• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Evet kardesm doktor cok ultrasona girmek dogru degil diyor tum doktorlar diyor bunu cok ultrason zararli diye. Neyse canm soncta nasil iciniz rahat ediyorsa artk herkesn kendi tercihi yalns anlamayn ben sadece fikrimi ve tercihimi paylastm. Herkesn hassasiyeti farkli. Bu gebelikte bas agrisi ceken var mi benm cok canm sikkin neden surekli basgarisi cekiyorm bilmiorm ve bu basagrisi gebelk icin hic ii bsy deil 😣

Tabikide herkesin kendi tercihi. Ama bana kalırsa bende çok Ultrasona girme tarafları değilim. Benimki Mecburiyetten oldu hep. İnşallah bundan. Sonra daha büyük aralıklarla giderim. Allah herkesin gönlüne göre versin 🙂

Bizde üç hafta sonra ense kalınlığı için gideceğiz. 12. Haftam oluyor büyük ihtimalle hepsini keseceğim dedi. Karından rahim ağzına da baktı biraz daha göbekten aşağı aleti çekti çok güzel dedi rahim ağzın sıkı sıkı kapalı kalınlığı gayet güzel. Hayırlısı ile üç hafta sonra gideceğiz belki cinsiyetleri de öğreniriz. 🙏

Hadi inşallah. Senden de kan tahlili istedi mi? Sen kadın doğumcuya başladın değil mi?

Canlaar herkese Selam
Allaha şükürler olsun , kesemizi gördük ; 1 adet.
Olsun 1 olsun bizim olsun ...
Normalde metamatiksel hesaba göre 5+3 olmasına rağmen kese 6 haftalık gözüküyordu
15 gün sonra kalp atışı
Sonra da artık kendi kadın doğumcuma devredecek beni tüp bebek hekimim
Crinone jel ve folik asit devam

Gözün aydın 🤗

Benim de sabah akşam. Ama hiç öyle rengi geri gelmedi. Taki kanamaya. Kadar. En. Son dün siyah tortu şeklinde gelmeye başladı. 🤷‍♀️ Az daha sabır arkadaşlar.
Benim 5. Haftadan itibaren var. Ve nedeni biliyorum aslında gece uyumadan hemen önce yaptığım geri tortu olarak geliyor. Sabahki su gibi akıyor. Gece olanı biraz daha erkene çekeceğim. Aynen az kaldı 🙏

Merhabalar benim bol kahverengi akıntılı günlerim devam ediyor bebegim cok iyi şükür ama artik rahatsiz etmeye basladi bu bitmeyen akinti ve crinone jelin kalıntılarınin gelmesi
Sizlerde de var mi boyle şeyler banami bu kadar fazla geliyor o_O
Bana da çok geliyordu. Jeli kullandıktan bir gün sonra büyük büyük kahverengi birikintiler geliyordu jelle birlikte . Ben doktoruma söylemedim hiç. Jel içeride durdukça renk değiştiriyor demişlerdi

Evet kardesm doktor cok ultrasona girmek dogru degil diyor tum doktorlar diyor bunu cok ultrason zararli diye. Neyse canm soncta nasil iciniz rahat ediyorsa artk herkesn kendi tercihi yalns anlamayn ben sadece fikrimi ve tercihimi paylastm. Herkesn hassasiyeti farkli. Bu gebelikte bas agrisi ceken var mi benm cok canm sikkin neden surekli basgarisi cekiyorm bilmiorm ve bu basagrisi gebelk icin hic ii bsy deil 😣
Ilac ne kullaniyosun canim progesteron migren hastasini tetikliyor

Back