- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #1.801
Ayy cok soguktur simdi canim .. 38 gorunce dedim kayseridemsnyok kız kars tayım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy cok soguktur simdi canim .. 38 gorunce dedim kayseridemsnyok kız kars tayım ben
5+ bişeydi diye hatirliyom26 sında uygulamaya göre kactı ki acaba
Cumartesi gideceğimSen sadece keseyi gördün daha değil mi? Ozaman 5+0 ile 5+6 haftalıktin. Bebek görünüp ölçü alındığı zaman tam olarak sana mesela 6+2 diyebilir doktor. Nezaman kısmetse kalp atışı için gidecektin
Evet soğuk canım da alıştık artık napalımAyy cok soguktur simdi canim .. 38 gorunce dedim kayseridemsn
5+ ysa 6 nın içindesiniz demek. Ben mesela 9+2 yim 10. Haftanın içindeyim yani karısık biraz ama umarım anlatabilmişimdir5+ bişeydi diye hatirliyom
Allah yardimcin olsun canimEvet soğuk canım da alıştık artık napalım
Benimde 16 ekim ama benimki sata göre hesaplamıyor transfer gününe göre hesaplıyo yani sata göre 7+ yım 8.haftada oluyo ama transfere göre 5. Hafta ve nolcak bundan sonra nasıl toparlıyacam bilmiyorumAaa aynıyız benimde sat 16 ekim
Aaa aynıyız benimde sat 16 ekim
Cumartesi gideceğim
Benimde 16 ekim ama benimki sata göre hesaplamıyor transfer gününe göre hesaplıyo yani sata göre 7+ yım 8.haftada oluyo ama transfere göre 5. Hafta ve nolcak bundan sonra nasıl toparlıyacam bilmiyorum
Sağlık ocağındaki hemşireye söyledim normal gebeliklerde ne zaman gebe kalındığı bilinmediği için sat ama senin ne zaman kaldığın belli o yüzden doğru tarih diyo . E dedim dışarda yaşadı bu bebek o hesap nolvak o ilerde ultrasonda kapanacak o fark dediGaliba en net sonuç ileriki haftalarda alabiliriz.
Evet bu sefer kesin öğrenmek istiyorum tam gününü inşallah duyarım tabi kalp atislariniDaha net sonuç alacaksın ozaman haftanla ilgili. Bende cumartesi farklı doktora başlıyorum
Evet anladım zaten öğrendim artık okuya okuya. Kadınlar klubu sağolsun:)5+ ysa 6 nın içindesiniz demek. Ben mesela 9+2 yim 10. Haftanın içindeyim yani karısık biraz ama umarım anlatabilmişimdir
Evet bu sefer kesin öğrenmek istiyorum tam gününü inşallah duyarım tabi kalp atislarini
Sağlık ocağındaki hemşireye söyledim normal gebeliklerde ne zaman gebe kalındığı bilinmediği için sat ama senin ne zaman kaldığın belli o yüzden doğru tarih diyo . E dedim dışarda yaşadı bu bebek o hesap nolvak o ilerde ultrasonda kapanacak o fark dedi
Amaaan bilemedim karışık işler bana dr kendi hesabına göre 7. haftaya verdi randevu ama sata göre baya 9.haftada olcam kalp atışı icin ama dayanamıcam valla yarın bi kadınn doğumcudan baktırırm kalp atışına belki duyarmBende transfer günü 2 hafta sayılıyor diye okumuştum. Aslinda öyle de uyuşuyor
Sağolasın canım Rabbim sana da bu ani tez zamanda yaşatsın sen ne durumdasın kuzumTebrikler canım inşallah sağlıkla gelir minnoş prenses
Benm kardesmde 9. Haftada kaybetmsti bende korkmuyor degilim acikcasi icinde hep bir suphe siz kacinci hafta kaybettnzKeşke ultrasonumuz olsa içim hiç rahat değil bugünlerde niyeyse. Önceki bebeğimi bu haftalarda kaybetmiştim onun etkisi mi acaba içim çok garip var mı benim gibi olan
bence herkesin önceki tecrübelerinden bir korku eşiği var benim ilki kimyasal olduğu için ikinci kanı verirken ilkinden çok daha fazla stresliydim. Bu sefer sonuna kadar gitmeyi nasip etsin Allah hepimize sağlıklaKeşke ultrasonumuz olsa içim hiç rahat değil bugünlerde niyeyse. Önceki bebeğimi bu haftalarda kaybetmiştim onun etkisi mi acaba içim çok garip var mı benim gibi olan