- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #1.981
Efenin_Annesi geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi an önce geçer inşallahYok canm yaa benim git gide artıyo ve yedikten sonra daha kötüyüm genelde
Canım çok çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun. Şükürler olsun ki geride fazlasıyla dondurulmuş embriyon varmış. İnşallah ocaktaki denemenizde yeniden bizlere güzel haberlerle dönersin. Dualarım seninle.Arada bir uğrarım sizlerin yanına güzel gebelikleriniz olsn insallh belki size yetisirz teyzoslar ocakta tekrar transfer istyrm
Çok geçmiş olsun, inşallah bebeğine hiç bir şey olmamıştır. İçini ferah tutmaya çalış, burda kanama yaşayan ama hala bebekleri sağlıklı bir şekilde gebelikleri devam eden arkadaşlarımız var bunu sen de biliyorsun. İnşallah şimdilik keseyi gördün bir sonraki kontrolünde de kalp atışını duyarsın. Kendine dikkat et, yorulma, dinlen. Bir daha böyle korkular yaşatmasın rabbimKızlar dün geceyi acilde geçirdim aniden kanamam başladı kasık ve karın ağrısından ölüyordum hastaneye zor yetiştim hiçbir sebep yok bir anda oldu anlamadım neyse bana fitil attılar progesteron iğne yaptılar serum taktılar anca kanamam kahverengine döndü hala da tam geçmiş değil azaldı sadece.daha küçük olduğu için bebek görünmüyor ultrasonda kese var dediler sadece.dualarınızda beni de unutmayın lütfen allahım bu acıyı korkuyu yaşatmasın kimseye
Evet canım Rabbim hepimize sağlıkli sıhhatli nasip etsin en istediğimiz bu şu an ben de mide bulantısı ile hala boğuşuyorum kuzum. 23 haftaligim ama mide bulantilarim devam ediyor geçmedi geçmiyor bugün doğru dürüst bir şey yiyemeden geçti. Rabbim bizlere dayanma gücü, sabır versin kalo atışını duydun mu? . O ulturasyon değişiyor kuzum bebek arada geriden geliyor arada ileriden gidiyorBen mide bulantılarıyla boğuşuyorum bizim daha cinsiyetimiz henüz belli değil Ultrason günümüzde son adet tarihime göre 6+5ti ama ultrasonda 6+3 çıktı. 19 ekimdi son adet tarihim doktorum bundan sonra gittiğin doktorlarda 21 ekim demelisin 19 ekimi unut dedi bu durumda bugün 6+5iz ve dahaaa çoook var cinsiyet öğrenmemiZe yıllardır hep kızım olsun istesem de şuan sadece sağlıklı olsun diyorum ve heyecanla bekliyorum
Rabbim o güzel yüreğinin karşılığını verir inşallah canım Rabbim kimseye bu duyguyu yaşatmasın inşallahArada bir uğrarım sizlerin yanına güzel gebelikleriniz olsn insallh belki size yetisirz teyzoslar ocakta tekrar transfer istyrm
Canım basin sağolsun ve sana da cok.gecmis olsun insan boyle şeylerde ne diyeceğini bilmiyor Allahim kolayca atlatmayi nasıp etsin canimArada bir uğrarım sizlerin yanına güzel gebelikleriniz olsn insallh belki size yetisirz teyzoslar ocakta tekrar transfer istyrm
İğne ilaç serum herşeyi verdiler şükür kanama durdu ama lekem tam geçmedi canım sende yaşamışsın en iyi sende anlarsın duanızı eksik etmeyinDera34 canım sakin kalmaya çalış müdahale yapmışlar o engeller. Bende acilde ki doktor zaten fazlasıyla önleyici ilacın var daha fazla ne verilebilir deyip vermedi bir şey. Çok şükür yavrularım iyiler inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder korkuların gider.
Valla benm doktorum hatta gttgm tum doktorlarda tam tersini soyledi smdi hangisine inanacagiz? Sizin durumunuz ozelmis. Saglikli gebelik geciren bir kadinin zararsiz diye her gun her hafta cekinmeden ultrasona girmesi pekte mantkli degil bence, tipki riskli gebelik geciren bir kadinin da ultrason zararlari olablr die ultrasona girmeyip kontrolunu aksatmasi gibi..Buarada ultrasona sık girmekten çekinmeyin arkadaşlar hiçbir olumsuz etkisi yok doktorum söyledi. Ben hastanede yattığım 20 gün boyunca hergün ultrasona girdim.
Canım sen bu konuda bana yorum yapmıştın. Bir hafta sonra yine mi girdin diye şaşırmıştın. Bir hafta önce kanamam olup içerde halen küçük bir nokta daha var haftaya gel tekrar bakalım dediği için tekrar bakıldım. Sen tam olayı anlamadan önceki yorumları sanırım okumadan direkt bir hafta sonra tekrar mi bakıldın diye şaşırdın zararlı falan dedin. Herkesin bir düşüncesi var ve bu düşünceler bir doktora dayanıyor kimse kimseye doğrusunu kabul ettirmeye çalışmasa bu süreçte daha doğru olur. Herkes kendi bildiği içine nasıl siniyorsa öyle davransın.Ben sanrm kendimi ifade edemedm. Hersey normalken surekli ultrasona girmek dogru degil. Eger ortada riskli bir durum varsa tabii ki girilir soncta bebegn hayatndan daha ciddi degildir herhalde ultrason.Bende bir aksilik yasasam ben de her hafta degil hatta her gun girerm. Hangi doktora sorarsanz sorn normal saglikli devam eden gebelikte hergun yada her hafta ultrason girmek dogru mu diye hicbir doktor size dogru demez. Bukadar basit bir yormda bulundm. Ama yok yani maalesef muhaliflik biz turk insaninin kannda var yapacak bsy yok. Birdaha bu konuda gelen yormlarada cevap vermeyecegim.
Canm benm ben sana boyle bir yorm yazmadm. Bence sen msjlari okumamssn. Bir arkadas tekrar kalp dinledk yazms ben bu msji ona yazdm sende benm msjimi alintilayp konuya mudahil oldn. Bana msj yazdn ben sana oyle yazdm bunu. Ayrica evet kmse kmseye dogrusunu kabul ettrmeye calsmazsa daha iyi olur ben fikrimi soyledkten sonra surekli benm doktormsa bunu dedi benmki dogru ceknmeyn cekinmeyn die gereksz yorm yapmaya gerek yok zira ben boyle dedim die herkes beni dinleyp cekinmio zatenCanım sen bu konuda bana yorum yapmıştın. Bir hafta sonra yine mi girdin diye şaşırmıştın. Bir hafta önce kanamam olup içerde halen küçük bir nokta daha var haftaya gel tekrar bakalım dediği için tekrar bakıldım. Sen tam olayı anlamadan önceki yorumları sanırım okumadan direkt bir hafta sonra tekrar mi bakıldın diye şaşırdın zararlı falan dedin. Herkesin bir düşüncesi var ve bu düşünceler bir doktora dayanıyor kimse kimseye doğrusunu kabul ettirmeye çalışmasa bu süreçte daha doğru olur. Herkes kendi bildiği içine nasıl siniyorsa öyle davransın.
Ben bu maji tnr hcr arkadasimiza yazdm konunun senle alakasi bile yoktu. Sende msjimi alintilayp bana cvp yazdnCanm sen kalp atisini tekrar dinledk derken 1 hafta sonra tekrar mi ultrasona girdn
Seninle bir alakasi yokken sen konuya mudahil olup aksini savnnca bende sana bu cvbi yazdm. Smdi beni benm kanamam oldu ona ragmen zararli dedin diye sucluyorsn. Arkadaslar Allah askina once bi ne yazdgnizi okuyn sonra ne yazdgmi ondan sonra insanlari itham edin. Senin kanaman oldgu halde nasil ultrasona girdn cok zararli diyecek kadar cahil bir insan degilim. Ben siteden ayriliyorm. Buraya yazismak paylasmak mutlu olmak icin gelmstm ama tam tersi insani geriyorsa ozaman amacindan sapms demektr. Allah herkesn gonlune gore versn herkes burada jnsallah bebeklerini saglikla kucagna alir. HoscakalinCanm bebekelrn tedirgin olmasiyla alakali degil zarari radyasyon var oyuzden. Avrupada 3 ayda bir kontrol ediliyor gebe kadinlar. Yoksa ben de her hafta gitmek istiyorm acikcasi merak ediyorm icime supheler dusuyor ama yapacak bsy yok 2 haftada bir gidersem de vicdanen rahatsz olacagm