- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.781
Eğer gercekten soruyorsanız cevap veriyim. 7+1 günlüksünüz bugün 8. Haftanın içinde yani. Ve daha cok küçükler ultrason su durumda tam ölçüm vermez canım.Hemşire hanım benim sat 16 ekim son Ultrasona göre 7 haftalık hamileyim yani 6+3 uyumlu acaba?
Benimde 16 ekim. Uygulama 7+1 gösteriyor. 26sinda dr gittiğimde 6.haftanın içindesin demişti anlayamadım simdiHemşire hanım benim sat 16 ekim son Ultrasona göre 7 haftalık hamileyim yani 6+3 uyumlu acaba?
Eğer gercekten soruyorsanız cevap veriyim. 7+1 günlüksünüz bugün 8. Haftanın içinde yani. Ve daha cok küçükler ultrason su durumda tam ölçüm vermez canım.
Hanım demesek sevinirim arkadasız hepimiz burda
Benimde 16 ekim. Uygulama 7+1 gösteriyor. 26sinda dr gittiğimde 6.haftanın içindesin demişti anlayamadım simdi
Canim ultrasno gore geriden gidiyor demkki ona takilma daha cok kucuk zamnla uyumlu oluyor zatenBenimde 16 ekim. Uygulama 7+1 gösteriyor. 26sinda dr gittiğimde 6.haftanın içindesin demişti anlayamadım simdi
Evet evet zamanla yakalıyorlar gecıyorlar hattaEvet gerçekten sordum.Peki zamanla sat ile bebeğin ölçümleri uyușacak mi? Bide şimdiden doğum tarihi tahmini yapmak doğru mu acaba? Sağol cevabın için
Kesinlikle canim ay bir meslektasimi gordum cok mutlu oldumEvet evet zamanla yakalıyorlar gecıyorlar hatta ☺ Bence suan tahmin yapmak için uygun degıl gibi
26 sında uygulamaya göre kactı ki acabaBenimde 16 ekim. Uygulama 7+1 gösteriyor. 26sinda dr gittiğimde 6.haftanın içindesin demişti anlayamadım simdi
Evet evet zamanla yakalıyorlar gecıyorlar hatta ☺ Bence suan tahmin yapmak için uygun degıl gibi
Ayy sende mi hemşiresinKesinlikle canim ay bir meslektasimi gordum cok mutlu oldum
bende hemşireyim kızlar çocuk cerrahisi hemşiresiyimAyy sende mi hemşiresinben şuan sağlık ocağındayım canım sen hangi bölümdesin ?
Evet canim hastanedeyim benAyy sende mi hemşiresinben şuan sağlık ocağındayım canım sen hangi bölümdesin ?
Ayy birtane daha meslektasim cok mutlu oldumbende hemşireyim kızlar çocuk cerrahisi hemşiresiyim
Ay süper o zamanbende hemşireyim kızlar çocuk cerrahisi hemşiresiyim
Kesinlikle canimAy süper o zamanAngelnursee hepimiz birbirimize yardımcı oluruz ne güzel
Aaa aynıyız benimde sat 16 ekimHemşire hanım benim sat 16 ekim son Ultrasona göre 7 haftalık hamileyim yani 6+3 uyumlu acaba?
yok kız kars tayım benKesinlikle canimsen kayseridemisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?