- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.921
Evet kardesm doktor cok ultrasona girmek dogru degil diyor tum doktorlar diyor bunu cok ultrason zararli diye. Neyse canm soncta nasil iciniz rahat ediyorsa artk herkesn kendi tercihi yalns anlamayn ben sadece fikrimi ve tercihimi paylastm. Herkesn hassasiyeti farkli. Bu gebelikte bas agrisi ceken var mi benm cok canm sikkin neden surekli basgarisi cekiyorm bilmiorm ve bu basagrisi gebelk icin hic ii bsy deil
Benim kese alttan oldu. Kalp alttan. Kadın doğumcuya geçince karına geçtik.Bu arada , benim doktorum hem alttan hem karından muayene etti bugünkü kese randevusunda
Benim sabah akşam var az kaldı hayırlısı ile
Insallah canm aminnnnnTabikide herkesin kendi tercihi. Ama bana kalırsa bende çok Ultrasona girme tarafları değilim. Benimki Mecburiyetten oldu hep. İnşallah bundan. Sonra daha büyük aralıklarla giderim. Allah herkesin gönlüne göre versin
Bizde üç hafta sonra ense kalınlığı için gideceğiz. 12. Haftam oluyor büyük ihtimalle hepsini keseceğim dedi. Karından rahim ağzına da baktı biraz daha göbekten aşağı aleti çekti çok güzel dedi rahim ağzın sıkı sıkı kapalı kalınlığı gayet güzel. Hayırlısı ile üç hafta sonra gideceğiz belki cinsiyetleri de öğreniriz.
Yaaa anlamı da çok güzelmişAmin inşallahAnlamı da güle benzeyen güleryüzlü demek adı gibi olsun inşallah
Canlaar herkese Selam
Allaha şükürler olsun , kesemizi gördük ; 1 adet.
Olsun 1 olsun bizim olsun ...
Normalde metamatiksel hesaba göre 5+3 olmasına rağmen kese 6 haftalık gözüküyordu
15 gün sonra kalp atışı
Sonra da artık kendi kadın doğumcuma devredecek beni tüp bebek hekimim
Crinone jel ve folik asit devam
Benim 5. Haftadan itibaren var. Ve nedeni biliyorum aslında gece uyumadan hemen önce yaptığım geri tortu olarak geliyor. Sabahki su gibi akıyor. Gece olanı biraz daha erkene çekeceğim. Aynen az kaldıBenim de sabah akşam. Ama hiç öyle rengi geri gelmedi. Taki kanamaya. Kadar. En. Son dün siyah tortu şeklinde gelmeye başladı.Az daha sabır arkadaşlar.
Bana da çok geliyordu. Jeli kullandıktan bir gün sonra büyük büyük kahverengi birikintiler geliyordu jelle birlikte . Ben doktoruma söylemedim hiç. Jel içeride durdukça renk değiştiriyor demişlerdiMerhabalar benim bol kahverengi akıntılı günlerim devam ediyor bebegim cok iyi şükür ama artik rahatsiz etmeye basladi bu bitmeyen akinti ve crinone jelin kalıntılarınin gelmesi
Sizlerde de var mi boyle şeyler banami bu kadar fazla geliyor
En kücük benimki Olcak heraldeE Endoplazmik_garipbikulum B benmesela01 G gizem_ar bizim sat aynı bebeklerinizin haftası, günü kaç acababebeklerinizin ölçüsü kaç?
Benim 7+2 11.4mm çıktı bugün
Gittiğim kadın doğum doktoru da transfer gününe göre hesapladı 1 hafta önde dedi sata göre bakmadı yaniE Endoplazmik_garipbikulum B benmesela01 G gizem_ar bizim sat aynı bebeklerinizin haftası, günü kaç acababebeklerinizin ölçüsü kaç?
En kücük benimki Olcak heralde5+4 oldu bugün dün 1.3 mm di boyu
Gittiğim kadın doğum doktoru da transfer gününe göre hesapladı 1 hafta önde dedi sata göre bakmadı yani
Ilac ne kullaniyosun canim progesteron migren hastasini tetikliyorEvet kardesm doktor cok ultrasona girmek dogru degil diyor tum doktorlar diyor bunu cok ultrason zararli diye. Neyse canm soncta nasil iciniz rahat ediyorsa artk herkesn kendi tercihi yalns anlamayn ben sadece fikrimi ve tercihimi paylastm. Herkesn hassasiyeti farkli. Bu gebelikte bas agrisi ceken var mi benm cok canm sikkin neden surekli basgarisi cekiyorm bilmiorm ve bu basagrisi gebelk icin hic ii bsy deil
bende bulantı yok diye seviniyorum ama 2 gündür başım ağrıyo 10 dk sürüyo geçiyo. çok başağrısı çeken biri değilim ayrıcaKimse bas agrisi cekmiomu ya
Yani transfer olduğum tarihi sordu satı sormadı ölçtü 5+3 dedi dün. 1.3 mm haftaya kalp atışını duyarsın anca bugün erken acele etme daha küçük dedi o kadarBenim bildiğim bebeğin ölçüsü haftasını belirler.
Ben en son ptesi gitmiştim bi dahaki randevum 24ündeE Endoplazmik_garipbikulum B benmesela01 G gizem_ar bizim sat aynı bebeklerinizin haftası, günü kaç acababebeklerinizin ölçüsü kaç?
İnsallah içinize sinen bi isim bulursunuz daha zaman var nasılsaYaaa anlamı da çok güzelmişben de hamilelik boyunca erkek hissediyordum ama hep kız isimlerine bakmışım kız çıktı isim konusunda çok sıkıntı yasanayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?