• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Hemşire hanım benim sat 16 ekim son Ultrasona göre 7 haftalık hamileyim yani 6+3 uyumlu acaba?
Eğer gercekten soruyorsanız cevap veriyim. 7+1 günlüksünüz bugün 8. Haftanın içinde yani. Ve daha cok küçükler ultrason su durumda tam ölçüm vermez canım.
Hanım demesek sevinirim arkadasız hepimiz burda

Eğer gercekten soruyorsanız cevap veriyim. 7+1 günlüksünüz bugün 8. Haftanın içinde yani. Ve daha cok küçükler ultrason su durumda tam ölçüm vermez canım.
Hanım demesek sevinirim arkadasız hepimiz burda

Evet gerçekten sordum. 🙂 Peki zamanla sat ile bebeğin ölçümleri uyușacak mi? Bide şimdiden doğum tarihi tahmini yapmak doğru mu acaba? Sağol cevabın için

Benimde 16 ekim. Uygulama 7+1 gösteriyor. 26sinda dr gittiğimde 6.haftanın içindesin demişti anlayamadım simdi

Sen sadece keseyi gördün daha değil mi? Ozaman 5+0 ile 5+6 haftalıktin. Bebek görünüp ölçü alındığı zaman tam olarak sana mesela 6+2 diyebilir doktor. Nezaman kısmetse kalp atışı için gidecektin

Maşallah ikiz olmalarına rağmen gelsin olrak iyiyiz o yüzden bugün bı kaç sayfa önce yazdığım gibi USG ve gelişim bilgileri hakkında paylaşımda bulunmicam diye🧿 korkum varda herkesin Allah gönlüne göre versin.

Kızlar buarada doktorum bazı testler istedi ve şöyle bir göz gezdirdim de test sonuçlarına bhcg 110bini geçmiş 😂😂 ben öğrendiğimde ilk sonuç 91di 😂 almış başını gitmiş değerler, ikizlere hamile olanların değerlerini düşünemiyorum bile 😂

Back