• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Selam hanımlar. Bende gönül rahatliyla gidip bebeğimi gördüm. Sat ile ultrason arasında 1 gün fark kaldı 🙂 7+2 ve 11.4mm olduk. Artık kendimi şanslı hamilelerden sayıyorum çünkü 2 3 güne bir halsizlik mide bulantısı beni yokluyor onun dışında gayet normal herşey. Artık vesvese yok inşallah..
Darısı bekleyenlere ❤
Maşallah gözün aydın cnm benim Yusuf'un da gözü aydın olsun kardeşi geliyor 👶🧿🥰

Merhabalar benim bol kahverengi akıntılı günlerim devam ediyor bebegim cok iyi şükür ama artik rahatsiz etmeye basladi bu bitmeyen akinti ve crinone jelin kalıntılarınin gelmesi
Sizlerde de var mi boyle şeyler banami bu kadar fazla geliyor o_O

Selam hanımlar. Bende gönül rahatliyla gidip bebeğimi gördüm. Sat ile ultrason arasında 1 gün fark kaldı 🙂 7+2 ve 11.4mm olduk. Artık kendimi şanslı hamilelerden sayıyorum çünkü 2 3 güne bir halsizlik mide bulantısı beni yokluyor onun dışında gayet normal herşey. Artık vesvese yok inşallah..
Darısı bekleyenlere ❤
Canm benim 2 haftada bir gidersem vicdanen rahatsiz olurum sozume istinaden mi yazdin ben gonul rahatligiyla gidip bebegimi gordun cumleni?

Canm benim 2 haftada bir gidersem vicdanen rahatsiz olurum sozume istinaden mi yazdin ben gonul rahatligiyla gidip bebegimi gordun cumleni?

Hayır cnm öyle bir şey yok. Ben kendim kötü hamilelik ler yaşadım ve bunda da kanama gördüm 2 gün, ozaman gitti bebek diye ultrasonda ilk defa kalbini duymak nasip olmuştu. Ama hiç Sevinemedim çünkü kaybettim sandım. Bugün kanama vs olmadan gönül rahatliyla gittim cümlem de bundan sebeb.

Merhabalar benim bol kahverengi akıntılı günlerim devam ediyor bebegim cok iyi şükür ama artik rahatsiz etmeye basladi bu bitmeyen akinti ve crinone jelin kalıntılarınin gelmesi
Sizlerde de var mi boyle şeyler banami bu kadar fazla geliyor o_O
Jelin kalıntısı benimde başımın belası. Siyah siyah tortu döküyorum. Her seferinde bebek mi gitti diye deli gibi bakıyorum 🤷üç haftamız kaldı doktor teyzeleri kesecek bütün ilaçları. İnşallah bir şey çıkmazsa. Sen kaç günlük oldun.

Ben senin dediğin aleti buldum kelebek ama biraz pahalı 😂😂🙈🙊 ya dosya ekle de sorun var gebelik takip programında yazıyor 9+0 olduk artık bu aletle evde bebeğinin sesini duyabilirsin diye Doppler adı aletin.

Evet biraz tuzlu. 😅 Alacak mısın?
Ben Allahın izniyle bu gebeligimde veseveseden uzak 3 4 hafta da bir kontrole gitmek istiyorum artik. Pozitif olmaya çalışacam. Bundan önce yaşadığım 2 gebelik te 10 güne bir kontrole gidiyordum sürekli endişe stres 🙄

Darısı bekleyenlere ❤
Gözün aydın canım 🙏 ilaçlara bir şey dedi mi?

Gözün aydın canım 🙏 ilaçlara bir şey dedi mi?

Allah razı olsun 🙂 bana 3 hafta sonra gel dedi bide yapmam gereken kan tahlilleri verdi, seni nezaman çağırdı? Dönüş bekliyorum hala. Progestan 2 ampül birden vuruyordum kanamadan sonra. O çok zorladi🙄 bakalım ne diyecek

Evet biraz tuzlu. 😅 Alacak mısın?
Ben Allahın izniyle bu gebeligimde veseveseden uzak 3 4 hafta da bir kontrole gitmek istiyorum artik. Pozitif olmaya çalışacam. Bundan önce yaşadığım 2 gebelik te 10 güne bir kontrole gidiyordum sürekli endişe stres 🙄
Yok canım o kadarı verecek kadar kendimi kaybet istemiyorum. O biraz farklı bir şey hissettirir alırsam. sakin kalmakta allahın verdiğine sakince şükür etmekte fayda var. 🙏🙏🙏 Tez zamanda hareketlensinlerde kalplerini duymadan hissedeyim onları 😍 bende inşallah üç hafta sonra diğer sefer bir ay duramam dedim Allah akşamına acile yolladı ertesi gün kadını bir daha gördük ☹️iyi olsunlar da bekleriz.

Jelin kalıntısı benimde başımın belası. Siyah siyah tortu döküyorum. Her seferinde bebek mi gitti diye deli gibi bakıyorum 🤷üç haftamız kaldı doktor teyzeleri kesecek bütün ilaçları. İnşallah bir şey çıkmazsa. Sen kaç günlük oldun.
Aynen bende gitti diye korkuyorum
Dr gönül rahatlığıyla korkma dedi lop diye büyük parçalar da düşebilir demisti hatta ki oyle de oluyor
Ben su an 7+6 yim
İgneden sıkıntım yok da jeli keserse rahatlarım

N Naz202021 sen ultrason aletinden mi çekiniyorsun zararı var diye 😳
Evet kardesm doktor cok ultrasona girmek dogru degil diyor tum doktorlar diyor bunu cok ultrason zararli diye. Neyse canm soncta nasil iciniz rahat ediyorsa artk herkesn kendi tercihi yalns anlamayn ben sadece fikrimi ve tercihimi paylastm. Herkesn hassasiyeti farkli. Bu gebelikte bas agrisi ceken var mi benm cok canm sikkin neden surekli basgarisi cekiyorm bilmiorm ve bu basagrisi gebelk icin hic ii bsy deil 😣

Canlaar herkese Selam
Allaha şükürler olsun , kesemizi gördük ; 1 adet.
Olsun 1 olsun bizim olsun ...
Normalde metamatiksel hesaba göre 5+3 olmasına rağmen kese 6 haftalık gözüküyordu
15 gün sonra kalp atışı
Sonra da artık kendi kadın doğumcuma devredecek beni tüp bebek hekimim
Crinone jel ve folik asit devam

Allah razı olsun 🙂 bana 3 hafta sonra gel dedi bide yapmam gereken kan tahlilleri verdi, seni nezaman çağırdı? Dönüş bekliyorum hala. Progestan 2 ampül birden vuruyordum kanamadan sonra. O çok zorladi🙄 bakalım ne diyecek
Bizde üç hafta sonra ense kalınlığı için gideceğiz. 12. Haftam oluyor büyük ihtimalle hepsini keseceğim dedi. Karından rahim ağzına da baktı biraz daha göbekten aşağı aleti çekti çok güzel dedi rahim ağzın sıkı sıkı kapalı kalınlığı gayet güzel. Hayırlısı ile üç hafta sonra gideceğiz belki cinsiyetleri de öğreniriz. 🙏

Canlaar herkese Selam
Allaha şükürler olsun , kesemizi gördük ; 1 adet.
Olsun 1 olsun bizim olsun ...
Normalde metamatiksel hesaba göre 5+3 olmasına rağmen kese 6 haftalık gözüküyordu
15 gün sonra kalp atışı
Sonra da artık kendi kadın doğumcuma devredecek beni tüp bebek hekimim
Crinone jel ve folik asit devam
Hayırlı olsun canım kalp atışı sonrası sata göre gidiyorlar. Rabbim başa kadar çıkarsın inşallah 🙏

Aynen bende gitti diye korkuyorum
Dr gönül rahatlığıyla korkma dedi lop diye büyük parçalar da düşebilir demisti hatta ki oyle de oluyor
Ben su an 7+6 yim
İgneden sıkıntım yok da jeli keserse rahatlarım
Benim sabah akşam var az kaldı hayırlısı ile 🙏

Back