- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.821
Daha önce yaşadığın olumsuzluk yüzünden canım. Güzel düşün canım güzel olsunKeşke ultrasonumuz olsa içim hiç rahat değil bugünlerde niyeyse. Önceki bebeğimi bu haftalarda kaybetmiştim onun etkisi mi acabaiçim çok garip var mı benim gibi olan
8haftada kalbi durmuş ama ben 1ay sonra kontrole gittiğimde öğrenmiştimBenm kardesmde 9. Haftada kaybetmsti bende korkmuyor degilim acikcasi icinde hep bir suphe siz kacinci hafta kaybettnz
Canım hayırlı olsun inşallah tamamına erdirsin sen benden bi gün sonra transfer olmuşsun ben buugün gittim 5+3 çıktık kalp atışı haftaya duyarz dedi sana ne dedilerKizlar bizde bugün ilk doktr muayenemize gittik tekrar kalp atışlarını dinledik cok şükürdoktor kullandigim seker ilacini kesti birde estrofem kullaniyorum bana tup bebek merkezim 10. Haftaya kadar kullan dedi ama bu doktr bi hafta sonra kesicem dedi bebeğin el ve kol gelişiminde anormallik olusturabiliyo yinede sen bilirsin dedi bende keselim dedim sonucta artik o doktorla devam edicem ve kendiside tup bebek uzmanı
Keseniz mm ne kadr cikti bende 5+3 yumCanım hayırlı olsun inşallah tamamına erdirsin sen benden bi gün sonra transfer olmuşsun ben buugün gittim 5+3 çıktık kalp atışı haftaya duyarz dedi sana ne dediler
Ben sali günü tup bebek merkezimde dinlemişdim kalp atışı onlarin hesabina gore 6+3 ama buqunki doktr bisey soylemedi bende heycandan soramadim ilaclara odaklandim senin transfer kaçındaydi benim 6 kasımCanım hayırlı olsun inşallah tamamına erdirsin sen benden bi gün sonra transfer olmuşsun ben buugün gittim 5+3 çıktık kalp atışı haftaya duyarz dedi sana ne dediler
Ay onu sormadım valla daha cok kücük dedi ölçtü tam 5+3 kalp atışı icin erken dediKeseniz mm ne kadr cikti bende 5+3 yum
Benim 5 kasım sat 16 ekim ama benm doktorum transfer gününden itibaren haftasını hesaplıyo doktorumun hesabına göre 4+3 ama ultrasonda 5+3 bugün ben kadın doğumcuya gittim zaten duyarım belki diye oda erken daha kücük dediBen sali günü tup bebek merkezimde dinlemişdim kalp atışı onlarin hesabina gore 6+3 ama buqunki doktr bisey soylemedi bende heycandan soramadim ilaclara odaklandim senin transfer kaçındaydi benim 6 kasım
10 gun var canim aramizda dogru söylemiş duyulmaz daha erkenBenim 5 kasım sat 16 ekim ama benm doktorum transfer gününden itibaren haftasını hesaplıyo doktorumun hesabına göre 4+3 ama ultrasonda 5+3 bugün ben kadın doğumcuya gittim zaten duyarım belki diye oda erken daha kücük dedi
Evet bana da kalp icin erken dedi 17 aralikta cagirdiAy onu sormadım valla daha cok kücük dedi ölçtü tam 5+3 kalp atışı icin erken dedi
Benimde 13 aralık randevum bakalım duyarım inşallah 8.haftada bile duyulan varmış o yüzden hic moralimi bozmadımEvet bana da kalp icin erken dedi 17 aralikta cagirdi
Ama transferde sen benden sonra işte tarihler şaşırtıcı o yüzden10 gun var canim aramizda dogru söylemiş duyulmaz daha erken
Allahin izniyle duyariz insALLAH.Benimde 13 aralık randevum bakalım duyarım inşallah 8.haftada bile duyulan varmış o yüzden hic moralimi bozmadım
Sen ne zaman transfer olmuştunAllahin izniyle duyariz insALLAH.
Bizde kontrolden geldik. Çok şükür yavrularım iyiler. Kalp atışları gayet sağlıklı. Minik bir nokta halen iki kese ortasında var ama önemsiz dedi korkulacak bir şey yok dedi. Tekrar hafif bir lekelenme olursa korkma dedi. Şeyi sordum o an gece olabiliyor acile geldim doktor bir şey yapmadı. İğne ilaç olarak yani. Prolutex iğne vurayım mı vur dedi sabahı yanıma gelirsin dedi. Olacak demiyorum olabilir diyorum hiçbir şey olmayabilirde dedi. Bugün 8+6 günlüğüz. Biri 8+5 çıktı aslında olması gereken bu dedi. Diğeri 9+1 çıktı. Ama gün olarak sat ı yazdı bu haftalar çok normal farklılıklar da normal dedi. Aslında ben tedirgin olmuştum geriden gelirler diye ama maşallah iyi gidiyorlar dedi. Rabbım hepsini korusun
19 kasimSen ne zaman transfer olmuştun
3 hafta sonra gel dedi . Ense kalınlığına bakalım dedim. Enselerini yediklerimMaşallah gözün aydın tekrar. Nezaman çağırdı yine?
Canm sen kalp atisini tekrar dinledk derken 1 hafta sonra tekrar mi ultrasona girdnKizlar bizde bugün ilk doktr muayenemize gittik tekrar kalp atışlarını dinledik cok şükürdoktor kullandigim seker ilacini kesti birde estrofem kullaniyorum bana tup bebek merkezim 10. Haftaya kadar kullan dedi ama bu doktr bi hafta sonra kesicem dedi bebeğin el ve kol gelişiminde anormallik olusturabiliyo yinede sen bilirsin dedi bende keselim dedim sonucta artik o doktorla devam edicem ve kendiside tup bebek uzmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?