı satmam borca girmem .bu şekilde o misafire kin duyarım boğazlayasım gelir yahuuu.aradaki sevgi samimiyet ölür eziyet olur gelmeleri

O yuzuk cocuk et yesin diye bozdurulsa helal olsun derim konu sahibine, ama misafire yapilinca bir sinir oluyorum. Aman ne iyi gelib desinler... Cok onemli cunku.
Kesinlikle Alys.
Biz de cok darbogazdan gectik ilk yillarimizda,cocuklarimin etini koftesini tereyagini koy yumurtasini eksik etmedim cok sukur.
Ailemiz gelince biz de durumumuzu belli etmedik ama kendi yemedigimi de sermedim onlerine.
Kahvaltida cesidi artirirdim evet,fakat yemekte pilav,nohut,corba salata.
Eziyet otesi,yorgunlugu gec neden bir darligi iki yapasin ki...

misafirimi ben de özenle ağırlarım ama kimse için altınımı satmam borca girmem .bu şekilde o misafire kin duyarım boğazlayasım gelir yahuuu.aradaki sevgi samimiyet ölür eziyet olur gelmeleri
Ya misafire tabi ki ozenilir ama bunu ev sahibi kendi icinden geldigi icin yapacak telefonla arayip oncesinde direktif vermekte mecbur tutmakta ne bileyim bir uye yazmis hatirlamadim kimdi evladima kiyamam diye sonucta bu aile demiyor mu aldiklari maas bu hala dugun borcu oduyorlar ev kira faturalari var bizde zamaninda destek cikmadik zorlaniyorlardir ust uste bu sekilde agirlayarak onlar cagirsa bile insan donup der ki yeter evladim her seferinde zahmete giriyorsunuz merak ettim acaba onlarda ogullarini gelinlerini o sekilde hic agirlamis mi acaba illa konu sahibiyle esi haber vererek gidecek diye bisey yok gelinlerinin her seferinde yaptigina karsilik bu sefer sira bizde dediler mi acaba hic ozenmekte illa et pisirmek degil ki yaptigin yemegi severek yapmak sofrana ozenmek temiz yapmak bile yeterlidir birde iki haftada bir kimin evi olursa olsun davet edilmeden gidilmez parasi olsa yapasi yoktur dinlenmek istiyordur cift olarak baska planlari vardir varda vardir yani bu kari koca sureklu kayinailesine mi ayak uyduracaklar burada da is esine dusuyor birazda esini dusunecek cokta uzun yazdim karisikta olmus

Kayınpederin durumu çok mu iyi, ne ara geliştirmiş bu damak zevkini paşamız etsiz sofraya oturmuyor? Et ucuz bir şey değil. Hata sizde, yoksa yoktur. O gün yüzük sattınız sonra yine böyle olursa ne satacaksınız? Kırk yılda bir de gelmiyorlarmış ki her ay her ay. Hiç yokluğu göstermemişsiniz, öyle gelini herkes sever. En ufak terslikle hemen surat yapılıyor işte. Yaranamazsınız.

Ben de özenirim yemek konusunda ama illa ki et olacak kısmı bana abartı geldi. Kayınpederiniz her öğün evinde et mi yiyor? Evde ne varsa mevcut malzemelerle güzel bir şeyler hazırlayabilirsiniz.

bizde de var bir damat aynnı bu kayınpeder hatta daha beteri.sigortası yok yılda 3 ay anca çalışır dul kayınvalidenin 2 maaşı var onu yer az veriyor diye de kızar karısının önüne koyduğu yemeği beğenmez sanki kazandı getirdi de pişmedi evde.evlendiği sene kayınvalide araba aldı onu da sattı yedi .kızın ne küpesi ne de alyansı var şimdi yedi hepsini.26 yaşında evlenen kızın adı da halaa kalık bayırın kalığı erkek tarafındaaa.şu anki hedefi de kayınvalide ölünce evine malına konmak ve yalandan boşanıp o 2 maaşı yemekkk.

Kadın gerçekten boşasın,haketmiş

Benim annemin anlattığı bir hikaye var.İki elti varmış, bir tanesi habire dermiş ki " kocam bugün et getirdi kızarttık, kocam bugün muz getitdi, kocam bugün şunu getirdi bunu getirdi" diye havalanırmış, diğer eltide içinden demişki benim neyim eksik, kocasından hergün özel yiyecekler istemiş, yemiş içmişler, sonra bir zaman gelmiş ilk elti ev üstüne ev yapmış, araba vs yapmış, ikinci elti ise yerinde saymak ne kelime düştükçe düşmüş durumu. Buna bir anlam verememiş zira iki kocada aynı kazanıyor, sonradsn anlaşılmış ki ilk elti ev bark yapmak için soğan ekmek yemiş ama dışarı zengin olarak yansıtmış, ikinci elti ise onun sözlerine kanıp geri kalmamak için fazladan harcamış.
Sizin durumda kuyruğu dik tutmak adına ikinci eltinin durumuna doğru gidiyor, patlak lastik gibi bayır aşağı gidiyorsunuz, millete sıkıntım belli olmasın, ben güçlüyüm havalarına girip kendinizi mahvetmeyin.Tektaşınızı bir yemek için harcayan tavrınız aynı ikinci elti gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…