• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

3 hafta sonra gel dedi . Ense kalınlığına bakalım dedim. Enselerini yediklerim 💕💕👫sağ olasın canım leke sonrası kalplerini duyunca çok rahatladım.

Benim de dün kahverengiye dönen lekelenmem durdu. Yarın kontrole gidecem progestan ampül iki ampül vuruyorum pazartesiden beri çok kötü oldum. İnşallah bir sorun çıkmaz da tüp bebek doktorundan bire düşürmesini istiyecem belki de tamamen keser. 🤷‍♀️

7+1 de ilk defa kalp dinledikten sonra doktor beni 1 ay sonraya cagrdi bende 1 ay sonra gidecegm cok ultrason hic iyi bir sey degil

Benim de dün kahverengiye dönen lekelenmem durdu. Yarın kontrole gidecem progestan ampül iki ampül vuruyorum pazartesiden beri çok kötü oldum. İnşallah bir sorun çıkmaz da tüp bebek doktorundan bire düşürmesini istiyecem belki de tamamen keser. 🤷‍♀️
12. Haftada tamamen keseceğiz dedi büyük ihtimalle biz. Öyle dedi bugün. Benimki artırmadı kanama olunca.

7+1 de ilk defa kalp dinledikten sonra doktor beni 1 ay sonraya cagrdi bende 1 ay sonra gidecegm cok ultrason hic iyi bir sey degil
Öyle olsa doktor açmaz canım. Bebekler hareketlendikten sonra tedirgin oluyorlarmış sadece kardeşimin eşi gidince doktoru öyle demişti. Şu an o kadar küçüklerki 💕

Benide bugünkü doktor bir ay sonraya çağırdı yaptrmam gerekn kan tahlillerini verdi bide saglik ocağına kaydını yaptr dedi ama sağlık ocagi bana ilk pozitif aldigimda 8 haftan bitsin öyle gel dedi

Benide bugünkü doktor bir ay sonraya çağırdı yaptrmam gerekn kan tahlillerini verdi bide saglik ocağına kaydını yaptr dedi ama sağlık ocagi bana ilk pozitif aldigimda 8 haftan bitsin öyle gel dedi

Öyle olsa doktor açmaz canım. Bebekler hareketlendikten sonra tedirgin oluyorlarmış sadece kardeşimin eşi gidince doktoru öyle demişti. Şu an o kadar küçüklerki 💕
Canm bebekelrn tedirgin olmasiyla alakali degil zarari radyasyon var oyuzden. Avrupada 3 ayda bir kontrol ediliyor gebe kadinlar. Yoksa ben de her hafta gitmek istiyorm acikcasi merak ediyorm icime supheler dusuyor ama yapacak bsy yok 2 haftada bir gidersem de vicdanen rahatsz olacagm

Ben sağlık ocağı işini hallettim bugün. 2 Şubat ta gel dedi. 18. Hafta bitiminde tetenos aşısı vurulacağım. Tahlilleri özel hastanede yaptırdığımız için şu an sadece tahlil alıyorlar ondan demiştir.

Kizlar farkli bir konu acayim grup biraz hareketlensn bir de zaten ben bunun dogrulugunu merak ediyorum. Ilk Kese goruntusu yuvarlak olanlar kiz fasulye gibi olanlarn oglu oluyorms. Ve yuzde 90 orannda da tutuyorms. Benm ki fasulye gibiydi tam yuvarlak degil oval. Bebekelrinin cinsiyetini ogrenem anneneler gercekten dogruluk oayi var mi?😀

Kizlar farkli bir konu acayim grup biraz hareketlensn bir de zaten ben bunun dogrulugunu merak ediyorum. Ilk Kese goruntusu yuvarlak olanlar kiz fasulye gibi olanlarn oglu oluyorms. Ve yuzde 90 orannda da tutuyorms. Benm ki fasulye gibiydi tam yuvarlak degil oval. Bebekelrinin cinsiyetini ogrenem anneneler gercekten dogruluk oayi var mi?😀
Benim biri fasulye gibi o küçük biz onu kız hissediyoruz. Diğeri yuvarlak onu da erkek hissediyorum. Senin dediğinin tam tersi hissiyat var bunu benim bebişler 3 hafta sonra cevaplayacak teyzeleri 😂😂😂

Bende baktım Şimdi 🙂
Benim oğlumun ki gerçekten fasulye şekildeydi. Şimdiki kesemizi de yuvarlak yüzük gibi. Hadi bakalım hayırlısı

Benim biri fasulye gibi o küçük biz onu kız hissediyoruz. Diğeri yuvarlak onu da erkek hissediyorum. Senin dediğinin tam tersi hissiyat var bunu benim bebişler 3 hafta sonra cevaplayacak teyzeleri 😂😂😂
Canm bence tam tersi kucuk olan erkektir dieri kiz. Benm esmde ikiz ve ikizi kiz. Dogdklarnda ve ilkokula kadar hep kiz kardesi iriyms. Smdi tabi erkek olarak esim daha uzun ve iri. Keseler farkliysa senin 1 kiz 1 erkek bencede 😍

Back