• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim geçen hafta kanama olunca bu hafta yine çağırdı yarın gideceğim. Kanama olmasaydı da 1 ay bekleseydim. Yaşanması gerekiyormuş. Rabbim ne verirse baş üstüne 🙏kızım olmasını çok istiyorum. İki erkek diyen çok oluyor. İnşallah bir kız bir erkek olur ikisini de istiyoruz eşimde bende 🙏🙏 ben yarın öğrenmezsem eğer diğer randevum 3 hafta sonra en erken olur sen önce öğrenirsin hayırlısıyla 😂😂😂
Sağlık olsun canım ya yaşadık gectı sukur inş bir daha olmaz 🤲🏻 Tabi insan ikisinden de tatmak istiyor hayırlısı olsun inş 😍

Erkeğe benziyor dedi 2 hafta sonra tekrar randevumuz var ya bu muhteşem bir haber degilmiiii esimin ağzı kulaklarinda doktorunuzu öpüyor sevincinden ben şaşkın ördek gibi :KK48::KK60::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: OGULLARİM GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR PRENSLER 3 OLDUKOCAYİDA SAYARSAM 4 TANEEE
Yaaaa çok güzel Rabbim onların kaderlerini güzel eylesin üç yakışıklı çocuğun olacak var ne güzel ☺️

D12A7554-30E3-4535-98B8-109087FD4DCA.png

Benim 5 Ekim 8+5 im. Senin 1 Ekim bizden 4 gün ilerdesin 8+6 9+0 9+1 9+2 benim matematiğe göre senin sata göre doğru. Ben onun için şaşırmıştım ama arkadaş öyle diyor.
Sata göre hesaplanır her zaman canım hemşireyim cok calıstım kadın doğumda. 9+2 arkadas ve 10. Haftanın içinde olmus oluyor. 10+0 da oldugunda 11. Haftanın içinde olmus olur

Siz 10 haftaliksinz ben benim ve USG de çıkan ölçümlerine göre konusuyrm neden bu kadr tkldnz anmlamdm🤔🧐🤨

Efenin_Annesi Efenin_Annesi tebrik ederim☺️ Çok güzel haberlerle döndünüz. 2 minnoş yakışıklı üstelik annelerini daha fazla heyecanda bırakmadan göstermişler cinsiyetlerini ne mutlu size 😇 sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏻

Efenin_Annesi Efenin_Annesi tebrik ederim☺ Çok güzel haberlerle döndünüz. 2 minnoş yakışıklı üstelik annelerini daha fazla heyecanda bırakmadan göstermişler cinsiyetlerini ne mutlu size 😇 sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏻
Amin canım Allah razı olsn sagliklada kucağımıza alırız insallh 🥰

Siz 10 haftaliksinz ben benim ve USG de çıkan ölçümlerine göre konusuyrm neden bu kadr tkldnz anmlamdm🤔🧐🤨
Takılmak değil bu yanlıs anlamayın lütfen burda hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz ve bende sata göre 11 olamazsınız diye düzeltiyorum. Ultrasona göre ilerde olabilir orası ayrı bir konu karıstırmayın lütfen.
ayrıca ikiz olmasına ragmen önde gitmeleri.. maşallah

Sata göre hesaplanır her zaman canım hemşireyim cok calıstım kadın doğumda. 9+2 arkadas ve 10. Haftanın içinde olmus oluyor. 10+0 da oldugunda 11. Haftanın içinde olmus olur

Hemşire hanım benim sat 16 ekim son Ultrasona göre 7 haftalık hamileyim yani 6+3 uyumlu acaba?

Back