• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Baş ağrısı geçen hafta çektim bi kaç gün o da yoğun iki iş günü geçirdim ondan oldu. Bu jel işi gerçekten çok sıkıntılı yat yürü sonra geri çıksın. Geçen gün çok az kahve geldi gibi oldu bi de karnım ağrıyınca korktum devam etmedi ama aklım çıktı bi şey oldu diye devam etmeyince de gitmedim doktora. Çarşamba randevu günüm inşallah tekrarlamaz o zamana kadar

Kizlar eğer bulantiniz yoksa en şanslı hamilelersiniz benim cok bulantim var ve zorlanmakdan basımda agriyo ara ara tabi yavrum için değer ama umarim cok uzun sürmez hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum çünkü
Allah yardımcın olsun canım. Benim bulantı oluyordu ama kusma yoktu. Şimdi o da geçti. Sadece acıktığım zamanlarda oluyor fena bi şekilde, yiyince geçiyor.

Progestan fitil oksapar igne folik asit okadar
Progestan fitilin yan etkisi zaten basagrisi canim ben daha once jel kullaniyordum birakmistik. Plasentam rahmi kaptmis iki gun oldu fitile baslayali ama iki gndr migren atagim tuttu 24 saat gcmedi parol serum taktilar ise yaramadi doktora dycem birakcam mafoldum ..

Kizlar eğer bulantiniz yoksa en şanslı hamilelersiniz benim cok bulantim var ve zorlanmakdan basımda agriyo ara ara tabi yavrum için değer ama umarim cok uzun sürmez hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum çünkü
Ayvayı denedin canım bir dene istersen. Mideyi çok rahatlatıyor. Rabbim tez zamanda geçirsin. 🙏

bende bulantı yok diye seviniyorum ama 2 gündür başım ağrıyo 10 dk sürüyo geçiyo. çok başağrısı çeken biri değilim ayrıca
Aynen canm bende cok cekmeZdm bende de hergun deil ama 2 gune bir siddetli olmaya basladi ama sanrm az su icince oluyor onu farkettm ve cidden susuzluk bas agrisi yapiyorms bende hic sevmem su icmeyi ya

Canm ne oldu nasil ya dusurdn mu bebekleri
Kasıklarıma giren ani bir sancıyla doğruldum yattagim yerden lavaboya giderken bacaklarımdan akmaya başladı bişey banyoya girdim ve kan her yerim ve kes3m😭😭 hiç birşey anlayamadım Dr. Yeni geldik kese gozukmuyr dedi beta degerime bakıldı düşmüş 0 landiktan sonra parça kalmismi diye baklicakmis bu nasıl oldu neden oldu anlayamadim tüp bebek Dr Tokyo'da ulaşamıyorum 🥺😭😭😭😭

So
Kasıklarıma giren ani bir sancıyla doğruldum yattagim yerden lavaboya giderken bacaklarımdan akmaya başladı bişey banyoya girdim ve kan her yerim ve kes3m😭😭 hiç birşey anlayamadım Dr. Yeni geldik kese gozukmuyr dedi beta degerime bakıldı düşmüş 0 landiktan sonra parça kalmismi diye baklicakmis bu nasıl oldu neden oldu anlayamadim tüp bebek Dr Tokyo'da ulaşamıyorum 🥺😭😭😭😭
sok oldm neden oldu anlamak mumkun deil😢oncesnde o azicik pembe disinda hic akntnz olmusmuydu

Canim gerçekten Cok üzüldüm Allah sana sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum 😢😢

Ahhh cok uzuldm cookkkkk ne diyecegmi bilemiyorum Allah a siginin bol bol dua edin keske elmzden bsy gelse ama boyle teselli etmekten baska elden bsy gelmiyor
Kismetleri yokmuş demekki nasip değilmiş allha olan inancımız olmasaydı sahada yıkık bir şekilde olurdum ama allh var gam yok daha dondurulmuş 15 tane embryomuz ve onlrla deneriz aclemz yok evladım var çok şükür hiç olmyanlrinda canı vr

Canim cok uzuldum gercekten ne diycegmi sasirdim :-(

Kismetleri yokmuş demekki nasip değilmiş allha olan inancımız olmasaydı sahada yıkık bir şekilde olurdum ama allh var gam yok daha dondurulmuş 15 tane embryomuz ve onlrla deneriz aclemz yok evladım var çok şükür hiç olmyanlrinda canı vr
Canm benm ne guzel konusmussun masallah 15 tane dondurulms varmis ve herseyden once evladnz da var. obur dunyada sefaatcinuz olsunlar insallah🤲

Back