Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Hemşire hanım benim sat 16 ekim son Ultrasona göre 7 haftalık hamileyim yani 6+3 uyumlu acaba?
Eğer gercekten soruyorsanız cevap veriyim. 7+1 günlüksünüz bugün 8. Haftanın içinde yani. Ve daha cok küçükler ultrason su durumda tam ölçüm vermez canım.
Hanım demesek sevinirim arkadasız hepimiz burda

Evet gerçekten sordum. Peki zamanla sat ile bebeğin ölçümleri uyușacak mi? Bide şimdiden doğum tarihi tahmini yapmak doğru mu acaba? Sağol cevabın için

Benimde 16 ekim. Uygulama 7+1 gösteriyor. 26sinda dr gittiğimde 6.haftanın içindesin demişti anlayamadım simdi

Sen sadece keseyi gördün daha değil mi? Ozaman 5+0 ile 5+6 haftalıktin. Bebek görünüp ölçü alındığı zaman tam olarak sana mesela 6+2 diyebilir doktor. Nezaman kısmetse kalp atışı için gidecektin

Maşallah ikiz olmalarına rağmen gelsin olrak iyiyiz o yüzden bugün bı kaç sayfa önce yazdığım gibi USG ve gelişim bilgileri hakkında paylaşımda bulunmicam diye korkum varda herkesin Allah gönlüne göre versin.

Kızlar buarada doktorum bazı testler istedi ve şöyle bir göz gezdirdim de test sonuçlarına bhcg 110bini geçmiş ben öğrendiğimde ilk sonuç 91di almış başını gitmiş değerler, ikizlere hamile olanların değerlerini düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…