• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Selam hanımlar. Bende gönül rahatliyla gidip bebeğimi gördüm. Sat ile ultrason arasında 1 gün fark kaldı 🙂 7+2 ve 11.4mm olduk. Artık kendimi şanslı hamilelerden sayıyorum çünkü 2 3 güne bir halsizlik mide bulantısı beni yokluyor onun dışında gayet normal herşey. Artık vesvese yok inşallah..
Darısı bekleyenlere ❤
Ya çok sevindim canım hep böyle devam eder inşallah bide bi şey sorucam benim iki gündür göğsümde şişkinlik ağrı falan bişey yok normal mi acaba

Kismetleri yokmuş demekki nasip değilmiş allha olan inancımız olmasaydı sahada yıkık bir şekilde olurdum ama allh var gam yok daha dondurulmuş 15 tane embryomuz ve onlrla deneriz aclemz yok evladım var çok şükür hiç olmyanlrinda canı vr

MAŞALLAH nekadar güzel düşünüyorsun. Evet çok üzücü ve acı bir şey geldi başına. Bu hepimizin başına gelebilirdi. Çok üzgünüm senin için. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin. Dediğin gibi Allah olmayanlara versin.

Ya çok sevindim canım hep böyle devam eder inşallah bide bi şey sorucam benim iki gündür göğsümde şişkinlik ağrı falan bişey yok normal mi acaba

Benim de 2 3 gün kesiliyor sonra tekrar şişme ve ağrı oluyor göğsümde. Sürekli aynı belirtiler sürecek diye birsey yok bunu unutma kendini rahatla.

MAŞALLAH nekadar güzel düşünüyorsun. Evet çok üzücü ve acı bir şey geldi başına. Bu hepimizin başına gelebilirdi. Çok üzgünüm senin için. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin. Dediğin gibi Allah olmayanlara versin.
Arada bir uğrarım sizlerin yanına güzel gebelikleriniz olsn insallh belki size yetisirz teyzoslar ocakta tekrar transfer istyrm

Ben smdi doktordan çıktım 7 haftalikmis. Kalp atışını gördüm pıt pıt atiyo orda ışık gibi yanıp sonuyo sanki ama ses olarak duyamadım cok küçük ama bi sorun yok dedi. Ecopirini biraktirdi progestan fitili de 1 e dusurdu.Bilemedim normal mi bu.

Ben smdi doktordan çıktım 7 haftalikmis. Kalp atışını gördüm pıt pıt atiyo orda ışık gibi yanıp sonuyo sanki ama ses olarak duyamadım cok küçük ama bi sorun yok dedi. Ecopirini biraktirdi progestan fitili de 1 e dusurdu.Bilemedim normal mi bu.

Gözün aydın. Sana da kan tahlilleri verdi mi? Cnm her doktorun protokolü farklı. Tam 7 haftalık misin? Bende bugün gitim 7+2 dedi

Tamını bilmiyorum ama soranlara oyle dersin dedi. Hayır tahlil istemedi daha. Haftaya başka dra gideceğim belki duyarım diye tam icin rahat etmedi

Korkma bebek çok küçükse kalp atışı dinletmiyor doktorlar. Yinede sen için nasıl rahat edecekse öyle yap

Kızlar dün geceyi acilde geçirdim aniden kanamam başladı kasık ve karın ağrısından ölüyordum hastaneye zor yetiştim hiçbir sebep yok bir anda oldu anlamadım neyse bana fitil attılar progesteron iğne yaptılar serum taktılar anca kanamam kahverengine döndü hala da tam geçmiş değil azaldı sadece.daha küçük olduğu için bebek görünmüyor ultrasonda kese var dediler sadece.dualarınızda beni de unutmayın lütfen allahım bu acıyı korkuyu yaşatmasın kimseye 😢🤲

Sağolasın canım Rabbim sana da bu ani tez zamanda yaşatsın 😂 sen ne durumdasın kuzum
Ben mide bulantılarıyla boğuşuyorum 😂 bizim daha cinsiyetimiz henüz belli değil😊 Ultrason günümüzde son adet tarihime göre 6+5ti ama ultrasonda 6+3 çıktı. 19 ekimdi son adet tarihim doktorum bundan sonra gittiğin doktorlarda 21 ekim demelisin 19 ekimi unut dedi bu durumda bugün 6+5iz ve dahaaa çoook var cinsiyet öğrenmemiZe 😂 yıllardır hep kızım olsun istesem de şuan sadece sağlıklı olsun diyorum ve heyecanla bekliyorum 🥰🙏🏻💓

Kızlar dün geceyi acilde geçirdim aniden kanamam başladı kasık ve karın ağrısından ölüyordum hastaneye zor yetiştim hiçbir sebep yok bir anda oldu anlamadım neyse bana fitil attılar progesteron iğne yaptılar serum taktılar anca kanamam kahverengine döndü hala da tam geçmiş değil azaldı sadece.daha küçük olduğu için bebek görünmüyor ultrasonda kese var dediler sadece.dualarınızda beni de unutmayın lütfen allahım bu acıyı korkuyu yaşatmasın kimseye 😢🤲
Çok geçmiş olsun. İnşaallah her şey yolunda gider

Back