- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.941
Allah yardımcın olsun canım. Benim bulantı oluyordu ama kusma yoktu. Şimdi o da geçti. Sadece acıktığım zamanlarda oluyor fena bi şekilde, yiyince geçiyor.Kizlar eğer bulantiniz yoksa en şanslı hamilelersiniz benim cok bulantim var ve zorlanmakdan basımda agriyo ara ara tabi yavrum için değer ama umarim cok uzun sürmez hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum çünkü
Progestan fitil oksapar igne folik asit okadarIlac ne kullaniyosun canim progesteron migren hastasini tetikliyor
Progestan fitilin yan etkisi zaten basagrisi canim ben daha once jel kullaniyordum birakmistik. Plasentam rahmi kaptmis iki gun oldu fitile baslayali ama iki gndr migren atagim tuttu 24 saat gcmedi parol serum taktilar ise yaramadi doktora dycem birakcam mafoldum ..Progestan fitil oksapar igne folik asit okadar
Ayvayı denedin canım bir dene istersen. Mideyi çok rahatlatıyor. Rabbim tez zamanda geçirsin.Kizlar eğer bulantiniz yoksa en şanslı hamilelersiniz benim cok bulantim var ve zorlanmakdan basımda agriyo ara ara tabi yavrum için değer ama umarim cok uzun sürmez hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum çünkü
Canim turşu yedim iki aksam oda sanki rahatlattı yada o anlikdi bilmiyorum ama çorbaya limon sıkınca da iyi geliyoAyvayı denedin canım bir dene istersen. Mideyi çok rahatlatıyor. Rabbim tez zamanda geçirsin.
Yok canm yaa benim git gide artıyo ve yedikten sonra daha kötüyüm geneldeAllah yardımcın olsun canım. Benim bulantı oluyordu ama kusma yoktu. Şimdi o da geçti. Sadece acıktığım zamanlarda oluyor fena bi şekilde, yiyince geçiyor.
Aynen canm bende cok cekmeZdm bende de hergun deil ama 2 gune bir siddetli olmaya basladi ama sanrm az su icince oluyor onu farkettm ve cidden susuzluk bas agrisi yapiyorms bende hic sevmem su icmeyi yabende bulantı yok diye seviniyorum ama 2 gündür başım ağrıyo 10 dk sürüyo geçiyo. çok başağrısı çeken biri değilim ayrıca
Canm ne oldu nasil ya dusurdn mu bebekleriÜzülerek aranızdan ayrılıyorumonlarla cennette görüşmek varmış kismetimizde
Kasıklarıma giren ani bir sancıyla doğruldum yattagim yerden lavaboya giderken bacaklarımdan akmaya başladı bişey banyoya girdim ve kan her yerim ve kes3mCanm ne oldu nasil ya dusurdn mu bebekleri
sok oldm neden oldu anlamak mumkun deilKasıklarıma giren ani bir sancıyla doğruldum yattagim yerden lavaboya giderken bacaklarımdan akmaya başladı bişey banyoya girdim ve kan her yerim ve kes3mhiç birşey anlayamadım Dr. Yeni geldik kese gozukmuyr dedi beta degerime bakıldı düşmüş 0 landiktan sonra parça kalmismi diye baklicakmis bu nasıl oldu neden oldu anlayamadim tüp bebek Dr Tokyo'da ulaşamıyorum
So
sok oldm neden oldu anlamak mumkun deiloncesnde o azicik pembe disinda hic akntnz olmusmuydu
Canim gerçekten Cok üzüldüm Allah sana sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorumKasıklarıma giren ani bir sancıyla doğruldum yattagim yerden lavaboya giderken bacaklarımdan akmaya başladı bişey banyoya girdim ve kan her yerim ve kes3mhiç birşey anlayamadım Dr. Yeni geldik kese gozukmuyr dedi beta degerime bakıldı düşmüş 0 landiktan sonra parça kalmismi diye baklicakmis bu nasıl oldu neden oldu anlayamadim tüp bebek Dr Tokyo'da ulaşamıyorum
Ahhh cok uzuldm cookkkkk ne diyecegmi bilemiyorum Allah a siginin bol bol dua edin keske elmzden bsy gelse ama boyle teselli etmekten baska elden bsy gelmiyor
Allah sabır versin cok zor
Kismetleri yokmuş demekki nasip değilmiş allha olan inancımız olmasaydı sahada yıkık bir şekilde olurdum ama allh var gam yok daha dondurulmuş 15 tane embryomuz ve onlrla deneriz aclemz yok evladım var çok şükür hiç olmyanlrinda canı vrAhhh cok uzuldm cookkkkk ne diyecegmi bilemiyorum Allah a siginin bol bol dua edin keske elmzden bsy gelse ama boyle teselli etmekten baska elden bsy gelmiyor
Canim nolduuuÜzülerek aranızdan ayrılıyorumonlarla cennette görüşmek varmış kismetimizde
Canim cok uzuldum gercekten ne diycegmi sasirdim :-(Kasıklarıma giren ani bir sancıyla doğruldum yattagim yerden lavaboya giderken bacaklarımdan akmaya başladı bişey banyoya girdim ve kan her yerim ve kes3mhiç birşey anlayamadım Dr. Yeni geldik kese gozukmuyr dedi beta degerime bakıldı düşmüş 0 landiktan sonra parça kalmismi diye baklicakmis bu nasıl oldu neden oldu anlayamadim tüp bebek Dr Tokyo'da ulaşamıyorum
Canm benm ne guzel konusmussun masallah 15 tane dondurulms varmis ve herseyden once evladnz da var. obur dunyada sefaatcinuz olsunlar insallahKismetleri yokmuş demekki nasip değilmiş allha olan inancımız olmasaydı sahada yıkık bir şekilde olurdum ama allh var gam yok daha dondurulmuş 15 tane embryomuz ve onlrla deneriz aclemz yok evladım var çok şükür hiç olmyanlrinda canı vr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?