Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benimde 16 ekim ama benimki sata göre hesaplamıyor transfer gününe göre hesaplıyo yani sata göre 7+ yım 8.haftada oluyo ama transfere göre 5. Hafta ve nolcak bundan sonra nasıl toparlıyacam bilmiyorum

Galiba en net sonuç ileriki haftalarda alabiliriz.

Galiba en net sonuç ileriki haftalarda alabiliriz.
Sağlık ocağındaki hemşireye söyledim normal gebeliklerde ne zaman gebe kalındığı bilinmediği için sat ama senin ne zaman kaldığın belli o yüzden doğru tarih diyo . E dedim dışarda yaşadı bu bebek o hesap nolvak o ilerde ultrasonda kapanacak o fark dedi

Bende transfer günü 2 hafta sayılıyor diye okumuştum. Aslinda öyle de uyuşuyor

Bende transfer günü 2 hafta sayılıyor diye okumuştum. Aslinda öyle de uyuşuyor
Amaaan bilemedim karışık işler bana dr kendi hesabına göre 7. haftaya verdi randevu ama sata göre baya 9.haftada olcam kalp atışı icin ama dayanamıcam valla yarın bi kadınn doğumcudan baktırırm kalp atışına belki duyarm

Keşke ultrasonumuz olsa içim hiç rahat değil bugünlerde niyeyse. Önceki bebeğimi bu haftalarda kaybetmiştim onun etkisi mi acaba içim çok garip var mı benim gibi olan

Keşke ultrasonumuz olsa içim hiç rahat değil bugünlerde niyeyse. Önceki bebeğimi bu haftalarda kaybetmiştim onun etkisi mi acaba içim çok garip var mı benim gibi olan
bence herkesin önceki tecrübelerinden bir korku eşiği var benim ilki kimyasal olduğu için ikinci kanı verirken ilkinden çok daha fazla stresliydim. Bu sefer sonuna kadar gitmeyi nasip etsin Allah hepimize sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…